Träning

0kommentarer

Skolan idag va seeeg. På förmiddagen har vi tre lektioner som man bara sitter på så fick ont i ryggen på so:n. Trodde aldrig att den skulle ta slut! Fick iaf sluta lite tidigare så det var ju tacksamt. Efter lunchen hade vi hemkunskap och idag bakade vi bullar. Fett gott blev det och kul hade vi! ;)

Cykla till stallet kl 4 och tog in hästarna. Mockade, snackade skit, plocka fram hinder och snacka lite mer skit. Har kommit fram till att jag är en mus iaf, lr ngt i den stilen...

Träningen:
Började med att göra typ samma sak som förra veckan. Höll först ihop såg till att vi hade lika mkt i båda tyglarna och sen mjuknade vi lite och då skulle dom gå kvar där. Böjde lite mer på volt och gjorde sedan volttillbaka med skänkelvikning ut till spåret. Var lite knepigt att få till det för dom skulle gå ställda åt det hållet som man flyttade och sen gå över till ställning i det varvet man kom ut. Funkade rätt bra för mig. Han var lite halvseg på framridningen men fick hela tiden se till att han gick fram för skänkeln. I trav hoppade vi en serie och sen ett räcke som man bara vände över ridbanan och hoppa, alltså kort väg. Spotten hoppade riktigt bra och fick en kommentar om att han hade riktigt fina bakben! :D Hoppade lite banor sen och fick hoppa typ 110 kanske. Kändes riktigt riktigt bra förutom att jag landade lite tokigt två gånger. Ovant att hoppa högre i ny sadel... Men är verkligen nöjd med träningen!

Carina var snäll och filmade lite så dyker upp om några dagar kanske. :)


Tävla, TÄvla, TÄVLA!

Kommentera

Publiceras ej