Duktig sötnos gick helt ok trots dålig insats av matte, inte lätt alla dagar..



Hej på er!
Är inte super taggad på livet för tillfället men det kan bero på att jag har en massa skolarbeten som jag skjutit på och nu måste göra klart, NU! Sitter för tillfället och skriver på en rätt stor analys av en gotisk roman... På över en h har jag fått ihop en framsida och inledning, bara analysen kvar nu då... ORKAR INTE!!! Suck. Ska inte infektera bloggen med dålig stämning så får se hur det blir med uppdateringen idag. Känns som att jag har annat att göra...
 
Hoppas ni har det bättre än jag, ciao.
 
En bild som väcker minnen <3 Vilken känsla, vilken lycka <3



Morgonens konditionspass var bland det jobbigaste jag gjort. Vi körde cross fit och jag jobbade på som en dåre, grymt kul var det iaf men jag lär ha världens träningsvärk imorgon. Super start på dagen! Annars va skolan riktigt chillidill. :) Har skrittat ut på båda hästarna också, precis enligt planen. Blir en lugn onsdag kväll med lite plugg på den tiden som är kvar av denna dag. Skön dag!
Godmorgon! :)
Vaknade efter nio h sömn och insåg att det är super fint väder på g, så härligt och jag är på ett strålande humör. Har en rätt chill skoldag framför mig som inleds med ett konditionspass, gött. Båda hästarna ska bara chilla idag med så det är verkligen en lugn dag. Tänkte skritta ut en lite längre sväng på Lupin och den vanliga svängen på Spotten. Ser fram emot denna dag! :)
Är super trött så vi hörs imorgon, sov gott allihopa!



Tisdag idag då... Dagen inleddes med ett jätte svårt svenskaprov, ingen fattade första frågan så det gick nog jätte bra. Då tänker man ju att det bara kan bli bättre, men ofc så blir det bara sämre. Har på resten av lektioner blivit över öst med uppgifter hit och uppgifter dit så jag vet att jag lever om man säger så. Hatar tisdagar! Får se till att tänka positivt så att jag överlever dagens sjätte och sista lektion...
 
Ikväll blir det plugg och så ska båda hästarna ridas. Lupin ska bara få skritta en sväng efter en rätt hård period, förtjänar han. Spotten ska antingen skrittas en sväng eller hoppa lite, har inte bestämt mig riktigt... Skulle ha hopptränat men vi fick en så sen tid så då ställde vi in den. Rätt skönt ändå då jag redan är svin trött. Nehe snart dags att dra sig vidare mot fysiklektion med Jöns. Yes you heard right, his name is Jöns!
 
Denna trista måndag blev riktigt bra i slutändan! Longerade Spotten innan träningen och han såg riktigt fin ut. Tkr det är både kul och facinerande att se hästarna jobba från marken. Muskler som kommer fram och jobbar, coolt om du frågar mig. Tränade som sagt på Lupin efter det och idag gick det toppen bra. Riktigt kul var det och skönt att få komma till bra ridning som ger rätt känsla. Mkt nöjd över honom <3 Blev en hel del prat som vanligt också och det va en allmänt bra kväll. Kärlek till denna måndag!! :) <3
... när man hinner med en tidigare buss hem! Har pendlat mellan att inte orkat göra ngt och vara övertrött och allmänt flum. Inte en så bra skoldag alltså... Skönt iaf att jag hann med tidiga bussen hem, trots att jag fick ruscha som en tok. Får se om jag longerar Spotten innan träningen nu när jag hinner eller om jag ska plugga. Hm får fundera på saken :) Vore ju mysigt att vara ute i detta underbara vädret förstås! <3
Godmorgon på er!
Sitter på bussen och taggar ett tufft konditionspass när jag anländer till skolan, skön start på dagen och veckan. Har dock endast sovit sex h så får se hur jag pallar denna skoldag... Ikväll är det dressyrträning med Lupin för Maria, looking forward to it! Spotten tänkte jag bara longera efter träningen. Ha en bra måndag everyone :)
Imorgon är det bara att snällt kliva upp och sätta sig i skolbänken igen... Känns inte bra någonstans. Vill att detta lov som varit ska gå på reapet ett tag!


Mallan på väg till party ;)
Sista dagen på lovet, buhu! Den har tillbringats, som vanligt, i stallet. Skönt att ta vara på sista dagen och kunna göra saker precis så långsamt som man själv vill. Tog därför lång tid för mig idag att mocka, fixa maten, städa stallet, frisera Lupin och även rida honom. Ridpasset drog ut på tiden också då vi inte riktigt ville samma saker. Men efter mkt(!!) jobb släppte han och de sista tio minuterna va änglalika, skönt att jag lyckades få igenom det idag iaf. Tror dock mest det berodde på att han va trött i kroppen, kändes så. Fina Lupin :) <3 Har haft matpaus men ska snart ge mig iväg igen och trimma Spotten, kanske hoppar lite också. Byyyee!
Så mkt mer än bara en häst <3



Denna dag har verkligen inte varit min dag... Träningen gick skit och det är bara mitt fel. Red riktigt dåligt och hittade inte rätt på hela träningen. Det va inte riktigt vad jag behövde idag och just nu men det är bara att ladda om och se till att hitta rätt igen imorgon. Tur att det är träning för Maria redan i övermorgon!

Mitt humör har inte heller varit på topp idag men har klippt Lupin och trimmat Spotten iaf. Spotten va riktigt riktigt fin och det räddade min självkänsla lite. Kanske inte är total rutten iaf?.. Nehe nu ska jag sluta deppa ner min blogg och minska på innehållet i godispåsen, hoppas ni mår bättre än jag. Byyee!
Sitter i bilen påväg till Wittvång för träning. Nu hoppas vi att det går bra idag :)



Hej på er!
Bloggen har fått stått tom idag då jag knappt varit hemma men det har varit en kul dag, och energikrävande dag... Dagen spenderades hemma hos min kompis Mathilda och i skidbackarna i Storstenshöjden. Va riktigt mysigt men är lite besviken på backarna. De var väldigt korta, ryckiga och isiga. Men det funka att åka i dem och det va kul att få stå på skidorna igen. :)

Kvällen spenderades sen i stallet med att motionera båda pollarna. Spotten red jag ut en sväng på men han va så lycklig så då han fick både trava och galoppera. Längtar till våren då man kan släppa på ordentligt och låte dem sträcka ut och gasa på tills man får tårar i ögonen. Det är en helt fantastiskt känsla, om man litar på sin häst vill säga. Avslutade med att trimma Lupin i ridhuset. Gick rätt bra, egentligen väldigt väldigt bra, men har blivit kräsen så nöjer mig med rätt bra. Har en helt okey känsla inför morgondagens dressyrträning för Cissi Brage på honom så håller tummarna för en bra träning. :)

Nehe nu går ögonen i kors så det börjar bli dags att sova, godnatt!
Ligger äntligen i min egen säng igen och har pussat lite på hästarna också. Resan har varit riktigt bra och natten är nog den bästa i mitt liv, fy f*n va kul jag hade rent ut sagt!! Hahah ja så grymt kul vi hade... :) Är rejält trött och bakis så ska sova ikapp lite nu och ladda om för en spontan resa till Storstenshöjden imorgon för skidåkning. Tänkte först tacka nej men man lever ju bara en gång så nu kör vi ba på! ;) Godnatt på er!
Hej på er!
Jag sitter för tillfället på terminalen i Stockholm och väntar på att få stiga på Cinderella. Det är jag, pappa och Wilma som ska till Åland och vända. Kommer hem imorgon igen men det ska bli riktigt skönt att få komma bort från allt ett tag och slippa se allt vad skolböcker och ridhusväggar heter! Red iaf mina fina hästar imorse innan vi åkte så klockan ringde vid sex. Men jag satsar ändå på en lång natt ;) Bye bye!
Jag måste tänka så vi hörs imorgon, sov gott!



Tisdag och jag är jätte jätte trött idag. Min inbyggda väckarklocka ringde vid nio och sen dess har jag bara legat i sängen och varit uppe och ätit frukost... Så jävla lat är jag! Måste iaf gå upp nu och sätta på tvätt så att jag har ngt att packa ner i väskan till kryssningen, känner att jag borde gjort det igår. Sen bär det iväg till stallet för stallfix, hoppträning och ridhustrim med Lupin. Fortfarande glad över träningen igår, fina Lupin Nusebo <3
Första träningen utav tre denna vecka är nu riden och det gick så himla bra! Så skönt att känna hur han var med på noterna från början och det mesta funka riktigt bra. Ridbarheten var större än någonsin och det är en riktigt maffig känsla när man får honom dit man vill. Om någon missa det var det alltså Lupin som gick dressyrträning för Maria Storm. Så himla roligt!! :) Efter träningen blev det en massa prat och det är rätt mysigt att dröja sig kvar och prata om allt mellan himmel och jord. Det räddade min kväll <3
 
Red Spotten också men det var inte så mycket att hurra över så stryker ett sträck över det och hoppas att han är på bättre humör imorgon. Inte lätt att rida en häst som inte vågar gå i närheten av varken hörn eller kortsidor då han är rädd för takraset... Hoppträning för hans del imorgon och hoppas som sagt på mer framgång då.
 
Lever på träningen resten av kvällen, fina Lupin <3
 
 
 
 
Godmorgon allihopa, eller god middag kanske låter bättre?!
 
Måndag och jag har lov, det går inte att säga för många gånger helt enkelt. Så skönt att kunna vakna när man vill, kunna gå upp när man vill och göra precis vad man vill. Denna underbara måndag har inletts med, som bilden visade, nybakade scones till frukost. Underbart! Har inte bara slappat utan fixade faktiskt disken också men nu får det nog vara nog med sånt... ;) Ikväll är det dressyrträning på Lupin för Maria, äntligen! Var två veckor sen nu då jag hade fullt upp förra veckan med en massa annat. Spotten ska trimmas innan det också. Ha det bra, för det tänker jag. Ciao!
 
Spotlights sista ärevarv <3
Största chill söndagen någonsin! Men det har varit lite skönt också att mesta glida runt. Fick iaf skotta mig in i ridhuset för att kunna trimma Spotlight. Gick sådär då han va super spänd pga all snöras, men han jobba på bra trots att han va på helspänd. Sen fick jag lite problem då det rasat ner ny snö så jag var fast i ridhuset... Tur att pappa kunde komma och skotta ut mig! Lupin fick en mysig skritt-tur och han skötte sig riktigt bra idag, för ovanlighetens skull. Har hunnit med årsmöte, låååångt samtal med en kömpis och familjemys också. Justä, de nya planerna också! På onsdag ska jag på 24 h kryssning till Åland. Ska bli riktigt skönt att få komma iväg från vardagen och få se lite annat en stund, ser fram emot det. Men än är det bara söndag och nu väntar sängen. Natti!
Godmorgon! :)
Utövar för tillfället min nya favorit morgonrutin som går ut på att gå upp, äta frukost och sen gå och lägga mig igen. *Latmask* Får se vad dagen har att bjuda på men båda hästarna ska skritta en sväng och ikväll är det årsmöte med PRF. Känns som att detta kmr bli en lugn dag, skönt med sånna ngn gång. :)
Hahah såg nu att det blev lite tokigt i rubrikerna på båda inläggen igår. Tur att jag har koll! ;)

Första lovdagen har gått i ett men varit riktigt mysig. Dagen spenderades hemma hos Maria, mitt tredje hem, hehe. Mysigt att få träffa dem och hänga där hela dagen, mitt paradis!! Red tsm och efter en stund fick jag kläm på det. Så härlig häst Danny är och är lika glad varje gång jag får tillfälle att hoppa upp på honom. Åkte sen direkt till vårat stall och fixade allt där. Longerade en galen men fin Spotten. Han jobbade på riktigt fint och jag tkr allt att han blivit finare i kroppen min fina prick <3 Avslutade med att trimma Luppe och han va också jätte fin. Riktigt toppen pass idag också men han fick jobba på riktigt hårt i galoppen. Fina hästar! <3 Super dag trots en liten dipp i humöret, tur att man har vänner som griper in och får en på rätt spår igen <3 Hoppas alla haft en bra lördag! :)
Mitt sportlov har börjat helt fantastiskt! Sista lektionen va frivillig så kom hem tidigt och passade på att skritta ut på Spotten medan det va ljust. Mysigt värre trots att Spotten trodde skidåkaren mordhota honom hehe. Sen trimma jag Lupin och SATAN va fin han var!! Gick så sjukt bra hela passet trots att jag krävde en del av honom. På slutet satt jag bara och njöt utav hans helt fantastiska trav. Så sjukt fin och det gjorde mig så lycklig!! Mår toppen och älskar mitt liv <3
Godmorgon! :)
 
Nu är det fredag, och inte vilken fredag som helst utan fredagen innan sportlovet!! *Lycka* Det ska bli så skönt att få gå på lov en vecka, älskar lov. <3 Innan dess har jag dock några lektioner men dom blir nog rätt chill, annars gör vi dem chill hehe. Annars kommer denna fredag bjuda på trimning utav Lupin och skrittur på Spotten om underlaget tillåter det. Sen blir det ofc fredagsmys, längtat så efter denna fredag!!
 
Hörs under dag, ha det toppen!
 
Vill tävla...
Trivs grymt bra med min nya hårfärg!



Fick höra igår att jag tillbringar lika mkt tid i stallet som mina hästar och det ligger nog ngt i det... Klockan drog iväg ikväll också men det va skönt att få trimma igen efter en(!) dags uppehåll. Förstår inte hur jag klarar mig när jag drar iväg på semester?! Först ut va Lupin och det blev ett jobbarpass för både han och mig men bra gick det. Fick verkligen ihop honom men samtidigt riktigt lösgjord och fin, fick till riktigt bra steg i honom på slutet. Var nästan så att jag var tvungen att fundera över vilken häst jag egentligen red hehe. Spotten var nästa på tur och det blev inget höjdarpass då jag hamnade mitt i en extremt rörig hoppträning med hinder, skottkärror och människor överallt... Var inte direkt vad jag önskade men fick ut något bra av passet iaf trots att Spotten va märkbart stressad över situationen. Min fina prick <3 Blev bjuden på en liten gullig bakelse när jag kom hem för att det är alla <3 dag, tur att man har familjen när man är 4ever alone. :)
Torsdagar är min favorit skoldag! Trots att vi hade extra lektioner idag så har vi bara haft tre st och alla har varit rätt chilla. Skönt! :) Nu är det bara en dag kvar till sportlovet också vilket är ännu skönare. Ska snart dra iväg till stallet, känns som att det va en evighet sen jag red trots att det bara var i förrgår... Båda ska iaf ridas och tror att det är trimning som gäller för båda, iaf guling. Skönt att komma iväg lite tidigare till stallet än vanligt, fast jag blir antagligen kvar rätt länge iaf... :P Mitt andra hem!
Börjar om en timme och hann inte äta frukost så idag unnar jag mig en lyxfrukost!



Rätt dålig bild men typ såhär ser jag ut nu :)



Hej på er!
Från och med nu hoppas jag på att kunna komma igång med bloggen ordentligt igen då det lugnat ner sig lite med allting. Som igår har denna dag gått i ett i princip men med ett annorlunda innehåll. Kvällen spenderades nämligen hos frisören istället för i stallet. Klippte mig och färgade håret, gick dit med öppna sinnen och det va tur det! Tanken var att jag skulle färga det mellanblondt, mörkare än vad jag hade men ljusare än min riktiga hårfärg. Men så blev det inte utan nu är jag brun/röd i skallen... Måste ändå säga att jag är rätt nöjd över det, och blir nog ännu bättre när jag vant mig vid det. Well well vi får se! :) Tyvärr hann jag inte rida ngt då det tog sådan tid men men... Får ta igen det nu när det är lite chill i skolan och sen sportlov, längtar! <3
Har haft fullt upp senaste tiden och fortsätter så ett tag till tyvärr. Dagen har gått i ett idag så ska försöka få ihop detta inlägg hyfsat vettigt och sen ladda om med sömn. Skoldagen bestod utav fem lektioner och ett prov, hur f*n lyckas dom klämma in så många lektioner egentligen... Kvällen har sen bestått utav ett stallbesök som varit lite kaos. Precis ingenting har gått som jag planerade, men det blev ändå rätt bra!! Började dock sämre än sämst med två liter vatten och åtta dl betfor över hela golvet i foderrummet... *Happy face*. Red först Lupin som började kasst men efter att ha tagit bort en padd jag hade under sadeln och red helt utan va han grymt fin. Riktigt härligt ridpass!!! Guldstjärna till guling. Spotten sen då... Jag skulle hoppa lite och hade hinder framme MEN Spotten va helt galet spänd och stressad så det sket sig. Funderade på att strunta i det och bara rida på men bet istället i det sura äpplet och såg till att lösa problemet. INTE roligt men jag kmr att tjäna på det i längen! Så efter en timme började han slappna av så att jag kunde avsluta, en hel jävla timme av endast skritt och trav. Puss på Spotten!.. Känns ändå bra med två ordentliga ridpass som kommer att leda till ngt ännu bättre, nöjd men ändå irriterad. :)
Får bli ett snabbis inlägg nu innan jag åker till stallet. Dagen har gått i ett och nu ska jag dra iväg och rida båda hästarna så den fortsätter rulla på! Lupin ska ridas igenom ordentligt, riktigt taggad då jag inte trimmat honom sen i fredags. Spotten skulle träna men den blev inställd.......... Får se om jag skuttar lite själv, har en idé så kör kanske på den. Riktigt riktigt tråkigt att det inte blev varken dressyr- eller hoppträning denna vecka... :( Ska kasta mig iväg nu, men först bjuder vi på en nytagen bild. ;)



För att liva upp en tråkig grå måndag!



Sorry för kass update men mår inget vidare... Var i stallet på dagen och fixade allt, städade en del och skritta en lite längre sväng på Lupin. Trodde att han skulle vara trött idag men det va han verkligen inte... Var iaf lite mysigt att skritta i skogen tills jag missade en gren som tömde all sin snö innanför jackkragen på mig, danke! Frös så jag trodde att jag skulle dö när jag kom tillbaka från skritturen så resten utav dagen har tillbringats i soffan under en filt med tre par tjocka strumpor, två par byxor och tre tröjor... Kanske börjar bli sjuk eller vad tror ni? :( Hoppas att jag mår bättre imorgon när jag tagit vara på de "få" sömntimmar jag får inatt, klockan ringer nämligen kl 6. Godnatt på er!
Baksidan med att vara slarvig dressyrmupp....



Godmorgon på er!
Idag väntar en lugn dag i stallet och med näsan i samhällsböckerna. Känns helt ok! Båda hästarna ska bara skritta idag så rider en sväng på dem ute i snön, eller Lupin rider jag ut på iaf. Spotten har inga snösulor så vi får se hur jag gör med honom.... Behöver klippa Lupin idag också så får kolla om maskinen är kvar i stallet. Have a nice day!
Dagens bloggning har återspeglat mitt humör rätt bra under dagen, segt och tråkigt! Vaknade på fel sida och lyckades inte riktigt vända på det förens jag tog den andra rundan till stallet. Blev på bättre humör så fort jag klev innanför dörren och mötte en Spotten med glittrande ögon som va kelsjuk, min sötnos <3 Skulle bara jogga honom lite lösgörande i ridhuset och fick ett plötsligt infall att rida barbacka, så så blev det! Helt underbart att sitta på en häst som väger 500 kg och som gjorde precis det jag bad om och lite till, utan sadel och med nova-bett. Han va så galet fin och jag är så lycklig över att jag har Spotten så det pirrar i kroppen på mig. Älskade älskade häst!! <3 Spotten räddade dagen så att jag nu kan somna lyckligare än vad jag vaknade, natti!
Nu spetsar vi till denna fredag kväll, trots att jag har hemma kväll. Ha det gött så hörs vi imorgon! ;)
Skoldagen har flytit på rätt bra förutom att vi fick sluta tidigare men inte tillräckligt tidigt så jag missa min tidiga buss... Jaja det gick ju an att sitta och sova i biblioteket också. Ligger för tillfället i sängen och laddar batterierna för att åka och rida. Funderar på hur jag ska göra men trimmar nog bara Lupin så får Spotten vila. Är trött och skulle vara skönt att få kma hem hyfsat en fredag kväll. Nehe sätta fart kanske, see you later :)
Godmorgon! Idag är det fredag och jag har vaknat på ett strålande humör, helt underbart. :)

Gårdagen bjöd på två toppen ridpass. Lupin va helt galen innan jag ens kom upp på ryggen på honom... Men väl där fick han jobba stenhårt och han blev super fin. Fick verkligen in bakbenen på honom så han jobbade på super bra. Han va genomsvettig när vi va klara så det blev ett bra ridpass! ;) Senare, typ mitt i natten, var det hoppträning med Spotten som gällde och tusan va bra han gick. Jobbade med att hela tiden ha ryggen uppe på dem oavsett om vi gjorde övergångar eller hoppade, precis sånt jobb som Spotten behöver. Han va iaf super duper fin och höll sig riktigt lugn. Sista språnget fick jag wow-känsla, saknat det! Mer än nöjd med träningen trots att jag kom hem typ halv 11...

Tillbaka till denna underbara fredag nu då, lr den blir underbar 15.30 när jag sitter på bussen hem efter att ha genomlidit fem lektioner. Ikväll är det ridning som gäller. Hörs under dagen! :)
Det blev en extremt lång men toppen bra dag!! Berättar mer imorgon för nu ska jag sova, gonatt! // Så nöjd tjej
Några år mellan dessa bilder är tagna...
 
 
 

 
Sitter redan hemma igen efter att ha varit en vända till skolan och skrivit prov. Skönt med korta dagar ibland! Tror att provet gick rätt bra också men ska väl inte hoppas för mycket... Antingen gick det jätte bra eller jätte dåligt och jag hoppas på det förstnämnda såklart. Ska inte sumpa hela denna dagen utan tänkte försöka skriva på en bokrapport som ska vara inlämnad nästa vecka. Känner dock att min motivation till att plugga börjar ta slut och det är inget vidare då jag har ett prov kvar och bokinlämningen innan jag får gå på lov... Men men keep on working lr ngt sånt.
 
Idag ska båda hästarna ridas också och så ska jag fixa stallet. Lupin ska hårdtrimmas med fokus på galoppen och ryggningen. Tanken är den iaf men sen så får vi se vad känslan säger behövs. Jag tänker iaf inte bli nollad någon mer gång på förvända galoppen! Sen ikväll, mega sent, är det hoppträning med Spotten. Tycker inte om att behöva träna så sent både för min och hans skull men just nu är det det enda sättet och då får det bli så. Har ju iaf inte en lång skoldag innan och tänkte rida Lupin efter lunch så hinner chilla lite innan och vila upp mig. 
 
Alla har vi ngn gång varit små :') <3
Min rygg blir bara sämre och sämre för varje dag, och idag red jag inte ens. Det började uppe mellan skulderna men sitter nu längre ner... Jävla skit orkar inte! Ska inte bara klaga men har inte så mkt att säga. Spotten fick ett pass med longergjorden på istället för ridning och det gick bra. Han va extremt pigg och busade en del men såg riktigt fin ut också, fina prinsen. <3 Lupin hade som sagt vilodag så han stod bara i sin box och såg söt ut.

Låg just och läste om en tjej som bloggar och snart ska åka ner till Spanien för att grooma på en stor internationell tävling. Det fick mig verkligen att sakna förra tävlingsterminen då jag groomade mer än startade själv!! Jag tkr verkligen att det är så himla kul och det blir så mkt tid och prat med människor/en människa som jag tkr om. Hoppas att min så kallade "groomsäsong" blir minst lika bra som förra årets! :)
Morgonen har bestått utav plugg och åter plugg, välbehövligt. Hade egentligen friluftsdag på förmiddagen men skippade korvgrillning i slasken och pluggade istället, känns som om jag tjänar tusen gånger mer på det. Så har bara tre lektioner innan hemfärd och mera kemiplugg inför provet imorgon. Börjar bli lite trött på alla prov nu men det värsta är att de på långa vägar inte är slut utan det fortsätter bara att rulla in skrivuppgifter och prov. Ska rida Spotten ikväll också så det blir ett litet break ifrån kemiboken iaf. Blir bara ett lugnt trimpass då han ska träna imorgon. Lupin vilar idag så det ser ut som att denna dag kmr att bli rätt lugn! :)
 
Drar igång denna dag med NRJ pumpandes i öronen och flera timmars plugg. Rätt nice med tanke på vad jag borde göra just nu... ;)



Statistikmätaren har slagit nya rekord idag! Hahah det är inte varje dag det inträffar men jag fortsätter skriva om mitt vanliga Svensson liv iaf. ;)

Dagen blev faktiskt mkt bättre än vad jag trodde då den längsta lektionen under dagen blev inställd och på en annan hade vi syv-info. Så det blev en rätt chill skoldag som innehöll mkt kemiplugg, som var välbehövligt. Kvällen bjöd, som vanligt, på ett stallbesök. Trimmade en super fin Spotten som var med på noterna super bra idag. Jobbade över lite upphöjda cavaletti som han gjorde super bra och avslutade med att "hoppa" några gånger åt varje håll. Som sagt super fin och är jätte nöjd! :) Lupin hade lugn dag idag och kände inte för att gå ute i snöstormen så gick med honom i ridhuset. Gick över bommarna och kollade så att han lyssnade, vilket funkade riktigt bra. Tror han uppskattade det faktiskt. :) Nehe sova nu då, natti natti!
Godmorgon världen!
Det blev nästan besöksrekord igår efter att Kristina Warg länkat mig i ett inlägg på hennes blogg kristinawarg.se. Kul! :) Livet rullar på och idag mår min rygg betydligt bättre än igår kväll. Ska dock inte ha allt för stora förhoppningar då den brukar bli sämre efter ridning och ikväll ska båda ridas... Annars ska jag ta mig genom jobbigaste skoldagen i veckan och snökaoset. Tänkte ringa två samtal också, Synsam och körskolan. Have a nice day! :)
Är verkligen inte på blogghumör och mår bara dåligt... Så jag återkommer en bättre dag!



Godmorgon!
Är trött som tusan idag och var helt övertygad om att jag hade försovit mig när jag vaknade, men tyvärr var det ej så... Mot all förmodan tog jag mig upp och sitter nu på bussen. Ska plugga in musik i öronen för att piggna till lite inför denna, som tur är, korta skoldag. Ha en bra måndag så hörs vi senare! :)
Är super trött men ska försöka få ihop ett vettigt inlägg. Som de flesta kanske vet eller har förstått så var det dags för årsdebut och även LA-debut med Lupin idag. Så klart var det en hel del nerver innam vi skulle åka och så men det släppte faktiskt så jag kunde fokusera på det jag skulle göra. Är iaf riktigt riktigt nöjd med dagens ritt!! Fick ett omslag i förvända galoppen och blev nollad... INTE BRA då det är koefficient på det och då föll procenten som käglor. Men känslan och allt annat har funkat jätte bra så det var en toppen start på året, mkt bättre än vad jag förväntade mig. Ser fram emot denna säsong! Nu ser jag mera fram emot att få sova, godnatt :)
Guling ligger på plus :) <3 Nu åker vi!







Kryper i kroppen på mig!! Nervös inför dagens start....
Ridit Lupin, klippt Spotten, fixat stallet och tagit in. Nu blir det putsning, roligare kan man ju ha...



Godmorgon lördag!

Mitt goda humör håller i sig och hur underbart är det inte?! Like I said on insta, "life is beutiful", iaf för tillfället. ;) Hehe. Dagen bjuder i princip på endast hästar. Båda ska ridas, Spotten ska klippas, Lupins grejer ska putsas och sen ska allt packas. Måste putsa lite på Lupin också... Startar inte fören kl 15.58 imorgon så blir sovmorgon imorgon trots tävling, hur skönt?! Hörs under dagen, bye! :)
Denna fredag har verkligen varit på topp! Vaknade på gott humör och somnar på ännu bättre. Skolan va nemas problemas och mitt B på matteprovet gjorde min dag. *Klapp på axeln* ;) Kvällen har spenderats i stallet med de fina hästarna. Spotten fick sig en rätt lång skritt-tur i mörkret med endast lite ljus över trädtopparna åt ena hållet och helt stjärnklart åt andra. Mysfaktorn va skyhög!! Lupin fick sig ett trimpass i ridhuset och han va riktigt fin. Känns som om saker börjar falla på plats för honom. Så ikväll var guldhästen dyyyyr! Avslutade kvällen med en promenad hem under stjärnorna. Älskar att vara ute stjärnklara kvällar och nätter, så vackert och fascinerande!! Nu ska en lycklig tjej sova, natti natti.
Life is awesome!! Fan va bra jag är :D Klarade matteprovet!
Godmorgon fredag, det helt underbara vädret och en ny månad!

Lite trött idag men känner mig ändå laddad med positiv energi. Ska inte säga att jag ska ta mig genom skoldagen smärtfritt för vi såg ju hur det gick sist... Hoppas på en lugn dag med goa vänner :) Hoppas att det blir lite varmare under dagen för ikväll ska Spotten skritta en sväng och Lupin ska trimmas.

Som jag skrev i mitt förra inlägg är jag helt kär i min plastrong och har beundrat den varje gång jag gått förbi och den glittrat denna morgon. Det blir invigning av den på söndag!!