Låten som jag sjunger allra högst till för tillfället och bara älskar är "We are never ever getting back togheter". Jag bara total älskar den! Tyvärr så kommer jag snart att ha spelat sönder den... "/ Får se hur det blir med bloggningen imorgon då vi ska ut på äventyr. Kanske beror på hur det går på äventyret men jag är rätt säker på vad som kmr hända/sägas. Secret I am...
 
Annars så ska jag trimma Lupin, trimma så j*vla ordentligt rent ut sagt!! Sen skulle jag behöva plugga lite också. Har visst vårat första prov i tvåan på torsdag, woopsii... 
 
Min andra halva <3
Va lite tungt att komma upp imorse så fick skynda mig för att hinna med 10.15 bussen till stan. Men jag hann med så jag plockade ut mina nya linser med rätt styrka. Hann inte äta någon frukost så den klarade jag av på expresso house, jag älskar det stället! Satt hur länge som helst och myste i ett hörn för mig själv med en kopp varm choklad med grädde och mini-marschmallows i. Vardags-lyx?! <3 Gick lite på stan men hitta inget innan jag satte mig på bussen hem igen.
 
Resten av dagen har tillbringats med att ha fredagsmys och så va jag i stallet förstås. Spotten fick sin promenad, fina killen <3 Tror det kallas kärlek när man gång på gång måste dra med handen över hans lurviga hals... Sen red jag ut en kortis också på en laddad Lupin, buuuseee! Det va typ min dag det. :)
 
Ledig dag och jag har faktiskt hunnit med en del idag. Först fick Spottis nya skor av Janne, mockade stallet, skickade benskydden, papi och jag tvättade heeeeelaaaaa transporten så nu är den FIN, satte på en del av min tvätt(som jag glömt att ta ur maskinen...), tränade med Lupin och tog en promenix i regnet med Spottis. Lite synd bara att inget plugg fanns på den där listan.
 
Träning gick iaf bra och det va så himla roligt att få träna igen. Han va inte super duper fin men hade sina glimtar lite här och var... Det bästa med träningen var nog snacket som gjorde mig riktigt målmedveten och peppad för att jobba jobba jobba! Dags att sätta lite press :)
 
oj oj oj... Long time ago!
Har länge funderat på att sälja mina eskadron skydd så ikväll slände upp dom på annons för ca 2 timmar sen, och nu är dom sålda och pengarna är på väg in på kontot. Det kallar jag smidigt! ;)
 
Bye bye!
Äntligen är denna onsdag över och nu är jag ledig resten av veckan. Hur skönt är inte det lix?! Dagen började med sovmorgon, 4 lektioner som rullade på fin fint, mockade för en gångs skull och avslutade dagen med att trimma Lupin i ridhuset. Blev lite mental träning för både honom och mig då vi fick sällskap idag, inte ofta jag behöver rida med andra men som sagt så blev det så idag. I början va koncentrationen lite sisådär på både mig och Lupin men sen bestämde jag mig för att rida ordentligt och han va super fin! Både igår och idag har han varit fin men idag blev jag uppriktigt förvånad över honom. Fin fjordhäst det där <3 
 
Imorgon är det hovis på fm för Spotten och på em ska Lupin äntligen få träna igen! Pga omständigheter har vi inte tränat på 2½ vecka så det ska bli så himla roligt, ser verkligen fram emot det. :D
 
Sitter i skolan och ska skriva ett arbete och då är det ju standard att jag bloggar lite. Har sovit mig igenom förmiddagen av skolan, alla är mer döda än levande... När jag genomlidit klart denna skoldag ska båda hästarna aktiveras och sen ska jag soooova! Imorgon har jag sovmorgon, lång sovmorgon. Det behövs!
 
Igår kväll var det första TUR mötet och det gick bra. Var mest en massa information och så hade Eva en kort föreläsning, bra bra var det! Annars har det inte hänt så mkt, återkommer när jag gjort ngt vettigt. :)
 
Mitt liv har varit lite upp och ner senaste veckan.. Känns dock som om det mesta börjar falla på plats nu, dock inte riktigt på rätt plats när det gäller alla saker. Men det löser sig nog!
 
Helgen spenderades först som banbyggare till p&j och km i hoppning, va väldigt missnöjd med banorna först men det blev riktigt bra. Många nollor utan att det va tråkiga banor, bra jobbat alla ryttare som deltog! Följde sedan med till mitt lilla paradis där jag hamnar titt som tätt nu för tiden, och det är ju rätt skönt med tanke på smeknamnet. ;) Hoppade lite dressyrhäst och det gick ju som det gick...Mkt rolig häst det där! <3 Jag va helt slut efter den hektiska lördagen så söndagen bestod av ridning utav båda hästarna och en massa chill. Riktigt skönt! Övningskörde också, kung är jag!
 
Idag måndag då. Har sovit mig igenom skoldagen, sjuuuukt trött! Ikväll drar TURen igång så hoppas hoppas hoppas att jag inte somnar.... Det betyder även att jag inte hinner rida något så idag ska jag inte till stallet överhuvudtaget, det händer inte ofta!
 
Har tagit nya bilder på snygg Lupin måste bara ladda in dom på datorn, maffiga killen <3
Fredag och snart helg nu då. Ska bara genomlida en sista skoldag! Var ju ledig igår iaf och tanken var att jag skulle ha pluggat lite men nja... Blev stallhäng hela dagen istället. Hann städa i sadelkammaren och hela min garderob, putsa Spottens grejer, mocka och rida Spotten. Kvällen tillbringades hemma i soffan med ett paket glass, tröstäta.se...
 
Vet inte riktigt hur helgen ser ut förutom att det är KM imorgon och jag är banbyggare så ska hänga på banan, som vanligt. Får se vad som händer i övrigt.
 
Min skrutt <3
Äntligen så är måndagen och tisdagen över, dom absolut jobbigaste skoldagarna. Igår kväll longerade jag Spotten och han va så fin. Det är redan stor skillnad på honom sen jag longerade förra veckan. Finns ingen bättre känsla än när man ser och känner resultat av arbetet man lagt ner. Annars chillade jag mest och myste lite med Lupin.
 
Idag ska Spotten ridas ut så det blir väl en chill kväll igen. Lupins hovslagare kommer idag så får se hur det blir med honom ikväll. Annars så har jag inte så mycket mer att säga för tillfället, borde snarare fortsätta skriva lite på mitt idrottsarbete. Justä, imorgon är jag ledig.. Fett skööönt!!
 
Lupin Nusebo <3
 
 
Sitter i skolan, som vanligt nu för tiden när jag bloggar. Har iaf gjort klart min uppgift för enh gångs skull.. Annars har det varit skolfoto idag och massa tråk lektioner. Ikväll ska jag longera Spotten och mysa med mina fina hästar <3
 
Tack till de människor som alltid stället upp och finns där <3
 
Åter igen blåser rent motvind så att jag faller och rullar bakåt... Är så sjukt less på all skit och känner mig vilsen med det mesta. FYYY!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Em/kvällen spenderades iaf med finaste Mathilda på Marieberg. Tack för det <3
 
 
Som vanligt så passar ingen buss så då komer jag till skolan 1½ timme för tidigt... Har iaf hunnit göra engelska läxan så tror inte att jag har något som jag måste göra i helgen, förutom att eventuellt slipa på min debbatartikel. Skönt att veta att man slipper tänka på skolan när det finns tusen gånger roligare saker.
 
Ska ta mig igenom denna skoldag med 4 lektioner och sen blir det stallet och mina gosehästar <3 Spotten ska trimmas i ridhuset, om det slutat regna och är bra underlag rider jag i paddoken.. Lupin ska jag rida ut en sväng tror jag, hoppas bara att det slutar regna! Att rida i regn är inte riktigt min grej, som ni märker... ;)
 
Skönt med helg snart iaf!
 

Kanske kan börja jobba med lite bommar snart med Spottis (:
Veckorna går så sjukt fort och snart är det en ny helg med massor av planer. I helgen blir det att vara hästskötare, klippa häst/hästar, fira min bror och rida såklart. Där emellan är det säkert ngt jag glömt bort för tillfället. Tkr att varje dag skulle förlängas med några timmar, det skulle behövas just nu. Justä, jag måste hinna köra lite bil i helgen också!!
 
Annars rullar allt på, Spotten har gått riktigt bra och har nu tagit det lite lungt i två dagar men imorgon blir det att köra igång och jobba på igen. Lupin har däremot gått hårt senaste tiden och jag har verkligen trimat trimmat trimmat och pressat honom. Han blir super fin så det är roligt att jobba med honom, försöker bara få det där att han släpper till lite tidigare... Men det kommer, I hope!.. Nästa helg är det dags för tävling igen, jippi. :)
 
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade och det har hänt en hel del sen sist. Helgen va fullspäckad, va inte hemma allt för många timmar. Men men sånt är livet och kul hade jag. Väcktes även nya tankar och känslor som jag ska göra något med. Det som var mindre roligt var att min rygg cp:at ur igen och att jag blivit dunder förkyld... Har inte tid att bli sjuk så jag kör på som vanligt och hoppas att jag blir friiiisk snart!! Nästa helg är ännu mera fullspäckad än den förra så bäst att jag håller mig fit for fight. :)
 
Hästarna mår prima ballerina och jag jobbar på med båda två. Spotten ska stärkas stärkas stärkas så jag har lite att göra. Lupin jobbar jag med som vanligt och denna vecka blir det fokus på att rida in mig och honom på den nya sadeln, kan vara lite knepigt för det är stor skillnad på honom ridmässigt. Men det känns super duper bra!
 
Jag vill ha tbx sommaren!!!!!!!
Jaha fredagen lider mot sitt slut och det är skönt.. Är riktigt trött och huvudet är tungt! Tur att det är lite sovmorgon iaf imorgon innan det bli att dra sig mot tävling. Men det ska bli så himla roligt, älskar det verkligen att vara på tävling! Annars så ska jag rida båda mina fina hästar imorgon och kanske plugga lite. Meningen var att jag skulle pluggat lite nu ikväll men vi får se hur det blir med det, koncentrationen är inte på topp..
 
Ha en trevlig kväll och helg allesammans! <3
 
Sitter och ska söka information om Marx och kommunismen... Haha kan ju säga att det inte går så bra för ngn av oss. Har inte fått allt för mkt gjort överhuvudtaget idag är jag borde fått ngt gjort. Men jag borde sätta lite fart och plocka fram informationen, nu! Vi höres.
Äntligen fredag och den har börjat riktigt bra! Klev upp kl 6 och åkte till stallet och red innan skolan. Bra sätt att vakna upp på och det va riktigt mysigt att rida ut när det va dagg och lite dimmigt. Synd att hästen inte tyckte att det va super kul men hem kom jag utan att ha smakat på varken grusväg eller grästuvor. Snart har jag min första lektion av fyra stycken sen är det HELG! Barnvakt ikväll så det blir att ta det lugnt och mysa med lillsis. Imorgon är det tävling, dock som hästskötare men nästan lika kul som att tävla själv! Känns som att det kommer bliu en väldigt bra helg :)
 
Knasen som inte uppskattade uteritten...
Jajamen nu blir det lite update igen. Livet rullar på och veckorna bara flyger fram ju. Hästarna har tagit det lite lungt i början av veckan men igår trimma jag båda och dom va så himla fina! Spotten fick träna styrkan i bakbenen och han blev så himla fin och travade genom kroppen. Skulle bara galoppera lite avslappnat men Spotten va buuusig och drog på en massa bocksprång mm, gulle hästen <3 Lupin inledde skit dåligt men efter lite arbete släppte allt och han gick som en sprillans ny klocka, bästa ridpasset i hans liv! Så man kan ju säga att jag va ganska nöjd igår kväll när jag kom hem ;)
 
I helgen är det barnvakt, hästskötare och träning som gäller. Dom sistnämna är ju roliga iaf, väldigt roliga så dom väger upp det där att jag ska vara barnvakt ett tag.
 
Måndagar är tunga! Är helt slut och huvudet känns väldigt tungt.. På dagens agenda har det stått idrott, kemilabb, engelska, matte och idrott igen. Har ändå varit en rolig dag med många skratt med nya människor. Lite smått stolt över mig själv också som nästan tog 140 cm i höjdhopp, hade jag fått fler försök hade jag klarat det! Klarade iaf 135 cm och jag är bara ca 160 cm... 
 
Annars har jag chillat lite och ridit ut på Lupin en sväng, knashäst! Träffade trevligt folk i stallet också, (nästan) alltid lika mysigt att dröja sig kvar och prata allt för länge. :)
 
Skit dag... Orkar inte gå in på detaljer men det mesta har kunnat gå bättre idag. Värst av allt är att jag har så ont i ryggen så jag knaprar piller och ska snart lägga mig raklång i soffan igen. Kul kul!
 
Är sjukt trött så resten av kvällen ska spenderas i soffan med att plugga engelska glosor och försöka planera lite för veckan hur jag ska rida osv. Händer en del annat som sätter käppar i hjulet för mina vanliga rutiner så måste lösa det på ngt fiffigt sätt. Nae nu gör min rygg allt för ont, var bara tvungen att anmäla till TURen så byebye
 
Jag är helt slut just nu så sängen väntar på mig... Men dagen har bestått av trim på båda mina underbara hästar, fixat stallet, firat Wilma md släkten, putsat saker och häst, packat alla saker och hunnit chilla lite. Tror inte att jag glömt ngt... Är riktigt taggad inför imorgon och jag ska RIDA, iaf försöka. ;)
 
Kan ju dra lite kort hur det gick att rida idag iaf. Lupin va pigg och glad, hade ett riktigt fint go i sig så och ibland fick han en riktigt bra takt. Formen va inte riktigt där jag vill ha honom men det blev bättre iaf. Mkt nöjd och det känns bra inför imorgon. Spotten va bara mega mega fin, sån skillnad på honom. Kunde ingen annan fixat till det där tidigare lix?! Han fick galoppera lite idag också, *lycklig häst och ryttare*. 
 
Kärlek till min fina <3