Kan det bli bättre? Har underbara människor runt mig som stöttar mig, har två underbara hästar som är två helt outstanding individer och den första solbrännan sticker lite fint i skinnet. Kan rada upp hur många saker just nu som bara känns SÅ bra. Mitt liv rullar verkligen just nu och det r så skönt att få slippa oroa sig för en massa skit. Tänker leva i nuet och bara njuta av allt som är så jävla bra! <3

Min nyaste kärlek <3


Min största kärlek, finns ingen som denna häst <3
Jag vet inte riktigt vad som har släppt men jag mår riktigt bra just nu. Allt liksom funkar och jag mår bra! Har en hel del att tänka på men det spelar ingen roll för jag mår braaaa :D

Dagen spenderades i stallet och den började med att båda hästarna blev överlyckliga av att se mig. Det kan inte börja bättre än så. Går inte att förklara känslan när en häst kmr och galopperar mot en bara för att hälsa. :') Efter att min favorit oturs kille rymt ur sin hage och stod snällt mellan hagarna och väntade på att bli upptäckt fick han gå på promenix <3 Första aktiveringen på 1 månad, sjuuukt. Sen red jag på Lupin också och han va fiin.

Livet rullar på så fint så vi får se när jag har lust för att blogga igen. Vi höörs! <3

Idag har jag tagit hel ledigt från stallet och är hemma oss min mamma. Det var inte igår kan man väll säga! Har bara chillat och njutit av att inte ha något att göra. Måste egentligen läsa i en roman men tar tag i det sen, man måste ladda batterierna ibland! Annars hade jag ett nationellt läsförståelse i svenska idag som va chill, det va resten av dagen också så har inget att klaga över idag inte!

Får se när vi hörs nästa gång men förhoppningsvis tar det inte alt för lång tid :)

Har sjukt mycket att göra denna vecka så bloggningen ligger på låg varv. Idag har jag iaf gjort mitt muntliga nationella tal och det gick skit bra!!! Verkligen jätte bra och tiden blev perfekt så det känns skit bra. Hade dock ingen aning om hur lång tid det skulle ta så fick improvisera lite ;)

Ikväll får Lupin vila för ikväll är det hoppträning för min del. Ska bli spännande men red en sväng på Humlis igår och de kändes det bra så hoppas det går bra. :) Bäst att försöka få ner lite mera på papper nu om min idrottsuppgift som ska in på fredag. Bra jobbat att börja idag, lr?.. Men vi höres!

Nu är jag klar med mitt tal! Har skrivit hela talet, gjort en mindmap och nästan fyllt i hela lappen man ska lämna in. Måste bara kolla hur lång tid det tar men det gör jag när jag tränar på det, vilket jag inte orkar göra nu. Ska bestämma vilket hjälpmedel jag vill ha också... Men det stora är klart så det känns feting bra. :D

Ska vara barnvakt till 3 då jag drar hem till en kompis. Hon är i Tyskland i en vecka och igår kom hon på att jag kan ju få rida hennes häst så ah, så blev det visst. Kaos blev det men det blir nog bra ;) Så ska dit och kolla läget och rida en sväng med hennes mamma. Har aldrig suttit på hästen men det ska nog gå bra. Ska träna henne på tisdag också så det blir en spännande vecka! Ska kolla sen om det är okey om jag lägger upp bilder här på hennes häst så kan ni få se hur hon ser ut som jag ska rida. Brunt sto, inte ofta jag rider varken sto eller brun häst?

Sjuuuuukt länge sen... <3
Sitter och ska göra klart mitt muntliga nationella prov. Det suger för jag vet inte hur jag vill ha det. Bäst att hämta bilderna jag skulle ha härifrån nu och fortsätta. Hörs later!
Hihi har kollat upp det nu... och på tisdag är det exakt ett år sedan jag började rida in Lupin! Tiden går så fort, men ändå inte! Roligt att fortsätta se hur han tänker utvecklas :)

Denna lördag känns som en hel helg! Började med att åka till M-berg och shoppa lite grejer. Det blev chaps, sporremmar, sporrskydd, donut, hårsnoddar, hårnålar med bling-bling till donuten och pärlarmband. Tror det va allt, justä en nr-bricka att sätta på schabraket också. Hitills är jag nöjd med det har hunnit använda :)

Efter lite lunch blev det stallet och mocka åt 4 hästar och så red jag två hästar, typ. Hehe... Lupin va iaf fin idag, ställde inte så mkt krav utan ville mest få honom att slappna av. Första gången på länge han for i luften också, har ingen aning om vad som hände men fart på honom blev det iaf! Nu blir det chill resten av kvällen så att jag orkar ladda upp för en händelserik morgondag och speciallt vecka!

Hade helt glömt bort bloggen men har inyt ens hunnit sitta vid datorn så det är inte så konstigt. Skolan har ju dragit igång nu igen... DET är mindre roligt faktiskt. Det är så tungt att gå upp på mornarna bara för att man ska till skolan, aja bara att hålla ut!
Igår red jag aldrig utan var bara där en sväng och pyssla lite med dom, den övria tiden plugga jag matte... Idag red jag dock och han va mega fin, och jag är mega nöjd över min egen insats. Inte ofta man kan(vågar) säga så men idag satte jag verkligen det mesta. Grymt nöjd och glädjen från ridpasset gjorde att jag orka plugga matte i 1½ h även idag ;)
Imorgon är det matteprov, inte så roligt.......... Vi hörs!
Har hunnit med en massa ointressanta grejer sen jag blogga sist, men jag skippar dom och går direkt till träningen med Lupin istället. :)

Började träningen med att jag fick rida genom programmet jag ska tävla om 2 veckor, utan kommentarer. Sen gick vi genom vad som skulle kunna bli bättre och vad som va bra innan jag fick "göra om och gör rätt". Andra gången gick det faktiskt mkt bättre och jag fick en tankeställare om hur jag MÅSTE rida för att det ska gå bra. Men det känns bra så det blir nog bra också! :) Sen red jag lite random vägar bara och att jag skulle rida även fast jag red mer programvägar och avslutade med att försöka övertyga Lupin om att han måste ta skänkeln även när det blir jobbigt...

Överlag är jag faktiskt jätte nöjd med träningen idag, har en skön känsla så allt löser sig! :)

Måste försöka få nya bilder på denna herre ngn gång <3
Har inlett denna dag med att ta en löprunda! Resultatet av den var att jag insåg hur otränad jag är, lr så är jag bara kinkig för det tog inte så lång tid som jag trodde... Men ska iaf börja springa mkt oftare nu så att jag får upp lite flås och blir så fit som jag vill va. (:

Gjorde långt ifrån allt som stod på min lista för gårdagen men idag måste jag mocka, fixa ridhuset, plugga och ikväll är det träning på Lupin. Hoppas verkligen att det går bra för jag är riktigt taggad och idag ska jag försöka komma ihåg att be om att få rida mitt program. Men nu kanske man ska hoppa in i duschen och försöka få i sig lite frukost!


Första gången han hoppar, han har VERKLIGEN utvecklats!
  • Rida Lupin
  • Mocka+fixa maten?
  • Göra ordning ridhuset
  • Färga håret?
Ja... Så vi får se vad som kan hända utöver detta! ^^

Fuuu va mkt godis man äter -.-
Klarade av dagens stallbesök imorse då det är "familjeträff" resten av dagen. Tyckte dock väldigt synd om hästarna som fick stå ute i snöstormen. Annars har jag bara umgåtts med the family och det är så resten av kvällen också ska spenderas. Smet dock undan lite från dom andra till min dator... *Osocial tjej*

Jag vill ha sommar och sooooooool
Har verkligen bara legat och chillat i soffan med en sovande kisse i famnen. Har lite(mkt) dåligt samvete för att jag inte pluggat men på samma sätt så behöver jag verkligen ta det lugnt och chilla ner i huvudet! Har faktiskt varit lite duktig också och gjort chokladbollar, mums! Lite roligt om man kan överraska familjen ngn gång. :)

Som rubriken säger har det inte hänt så mycket idag. Jobbade lite med min muntliga framställning innan jag cykla till stallet och mocka innan jag red Lupin. Han fick hoppa lite idag och det tyckte han va kul. Gick faktiskt riktigt bra men har inte ngt att säga om passet direkt, skutta bara lite lix. Får se om jag kommer på ngt roligt att skriva om senare ikväll, bäst att jag fixar bokningen av ridhuset NU innan jag glömmer bort det.

Ha´re gött!


Red i paddoken och det va helt underbart fint väder, hur skönt som helst. Hade iaf gramanen på idag och så testade jag att rida med lite längre sporrar, annars har jag bara ridit med mina små ponnysporrar( 15 mm+kula).
Jobba honom i skritten lite lägre än vanligt och började sedan galoppera direkt. Han va lite tveksam i början när jag kunde säga åt mera med skänkeln för vart skulle han ta vägen när gramanen höll honom på plats?.. Han acceptera det ändå väldig fort idag och jag jobba med fattningar, volter och förvänd i början. Han blev verkligen finare och finare och när han väl kom på att han inte kunde komma undan va han mumma <3 I travarabetet blev det en del skänkelnvikningar som inte funkat så bra senaste tiden men idag tkr jag att jag fick riktigt bra koll på honom. Överlag va han riktigt fin idag och jag kunde säga åt honom att jobba även när han blev trött. På slutet fick jag till några GRYMMA övergångar från trav-galopp och galopp-trav, underbar känsla när man lyckas bra med ngt som inte funkat bra. Riktigt nöjd med ridpasset och han va så trött så att han knappt orka skritta av <3

Sovmorgon, hur skönt är inte det på en skala?! Gick och la mig tidigt och gick upp sent. Skön att sova, lr hur? ;)

När jag väl tagit mig upp blev det iaf stallet och gjorde ordning på det vanliga och tömde tunnorna i ridhuset, nämligen våran vecka. TUR att jag kom på det för tkr det är pinsamt att missa det... Red på Lupin och så hade jag lite mys med finaste Spottis, mums med morot tyckte han men han va faktiskt riktigt gosig idag. Han brukar inte gosa självmant men idag stalde han sig med nosen mot min axel typ och bara va... Fina fina älskade underbara häst <3

Kvällen spenderades på världens tråkigaste sätt, handledarkurs för körkortet. Det söööööög! Men nu är det gjort så bara att skicka in papprena så kan jag sätta mig bakom ratten när jag känner fört. Lupins rispass kommer upp lite senare!

Dagen har tillbringats hemma hos Emelie och det har varit dö chill, gött! Har därför inte så mkt att skriva hehehe... När jag kom hem därifrån var jag bara i stallet en snabbis och tog in våra hästar, fixa maten och lämna av min hjälm. Prata lite med Eva också för det va hopp-träning. Har verkligen intressant som jag vill dela med mig av här så hörs när det händer ngt roligt igen!

Snuttis<3
Vad kan denna dag bjuda på? Jaa... Det vet jag inte riktigt själv. Skulle behöva dra till stan en sväng och shoppa lite men vet inte om jag orkar det. Skulle dock behöva göra det idag, får se om jag tar mig iväg. Annars ska jag fixa stallet och träna på Lupin. Får se om jag rider ngt på min prickiga lr om han får vila.

Men ofc så måste jag ju NJUTA av att det är lov också och jag kan göra precis va f*n jag vill! <3
Tog en feting sovmorgon idag så nu har jag sovit ikapp all trötthet. Nae men 11 timmars sömn behövdes! När jag väl tagit mig upp ur sängen blev det en lång stalldag och sen bara chill resten av kvällen. Har varit rätt onyttig här på kvällskvisten MEN har faktiskt fixat hela stallet, mockat Spottens hage (-.-) och ridit båda pollarna. Dock blev det inte så mycket ridning då Spottens pass avslutades ganska snabbt och Lupin fick bara lufta sig lite och röra på musklerna efter gårdagens köttarpass. Vill att han har krafter kvar till morgondagens dressyrträning!