Jaa, det va verkligen en god morgonen eftersom man kunde ligga kvar i sängen och dra sig lite innan man gick upp och insåg vilket underbart väder det är! Tyvärr börjar det molna på lite men är det blå himmel sen så kanske jag rider ut på Lupin. Kan vara självmord eftersom han vila igår... Men vi får se vad jag vågar hitta på med den hästen, han är nämligen lite dryg när man rider ut. ;) Är riktigt taggad för att trimma honom så ah, vi får se helt enkelt. Fick ett sms förut också så ska rida den andra hästen som står i vårat stall också. Hoppas att det går bra, är inte första gången iaf :)

Har inte hunnit hänt så mkt annat än så vi får höras senare, ha´ree

Min fina :)
Klockan är ingenting men det känns som om den vore jätte mkt, kan vara för att jag är rätt trött. Har fördrivit senaste tiden med att kolla runt på lite utrustning och taggat upp för Eurohorse. Tkr att shoppingen typ är det roligaste med hela GHS, heeela svenska mässan. Hur gött är det inte? Hoppas att jag har lite pengar att spendera iaf... Har lite grejer jag skulle vilja köpa men det blir oftast mest impuls-shopping och det brukar vara dom köpen man är mest nöjd över.

Imorgon tar jag den blåa bussen tbx till pappa och Ann-Sofie. Ska till stallet och trimma på världens bästa fjordhäst. Beroende på hur han känns så blir det nog en hel del skänkelvikning, förvändgalopp och försöka förbättra ryggningarna. Men behöver nog hjälp från marken med det sist nämda... Spottis pussar jag nog bara på och så kanske jag ska rida en annan häst som står i stallet. Matte hade halkat i den sjuka halkan imorse så kanske får rycka in som ryttare. Tkr att det är kul att prova på nya hästar och man får mkt aha-upplevelser så tackar sällan(läs aldrig) nej.

Den (smutsige) grymme <3
Sov inte så bra tills idag och vakna rätt tidigt. Vägrar gå upp så tidigt som jag vakna utan anledning så låg kvar i typ 2 h innan jag gick upp och duscha mm. Drog till stallet och hann mocka lite innan Coco kom och checka Spottis <3 Det gick bra iaf så är ganska lättad just nu.

Åker till mamma om en stund så kanske slänger in ngt mera inlägg under kvällen. Ha´re tills dess :)

Gårdagens träning var helt sjukt underbar. Hästen dansade fram och vilket jävla team vi va <3 Taggar tävlingssäsong med Lupin nu! ;)

Idag har jag varit i stallet typ hela dagen som vanligt. Började med att mocka+fixa all mat innan jag red finis Lupin i ridhuset. Funderade på att rida ut men han tkr inte att det är särskilt kul så sket i det idag. Kändes att han fått ta i igår för han va rätt spänd och det tog emot lite idag. Så mjukade bara upp honom och stalde inga krav direkt. Körde lite finlir på galoppfattningarna och avbrotten till skritt. Fattningarna blev helt amazing men han ville inte göra några super avbrott idag, men jag tkr precis lika MKT om honom iaf. ;) <3

Pratade med min hopptränare och kollade lite på träningen innan jag gjorde ordning på Spotten och skritta honom en sväng i ridhuset. Imorgon kmr Coco, skööönt!

Va i stallet på dan och började med att rida ut en sväng på Spotten barbacka. Både han och jag hade nog riktiga vårkänslor för han va helt galen, men det va mysigt iaf. <3 Blev riktigt varmt ett tag i solen. Mockade och fixade allt innan jag åkte hem och har bara chillat resten av dagen. Ska snart åka tbx till stallet och rida dressyr-träning för Maria Storm.

Det är hoppläger på Örsta idag och imorgon och det känns riktigt trist att jag inte kan va med... Om jag inte hade haft träning hade jag åkt dit och varit där utan häst men vill så gärna träna med Lupin nu så det fick bli som det blev.

Tagga träning nu och ikväll får nog hästen bära upp vitt, så hoppas att han går bra ;]


Njuter av att ha lov och det är så j*vla skönt! :D Har varit i stallet heeela dagen, men ändå så kryper det i kroppen för att jag vill åka och rida... Skön känsla!

Började dagen med att löshoppa en pigg Lupin som hoppa riktigt fint. Rev grovt en gång men efter det va han otroligt försiktig, bra egenskap ;) Fixa i stallet och umgicks med lite folk innan jag avslutade med att rida Spottis en stund. Min fina fina prick<3 Detta va alltså min dag i korta drag. Ha´re folket!

Var lite duktig och gick inte tidigare från fysiken idag för att hinna med bussen så nu sitter jag totally alone och väntar på att min buss ska gå. Fett segt men har inget att göra så känns ändå rätt bra att bara sitta och chilla. Skoldagen har rullat på riktigt bra idag! Ägde på matteprovet, hoppas jag... Nej men det kändes super bra så :) Gymma lite på idrotten med Mathilda och annars har det inte varit så seriösa lektioner. Dagen rullar ;)

När jag kmr hem ska jag äta oh sen blir det stallet. Lupin fick vila igår så idag blir det TRIMM i ridhuset, åker kanske dit lite senare så att jag kan få rida ensam... Spotten blev motionerad igår så får se om jag gör ngt med honom idag. Är ganska trött också så vi får se vad jag orkar med, skönt iaf att sista lektionen blev inställd eftersom vi hade prov i det ämnet på morgonen. :)


Pöss på muuuulen <3
Sitter i skolan nu så hinner blogga lite för en gång skull. Måste bara börja med att klaga lite, men ändå inte. Skulle inte börja förens halv 12 idag, fett skönt!! MEN när jag masar mig iväg till den lektionen är den inställd... Åkte alltså hit för att gå på två lektioner och en av dom ska vi bara plugga inför matteprovet imorgon... Fett ovärd dag! Hade lika gärna kunnat vara hemma och pluggat+ ridit på dagen. Jaja, ska väll vara glad för att jag slapp språklektionen men på ngt sett suger det iaf! -.-

När jag väl kmr hem från skolan ska jag iaf till stallet och seda plugga matte. Lupin ska trimmas i ridhuset, blir nog att försöka bättra på skänkelvikningarna. ;) Men han har egentligen gått rätt hårt så vi får se lite hur han känns. Spotten longerar jag kanske en sväng om ridhuset är tomt, och om jag känner för att riskera livet typ?..


Btw så ska söta hesten få flytta in till Spottens hage. <3
När jag rota fram kameran dök det även upp gamla bilder. Minnen med Spotlight <3
We fight together <3
Passade på att leta fram min gamla digitalkamera och knäppte lite bilder på dom fina i det underbara vädret. Har dock inte orkat ladda in dom på datorn men dom kmr kanske under kvällen. Annars mocka jag och fixa allt innan jag tog hand om pollarna. Spotten är halvt galen så han fick avreagera sig lite i ridhuset och Lupin red jag bara en snabbis då han ska träna imorgon. Han kändes himla fin men inte så frammåt, testa ett nytt bett också så måste fundera klart på om jag vill träna på det imorgon lr om jag kör på det vanliga. Kanske hinner överlägga med Maria om saken innan träningen...

Måste ta tag i plugget snart också men blir det lite mera chill innan det!
Foto: My Huss
... men ändå finns det några tappra besökare varje dag. Lite facinerande och även peppande att det fortfarande finns några som är intresserade. :)

Funderar på att försöka börja blogga igen. Det är ju ändå lov snart så jag tkr att jag borde kunna fixa detta. Har två prov nästa vecka innan lovet och så ska jag välja hur jag ska läsa resten av gymnasietiden, piece of a cake! Lr?.. Har iaf pluggat undan lite idag, nu är det bara att börja plugga till proven också, aouch gillart inte!! Annars så har jag bara varit i stallet och städat rummet idag.


Ska försöka ta ridbilder på honom ngn da!