Jag skrev Lupins mål för hästen i ett tidigare inlägg och vill bara förtydliga det lite.
 
Målet är att starta La:1 på lokal tävling och att starta SM-kvalet till fjord-sm 2013. Men målet är väl "egentligen" att jag ska bli redo att starta dessa klasser. Jag skulle mkt väl kunna starta det redan nu men jag vill kunna göra det på ett bra sätt och kunna lyckas. Så målet i höst är "egentligen" att bygga styrkan och stadigheten för att kunna prestera i dessa klasser. 
 
Vilken UNDERBAR dag! Gick extremt fort sista biten till stallet trots den tunga påsen med saker bara för att få se hästarna... Saknat dom galet. Blev en hel del mys med båda två och så red jag båda också.
 
Spotten har klockspel under hovarna... Hovis kommer på fredag så hoppas att dom sitter tills dess, om han kanske inte kan komma ut tidigare. Vill inte låta honom vila mera heller. Mjukade honom iaf idag i paddoken efter en lång framskrittning ute och han kändes pigg och glad. Lupins hovslagare har inte haft tid att komma ut än men han  är inte så ömfotad så red honom i paddoken en stund idag iaf. SKÖNT att sitta på honom igen och han kändes bra, ska nog bli bra det här!
 
Kvällen avslutades med att titta på dressyrträningarna och sen en liten pratstund. Himla trevligt och nästa vecka räknar jag med att kunna träna med Lupin igen, gött!
 
Jaha, nu har jag landat hemma hos mamma. Mellanlandar dock bara nu över natten för imorgon åker jag hem till pappa och Ann-Sofie. Har bara plockat in allt från husvagnen och börjat tvätta för packa upp gör jag hos pappa. Har inte mått så bra senaste dygnet men mår bättre med Ipren. Hoppas att det går över för imorgon ska det ridas på mina fina :)
 
Tänkte testa schabraken på Lupin imorgon så kmr kanske bilder. Får se om ngt av dem blir ett nytt tävlingsschabrak lr om jag fortsätter tävla med mitt helvita som jag fått av en snäll själ... ;) Får se hur det blir men det ska bli så himla roligt att rida Lupin och känna på honom. Han va verkligen finare än någonsin när han gick på vila så hoppas att allt har sjunkit in så att han kan fortsätta utvecklas. Mitt mål är att starta La:1 på lokal tävling nu i höst, och rida SM-kvalet. Detta är mitt mål och jag vet vad som krävs för att jag ska nå det, hoppas såklart att vi kan uppnå det men går det inte så går det inte. Ingen idé att stressa! :)
 
Behöver nya bilder på denna snygging
Sista blogginlägget från Halmstad nu då! Förtältet är rivet och allt är packat. Bara att haka på husvagnen och cyklarna innan vi kan rulla hemåt... Känns bra :) Imorgon får jag träffa resten av min familj och hästarna <3
 
Men gud va bra jag haft det!!!
Sista dagen här i Halmstad nu då... Imorgon far vi hemmåt så på måndag blir det att sätta igång pollarna och glo på dressyrträningarna. Idag har det varit rätt dåligt väder så som jag sa blev det Ullared. Är dock iaf 27 grader så bada en sväng också, mkt vågor men rätt skönt ändå. ;)
 
Fick med mig en del grejer hem men till hästarna blev det två vita dressyrschabrak, 4 st vita benlindor, pälsglans, kylgel, skimmelschampoo och stövelstrumpor till mig själv. Hörs... ngn annan gång. :)
 
Malin dressyrmupp Johansson på Don Welt, snygghäst!!
Semesterveckan börjar lida mot sitt slut, men det känns rätt ok. :) Idag va vi uppe i stan och shoppa på fm/dan. Blev ett par converse, ett par jeansshorts och en t-shirt. Trevligt att shoppa! ;) Resten av dagen har vi legat på stranden och chillat. Imorgon ska det bli dåligt väder... Så då blir det Ullared istället för sol och bad. Ännu mera shopping!
 
Justä!! Har ju glömt dagens stora händelse... För första gången i mitt liv har jag kört go´cart. Galet roligt var det och jag bestämde mig på en gång att det ska jag göra om! Roligt att testa på ngt med lite mera hästkrafter än vad jag är van vid... ;)
 
Rekommenderas starkt, ap roligt!!
Kan inte påstå att jag har särskilt mkt intressant att komma med nu när jag inte är hema och kan rida. Igår var vi iaf på travet några timmar på kvällen/natten. Det var inte så lätt att hitta... Så det skulle vara 1,6 km tur och retur men vi lyckades nog komma upp i strax över 2 mil. Så vi chillar inte bara iaf!
 
Idag är det kanon väder här och vad har har förståt på fb är det samma sak där hemma. Låg på stranden några timmar men har nu intagit skuggan, klarar inte av mera sol förtillfället. Ikväll blir det stan och gå på resturang, lyxigt. :)
 
Jag trivs verkligen här nere och älskar Halmstad, MEN jag har en galen hemlängtan. Vill hem till mina hästar, träna och umgås med folk som jag brukar umgås med igen...
 
Har inte suttit i min dressyrsadel på snart 3 veckor!!!
Kanske skulle byta sport till golf?! Nae, ingen risk. Så bra gick det inte, men det blir bättre och bättre för varje år. Böt om till bikini så fort vi kom hem så resten av dagen spenderades på stranden. Somnade till så det var redigt skönt. Var även riktigt skönt i havet idag, Halmstad <3
 
Just nu är grillen igång, myspys. Sen blir det som sagt travet... Gillar inte riktigt det där och saknar mina egna fina hästar. Ska bli skönt att komma hem sen och sätta igång Lupin och fortsätta rida på Spotten.
 
Jaha, det är några j*vla moln ivägen för min sol idag... Tror att det blir golfbanan ttills solen kmr fram sen blir det stek igen!! Ikväll blir det natt-trav, inte riktigt min grej men det är ju hästar iaf. Men det va inte jag som kom med förslaget iaf.
 
Ha´re bra folket! <3
 
 
Halmstad levererar!! Idag har det varit strålande sol och 27 grader varmt, inga fel. Inledde dagen på stranden men dom andra hade inte tränat så mkt så låg bara där i typ 3 h tror jag.. "/ Drog ner till Helsingborg ock tog färjan över till Helsingör. Jätte mysigt att gå runt i Danmark, älskar språket. Åt lite och så innan vi åkte tillbaka och drog en repa även i Helsingborg. Nu är det mys i förtältet som gäller!
 
Har det riktigt bra och skulle lätt kunna bo här nere ngn gång. Imorgon blir det the beach igen!! Hoppas på att havet är lite varmare då...
 
 
 
Ja nu sitter jag är i mitt paradis! Skinande sol hela dagen och värmen har också funnit där. Det ska bli ännu bättre  väder så letar ni efter mig så finns jag på Östra stranden. Har som ni förstår laptop och bredband så blir kanske ngt inlägg ngn gång ibland men ska bara chilla denna vecka. :) Em tillbringades med att ligga och sova i solen, underbart om ni frågar mig. <3
 
Halmstad -11 (I år vill vi ha ännu mera solbränna ;) )
Bloggen har legat nere ett tag då jag varit funktionär på Julihoppet. Har varit helt slut på kvällarna när jag kommit hem och det är skönt att helgen är över. Uppdateringen kmr lysa med sin frånvaro ett tag till för imorgon drar jag till Halmstad. GUD VA SKÖNT!!! Ska bli så gött att komma bort och slippa alla måsten och bara chilla. Har gjort lite väl mkt detta lov... Så ska bli skönt att komma bort.
 
Saknar dock redan denna lilla prick... Min finaste <3<3<3
ÄNTLIGEN var det dags för hoppträning med Spotten för Eva Koppfeldt igen, alltid är det ngt som stoppat oss. Men inte denna gång. :)
 
På marken började vi med att flytta undan för skänkeln från och till spåret i skritt och trav för att sätta lite tryck. Spotten lyssnade rätt bra och trampade över rätt efter ett tag. Jobbade sedan lite på volt osv och han va så himla fin! Allt bara funka och flöt på hur bra som helst. Fiiiina <3 Sen skulle vi trava över bommar hahaha... Jaa, Spotten ville inte trava så först körde han järnet men när inte det funka kasta han sig runt och lätta med fram. Söta hästen, man kan ju inte annat än skratta när han blir så glad. Gjorde en hel del övningar och lite banor. Spotten va sjukt pigg och är verkligen sitt gamla jag, "KÖÖÖÖÖR ingen tvekan". Allt gick bra och det var roligt att få använda den ridningen som behövs när han blir så pigg igen. Det är inte allt för lätt att styra, se avstånd och lägga honom rätt när han studsar fram och är överallt och ingenstans. 
 
Det är så himla roligt att träna med honom för hans glädje smittar av sig, älskar den hästen. <3
 
 
Nu var det visst ngn dag sen jag uppdatera och jag har levt det goda livet! :)
 
I måndags åkte jag till Ingetorp och låg och pressa i 4 timmar(!), gick mellan poolen och verandan. Hur gött som helst och jag hade lätt kunnat ligga flera timmar till. Men tur var det att jag inte gjorde det för solen tog. Aj aj på ryggen är det men i övrigt blev det lagom, fiiint blir det. ;) Kärlek till Ingetorp och min solbränna <3
På kvällen red jag ut på en pigg Spotten. Mindre skönt att rida med bara ridskor och galoppera på en väldigt pigg häst, solbrända vader mot sadeln, aj... 
 
Tisdagen tillbringade också på Ingetorp men denna gång i soffan och hade filmmys med kissen. Riktigt skönt att bara slappa och mysa med kissen. På kvällen blev det hoppträning med Spotten, kmr eget inlägg. Idag onsdag har jag också mest slappat... Träffat bror och hans tjej, chillat, mockat, skrittat barbacka på Spotten <3 och så pysslade jag om Lupin det sista jag gjorde. Knasbollen har ryckt av sig en sko, tur att han vilar!
 
Bara en vecka kvar tills jag drar till Halmstad! Galet taggad och det ska bli så sjukt skönt att komma iväg. Blir det enda jag gör denna sommar lix så längtar verkligen :) Hoppas på super fint väder!
 
Bild från förra året, här har jag dock inte hunnit få det röda att bli brunt än....
Detta inlägg skrivs 08.42 och hittills har jag ätit frukost, tagit ut hästarna, mockat och fixat klart allt och hunnit gosat med våran lilla kisse. Bra jobbat om jag får säga det själv! Missade precis 727 när jag kom tbx från stallet så tar 10.15 bussen till Ingetorp och spenderar dagen där med sol och bad in the pool. Så hoppas verkligen att det fina vädret är här för att stanna för jag vill bli brun(are ;))! Åker hem och rider på min fina sen ikväll. 
 
Hoppas ni har det bra alla människor där ute!
 
Hur lycklig kan man bli över ett träns?! Har en som säljer detta träns i brunt och storlek cob för typ hälften så mkt som jag var beredd att ge. Jippi! Ska snabba på affären så att jag får det snaaaaaaabbt. :]
 
Det är ett himla rännade på mig just nu men nu är jag hemma igen. Sov alltså borta inatt med och tog bussen hem vid halv 3. Väl hemma åt jag lite innan det blev stallet.
 
Igår när jag skulle rida upptäckte jag att Spotten hade fått ett rejält balltramp... Ringde A-S så att hon fick kolla på det men vi hade bara på bandage så red jag som vanligt. Tog av det och tvättade innan jag red idag men det lossnade när jag red så han fick massa sand och skit i det :( Stackars bubbis <3 Tvättade iaf rent det igen efter passet och hade på bandage och eltejp. Hoppas att det sitter nu! Så nu får han gå med boots min lilla klanthäst. Alltid är det ngt med honom!! Han gick iaf jätte bra idag när jag red och jobbade super bra. Hoppas att det blir träning nu i veckan :)
 
Min fina <3
Dagen looks like this!
 
Tog ut hästarna imorse men åkte hem och la mig och sov igen.. Var så trött så orkade inte ställa mig och fixa allt. Sen så är det inte så roligt att göra allt på förmiddagen för då har man inte så mkt annat att göra resten av dagen. Har haft tv-mys sen jag vakna och i em drar jag till stallet och rider, mockar och plockar in hästarna. Sen drar jag till Ingetorp och spenderar ännu en natt där med kissen! Sköööönt, har varit tillräckligt social nu så behöver vara ensam igen ;)
 
Dressyrekipage som leker hoppekipage ;)
Borde verkligen gå och lägga mig nu för imorgon ska jag ta ut hästarna. Har inte alls planerat för hur jag ska göra imorgon... Men ska ta ut hästarna, rida Spotten och så funderar jag på att åka till Ingetorp igen och sussa där natten lördag-söndag. Men får se hur jag ska göra, måste kolla hur det passar med passen i stallet osv. :)
 
Har spenderat någon timme nu med att försöka hitta ett fint pullarträns som jag vill ha till Spotten. Måste köpa ett nytt i brunt men jag är så j*vla kräsen så alltid är det ngt fel. Finns hur många snygga accenträns som helst men han funkar bäst på pullar så jag får väll kika vidare. Tkr att detta nedanför är riktigt snyggt, förutom att det inte är innåtvända sidostycken... Annars är det perfekt! Jagar efter ett begagnat då dom var svindyra på Hööks och nu säljs dom inte längre.
 
Fick rida nu på kvällen eftersom jag va borta hela dagen och det spöregnade när jag tog in honom men slutade precis innan jag skulle rida. Lite skönt då ridhuset är stängt och jag gillar inte att bli blöt ;)
 
Spotten va iaf heeeeelt fantastisk! Va första dagen som jag rider "normalt" igen och han va så pigg. Red fram som vanligt men bestämde mig för att galoppera sen. Hahaha, jag garva så det hördes på hela anläggningen. Spotten blev tokig och drog ner huvudet och bocka bocka bocka hela tiden, av LYCKA över att få galoppera och vara fräsch igen. Han gick som en klocka hela passet och allt bara funka, satt och log och fick nästan glädjetårar när jag ridit klart. Fina fina hästen <3 Hahaha, undra vad dom som gick förbi tänkte när Spotten drog runt som en tok och bocka och busa hela tiden och jag bara garva, högt
 
Du är bäst!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på vift. Blev inte så mkt shopping igår utan det blev bara godis, solglasögon och Glucosamin till Spotten.
 
Efter stan hoppa jag av på Ingetorp och spenderade natten där. Riktigt mysigt och skönt att få komma bort och vara själv ibland! Gjorde mitt jobb och kelade med katten som sedan väckte mig mitt i natten utav att hoppa upp på mig och börja bita och klösa som en tok på ena handleden... Funkade inte med att vifta ner henne så var bara att kravla sig upp och släppa ut katten! Eftersom det inte var så fint väder spenderades dagen mest vid tv:n med ännu mera kissegooooos. :) Men var ute en stund iaf och kände faktiskt även på poolvattnet men det va kaaaallt...
 
Min frukost åt jag ute på verandan vid poolen, iiiiiiiiingaaaaa feeeeel!!!!!
 
Kissegos
Blev inte allt för många timmars sömn men tog mig upp och till stallet iaf. Är faktiskt rätt skönt att vara där på morgonen och fixa allt. Tog iaf ut hästarna, mockade, gjorde maten och red en sväng på Spotten. Han va pigg och glad och tyckte att det va liiiite läskigt när det stod folk på en ridbana jag passera... Bäst att kasta sig en gång lr två innan man går förbi för säkerhetsskull lix ;)
 
Nu blir det att chilla och städa rummet( I think) innan bilen rullar mot stan och Marieberg. Ska in en sväng på Hööks annars blir det nog ingen mer shopping idag. På vägen hem hoppar jag av på Ingetorp och spenderar natten där med en förhoppningsvis kelig katt. Om jag inte kmr på ngt roligt tidsinställt så blir det nog ingen mer bloggning idag, men vi får se. :)
 
Btw så är min sadel äääääääääntligen såld!! money money money...
Det är snart exakt 4 år sedan jag satt på Spotlight för första gången. Det har varit 4 underbara år och denna häst galopperade rakt in i mitt hjärta. Hoppas på många fin år tsm med min absolut finaste vän.
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No matter what will we always walk together <3
 
 
Tog mig visst en riktigt sovmorgon imorse. Sov som en sten till halv 12, behövde det nog!! ;) När jag väl kravlade mig upp ur sängen åkte jag till stallet och fixade allt innan jag red en stund på Spotten. Hade även Lupin inne en sväng och gosade lite med honom. Han är lite förvirrad över att han inte blir riden utan bara får gå i hagen och leta grässtrån. Men han fick iaf beta en stund idag där det fanns ordentligt med gottit gräs! Spotten chillar fortfarande eftersom han blev vaccinerad i måndags men jag längtar så himla mkt tills jag kan låta honom gå på och jobba genom honom ordentligt, det behövs! Vill träna och hoppa också, men men hoppas att allt funkar nu när vi kmr igång på riktigt igen. 
 
Annars har jag tagit livet chill och varit onyttig, njutit utav sommarlovet alltså. :) Tog iaf en promenix till stallet och nattade plus pussade på mina älsklingar nu på kvällen <3
 
Mina fina grabbs <3
Man hinner med mkt när man går upp i tid! Släppte ut hästarna, mockade och fixa all mat osv, skurade klart våran stalldel, städade hela stallet, målade klart några bommar, lunch, dusch, skickat sadeln och ridit min fina prick. Lååååång lista blev det ;) Nu kan jag verkligen ta kväll för jag har gjort precis allt som jag skulle.
 
Spotlight red jag i paddoken en liten stund. Han har blivit vaccinerad så han ska bara chilla. Jobbade alltså bara i skritten och efter ett tag släppte han efter och blev sitt fina jag igen. Efteråt fick han faktiskt stå kvar inne i sin box med pyjamas enda upp till öronen och käka hö plus lite annat gott. Skämmer bort honom lite väl mkt ibland... <3
 

Nu ska jag fortsätta dunka sommarmusik och försöka glömma regnet, och att jag inte är i Falsterbo...
 
Spotlight <3
Just när detta inlägg publiceras hoppas jag att jag har tagit eller håller på och tar ut hästarna... Ingen sovmorgon här inte!.. Sen ska jag måla klart några bommar och tvätta resterande delen av stallet som är kvar. Det sista tråkiga som jag har kvar att göra detta lov, vad jag vet just nu :) Sen ska jag även skicka min sadel, rida Spottis en sväng och så måste jag prata med en person också. Får se om personen i fråga hinner kotakta mig innan jag kontaktar henne ;) Känns som ett ganska onödigt inlägg men nu vet ni vad jag kmr att syssla med idag.
Underbara dag! Denna dag har bara skrikit ut ordet SOMMARLOV! <3
 
Vaknade upp hos mamma och la mig i solen i ca 40 min då min fina vän Mathilda smsa. Resten av dagen spenderades hos henne med sol, pool, mys och bara allmänt trevligt. Så sjukt skönt att bara chilla och prata en hel dag men en saknad person. Avslutade med att rida en sväng på hennes hästar. Kan det bli bättre lr?!
 
Solbränd har jag blivit också ;) Liiiiiiiivet <3
 
Kola-glass, färska jordgubbar och smält mörkchoklad som stelnade på glassen... UNDERBART!!!!!!!
This makes me happy
 
 
 
Sommarjobbet är över och det är galet skönt! Nu ska jag verkligen chilla och träffa Mathilda ngn dag. Ska bli roligt att ha tid att hitta på saker :) Lupin går ju på sommarlov nu i 3 veckor så har bara Spotten att rida, ännu mera tid över. Ska vara husvakt i 1 vecka också till ett fiiint hus med en fiiin pool. UNDRA vart Malin kmr hänga om det är fint väder... hhmm....
 
Nästa vecka kmr bli så skönt chill.... :)
 
Skön tävlingsdag! Åkte till stallet på fm och fixade stallet. Tvättade även Lupin så att han skulle vara ren och fin till eftermiddagens start. Åkte sedan hem och duscha, åt och chillade i soffan. Bra uppladdning ;)
 
Va riktigt taggad idag då han varit så sjukt fin hela veckan! I början va han rätt spänd men släppte sen till och va hur fin som helst. Hade verkligen power i steget! Var 30 grader varmt så red inte fram så länge och idag lyckades jag pricka en perfekt tid. So far so good! Väl inne på banan var ALLT sooooooo scary... Men jag tog verkligen tid på mig idag innan jag startade och visade att han skulle lyssna på mig. Formen håller ju inte på banan än men han lyssnade verkligen och så så jag var riktigt nöjd när jag kom ut från banan!!
 
Lupin avslutade första delen av säsongen i toppform och procentrekord! När jag väl kommit hem och insett att det va procentrekord osv så är jag riktigt nöjd. KUL! <3
 
Nu har jag ÄNTLIGEN jobat klart så nu har jag sommarloooooooov!!!!! Galet skönt. Avslutade jobbveckorna med att anordna en P&J med tre deltagare.... Gick snabbt iaf ;) Annars har jag tagit sovmorgon idag och så fixade jag stallet + red Lupin på fm. Kollade bara att allt funkade och sådär, red lite lätt. :)
 
Är riktigt taggad inför tävlingen imorgon då Lupin har känts super bra hela veckan. Poletten har trillat ner i skallen på honom och han har verkligen levererat varje ridpass. Träningen igår va verkligen super bra och det är roligt när man får höra att det även syns skillnad på honom. Bästa med träningen va nog ändå sista övningen då han hittade en takt som han höll hela tiden. Va en häftig känsla, kan inte förklara men det kändes rätt på ngt sätt. Roligast var ändå att den fanns kvar idag!! Grymt rolig är han att jobba med, när han är på bra jobbhumör förstås... ;) <3
 
På lördag gör Lupin sin sista start innan han får sommarlov. Transporten rullar till Lycketorps Ryttarklubb som ligger ungefär i Mjölby tror jag... Startar 16.28. Haha, jag som gillar sovmorgon men med motta! Känns sådär att starta så sent, men behöver inte göra så mkt på fredag iaf. Hoppas att vi får en bra start med bra ridning från min sida, ska bli kul!
 
Sen får Lupin varva ner någon/några dagar innan han går på sommarlov i 3 veckor. Får se hur han hanterar att inte bli riden.
 
Kärlek till denna dag <3
 
Förmiddagen gjorde verkligen min dag! Tack till de personer som rädda den :) När jag kom hem mockade jag och flyttade tbx hästarna till deras nytvättade boxar, lr spånet osv. Fixade sedan klart allt innan jag red på Lupin i paddoken. Han va riktigt fin idag med, efter lite jobb från min sida. Extra roligt var att jag fick han att verkligen släppa i höger galoppen, bara för några steg i taget för mer orkar han inte. MEN jag klarade det! ;) Inte det lättaste om ni undrar då han inte har styrkan osv...
 
Intog dagens första måltid när jag kom hem från stallet och kvällen spenderades på Svennevds spelet. Sista kvällen för mig i år då jag tränar imorgon. :) Så grymt skön dag då precis allt har gått som jag tänkt, allt har flytit. Det behövdes!
 
Min finaste skrutt!! <3
Lång dag utan en sekund att sitta och chilla. Började med att släppa ut hästarna, mockade, tömde boxarna och skurade rent alla tre boxar. Hade som tur var hjälp av Alle! Det är ju inte direkt kul att göra det men det är roligt att se hur fint det faktiskt blir. :) Hoppas att hästarna kan låta bli att skita ner direkt igen. Min "lunch" som bestod utav tre ostmackor glömde jag i solen hela förmiddagen så den va oätbar... Fick sätta mig och rida med lite saft i kroppen men det gick kalas iaf. 
 
Lupin trimmade jag i paddoken och fokuserade på mig sjäkv hela tiden. Efter att jag fick rida på några andra hästar har jag verkligen reflekterat över mig själv som ryttare och vad jag vill förbättra. Så idag red jag HELA j*vla passet utan stigbyglar, vill komma ner i sadeln bättre och släppa knäna typ. Sen fokusera jag hela tiden på att titta upp och dit jag skulle samt att ha burna händer som var STILLA. Det är så roligt för så fort jag började att "sluta tänka" gjorde jag fel. Men det gick faktiskt riktigt bra och Lupin gick verkligen super bra!! När jag fick ordning på mina händer tvingade jag honom genom det att han måste bära sig själv så efter passet bada hästen i svett och orkade knappt på benen. Sjukt nöjd över hästen och även mig själv, trodde inte att jag skulle kunna fixa det på det sättet jag gjorde. <3
 
Kvällen spenderades på Svennevads spelet. Skönt att kma bort och tvingas tänka på annat. Men tankarna vandrar iväg hela tiden...
 
Lite förbjudet att säga det men gör det iaf... Är stolt över denna häst.
Promenerade till stallet och var där ca 1 h. Stod och myste med mina fina små hästar... <3 Spotten myser gärna men Lupin är lite otålig för det. ;) Lekte lite med Lupin också innan jag släppte in och nattade dom. Det är ju en himla tur att Lupin är så söt för när jag skulle ta in honom drog han fram näsan så att jag fick en rejäl kyss från elstaketet. AJ och har nu ett rött märke från det också... Som sagt tur att han är så söt, och snygg.
 
Finaste från ikväll <3
Spotlight 
 
 
Lupin Nusebo
 
 
 
Tänk att musik kan få en att må bättre..! Känner mig väldigt sliten idag av ngn anledning. Lr anledningen är nog för lite sömn kombinerat med jobb, fast jobbet va rätt chill idag. Skit samma nu svamlar jag bara!
 
Dagen startade med uttag av hästarna, jobb i några timmar och fixade sedan hela stallet och red. Hovis var där idag också så nu har Lupin äntligen fräscha fötter, finns inget bättre! Lupin skritta bara ut en sväng idag. Resten av veckan får det bli hårdträning till tävlingen på lördag. Så bäst att sätta igång och trimma! Spotten trimmade jag i paddoken och satte faktiskt på gramanen idag för att få honom att verkligen jobba järnet nu. Har inte så mkt att säga om honom utan håller tankarna för mig själv för tillfället.
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och försöka koppla bort alla j*vla tankar... <3
 
 
 
Världens finaste lilla hest<3
 
Dagen har varit relativt chill. Tanken var nog att rida i paddoken men hästarna har inte gått ute på länge och jag könde för det så både Lupin och Spotten fick knalla runt på grusvägarna. Lupin fick lite mer åt konditionshållet, fick gaaaaaasa lite ;) Buse <3 Spotten ösregnade det när jag red ivä så hade regntäcke över sadeln och allt, såg nog gulligt ut. Kunde rida som vanligt iaf men han gick en mer normal chill runda.
 
Imorgon blir det jobb och hästisarna :)
 
Slänger in ett "morgon inlägg" då jag inte tror att jag kmr hinna blogga senare. På agendan står det ridning utav båda hästarna och ikväll ska jag jobba på Svennevads spelet. Annars händer det inte så mkt faktiskt... Kommer inte hända särskilt mkt på ett tag eller då jag inte ska träna fören på torsdag med Lupin och sen är det tävling på lördag. Sista veckan för honom innan han får sin sommarvila. Känns skittråkigt att inte få rida honom men det förtjänar han och behöver så det är bra att chilla läget I guess. Hoppas att jag iaf kan rida Spotlight fram tills jag drar till Halmstad på semester, gal1 skönt! Sen känns det som att skolan snart drar igång och livet återgår till sitt vanliga tråkiga, nej så illa är det inte.
 
Ha en bra dag så hörs vi bloggen!