Idag är det fredag och det känns galet bra! Livet känns överlag så mycket lättare nu då jag börjar se ut slut på allt skolarbete. Har bara ett prov kvar och en inlämningsuppgift vilket känns rätt chill, förstår ni då hur mkt det varit?...
 
Lupin går rätt bra för tillfället och vi fortsätter att jobba på tillsammans. Han går sin sista tävling på söndag innan det blir sommaruppehåll. Hoppas att vi kan få en bra avslutning på vårsäsongen. Han kommer att tränas på nu de närmsta veckorna och så kommer han vila några veckor i Juli innan det blir höstsäsong och försök till SM-kval igen. :) Så idag blir det ett ordentligt trim-pass på banan då han vilade igår och jag var på andra äventyr.
 
Tagga helg nu allihopa! Min kommer som vanligt att bestå utav tävling både lördag och söndag, kan inte bli så mkt bättre.
 
 
Onsdag idag = endast två dagar kvar till helg! *Tänker positivt*. Dagen är rätt chill med idrott, muntligt prov i matte och en kort engelska presentation. Där emellan måste jag trycka in massa biologiplugg så att jag iaf inte går F på provet imorgon. Som Ann-Sofie sa imorse, snart sommarlov... Dagen kommer iaf att avrundas på bästa sätt med dressyrträning för den bästa, tagga!
Ser fram emot nio timmars sömn, godnatt!


Fy för tisdagar och FY F*N för skolan!! Är så sjukt skoltrött och orkar verkligen inte ta tag i alla saker. Matar ut skriftliga arbeten på löpande band och för varje arbete jag skriver blir resultatet sämre och sämre.... Nej nu vill och behöver jag ha lov innan jag bryter ihop totalt!

Ska snart sticka iväg till stallet och trimma Lupin lite. Han ska tränas imorgon så idag får det bli ett pass med mest fokus på lösgörande övningar. Känns rätt bra då jag är super trött och rätt nere...
Statistiken tyder på att ni var nyfikna på tävlingsresultatet igår, så jag kan glädja er nu med att det gick bra! Det var inget perfekt program och jag är inte jätte nöjd med det men det räckte precis till ett sm-kval, och det är jag väldigt nöjd med. ;) Lupin var väldigt hingstig och yvig att rida så jag hade lite att göra men jag tycker ändå att han skötte sig bra med tanke på de saker som hände runt omkring... Nöjd med tävlingsdagen!
 
Har varit en sjukt händelserik och späckad helg så igår kväll och idag har jag varit mer eller mindre däckad. Ingen bra kombination med att livet fortsätter rulla i 300 km/h och jag hinner inte med. Har dock just skrivit klart ett arbete så idag har jag betat av tre saker på "to do listan". Det känns galet bra!! Snacka om att det är nedräkning till sommarlovet nu, bara lite drygt två veckor kvar. Då är jag fri i typ 10 veckor att göra vad jag vill, och jag vet ett ställe som jag hoppas kunna besöka mycket oftare än vad jag kunnat göra nu... Paradiset... 
 
Tillbringade större delen av dagen i Katrineholm på min brors lilla dotters dop. Det va super mysigt och så kul att få träffa dem och en del släkt som jag inte sett på år och dagar. Sen va dagens höjdpunkt att äntligen få se lilla Melissa såklart! Gulligaste tjej jag sett <3

Vi kom inte hem från Katrineholm fören strax efter sex och då var det bara att sätta fart med allt jag hade kvar... Kände mig rätt förtvivlad ett tag men satte på autopiloten och bara körde på med ALLT! Så på fem timmar hann jag klippa, rida och bada i princip hela Lupin, putsa all utrustning och fixa fodret. Det är rätt bra gjort om jag får säga det själv, speciellt eftersom allt är ordentligt gjort också! Så imorgon behöver jag bara packa, klippa manen och ev tvätta svansen innan vi rullar iväg vid 9:30-10:00 ungefär. Känns chill! Nu är det iaf dags att sova, godnatt. :)
Idag blir en lång dag men jag har valt att inleda den lugnt med en varm dusch innan varmvattnet stängs av vid kl 8. Dålig timing då vi ska iväg på dop idag... Förhoppningsvis så kommer vi inte hem allt för sent från dopet för tanken är att jag då ska hinna klippa och rida Lupin samt packa och putsa grejerna inför imorgon. Har en känsla av att det kommer att bli en lång men förhoppningsvis bra kväll med tävlingsfix. Så imorgon rullar vi alltså mot Ödeshög för att rida en La:1. Första gången utomhus för i år och pga av vissa anledningar har jag inte en susning om hur det kommer gå. Det kan både bli katastrof och rätt bra så jag hoppas på det sistnämnda iaf...

Ha en bra lördag gott folk!
Tänk att ngn kan göra en så lycklig <3


Genomlidit dagen som bestått av kursprov i matematik 3c och debatt på samhällen trots att jag inte mått toppen.. Provet kändes iaf rätt bra och det är SÅ skönt att ha det gjort, många stora stenar bort från axlarna. Sen så vann vi även debatten så dagen har varit helt ok iaf!

Ska snart sticka iväg till stallet och mocka samt rida Lupin. Hoppas att det kan få vara sol och fint väder så att man kan rida ute i paddoken. Har inte gjort det på en vecka tror jag, ungefär iaf... Man kan ju rida ute i regnet också men denna vecka har jag bara inte känt för det. Sen så är det ju synd att inte utnyttja ridhuset när det ändå står där. ;)
Skönt att vara lite mera fit for fight idag så att man tog sig upp ur sängen! Piggnade till rejält så passade på att spendera några timmar i stallet mitt på dagen när ingen annan är där. Tkr det är skönt att kunna strosa runt själva och dansa/sjunga med extremt falskt till NRJ som går konstant på radion när jag får bestämma. Trimmade Lupin i ridhuset en sväng också och det gick lite sådär, jag fick jobba för min sak men samtidigt så funkar vissa grejer direkt nu så är rätt nöjd iaf. Påt imorgon igen bara!

Kvällen har spenderats med näsan i matteboken så mkt som jag bara orkat. Tyvärr så tar energin slut extremt fort när man varit sjuk så det har inte blivit riktigt så mkt plugg som jag tänkte, läs inte alls så mkt... Men men det löser sig! Håller tummarna för att jag inte somnar på provet imorgon. ;)
Jag som redan var halvt panikslagen och sönderstressad över skolan gick och blev magsjuk, så har nu spenderat ett och ett halvt dygn i sängen och kommer att ha missat två skoldagar. Känns sådär! Ngt mer som känns sådär är att jag har kursprov imorgon i matte 3c och pga av magsjukan inte kunnat plugga ngnting... Som ni märker så går det inget vidare för mig och det är sjukt stressande.

Som grädde på moset har jag ju inte kunnat rida heller. När det äntligen började gå bra för mig och jag fick lite känsla igen så går jag och blir SJUK!!! Tanken är att jag ska starta i helgen så jag skulle verkligen behöva orka rida idag. Skit! Har inte ätit ngt under de dygnen jag legat heller så känner mig inte på topp direkt...

Den positiva energin flödar, lr vad säger ni?
Det är måndag and I am back! Iallafall för att skriva ett inlägg... Dagen har varit en bra dag, en riktigt bra dag till och med. Skönt att få en grym dag efter en hög med mindre bra dagar. Anyway!

Skoldagen var chill då alla lektioner antingen var inställda eller eget arbete. Hann skriva klart en idrottsuppgift och umgås med härliga människor vilket höjde humöret en del. Borde kanske ha pluggat lite mera men men det kommer en dag imorgon... Avslutade dagen med dressyrträning på Lupin för bästa tränaren. Har tränat två dagar i rad nu vilket var mycket välbehövligt och det känns som att flera bitar har fallit på plats för mig. Är dock rätt trött och sliten i kroppen vilket Lupin också bör vara så imorgon får det bli en lugn dag. Har iallafall fått en bra ridkänsla och känner mig säkrare i min ridning, super kul!
Har påbörjat ett inlägg flera gånger men blir aldrig klar utan raderar bara allt... Får se när bloggsuget kmr tillbaka.


Dagens aktiviteter börjar ta ut sin rätt och tröttheten är ett faktum! Kemi-prov, kompismys med fika, fysik laboration, Marieberg och sist ett ordentligt ridpass. Det är vad dagen har bestått av och det har räckt gott och väl. På Marieberg inhandlade jag ett par efterlängtade nya löparskor!! De blev mkt dyrare än vad jag tänkte men nu har jag iaf ett par toppen skor som är anpassade efter mitt löpsteg, awesome. Mindre awesome är det att den färgen jag ville ha inte fanns hemma så efter MKT om och men lyckades killen hitta ett par åt mig iaf... Topp betyg till Team Sportias service! Fick även följa med grimmor och grimskaft till den gula marodören och ridstrumpor till mig. :)

Trimmade även Lupin nu på kvällen vilket gick helt okey. Är dock svårt att rida själv när man jobbar med nya saker... Skulle alltid vilja ha min tränare ståendes bredvid när jag rider! Förstå vilken utvecklingskurva man skulle ha då... Men men bara att jobba på och det är ju snart träning igen iaf. :)
Som vanligt rullar mitt liv på i en herrans takt så bloggen har hamnat lite åt sidan. Nu är det iaf bara en lektion kvar idag och så morgondagens skoldag innan det är helg och "ledighet". Min ledighet består dock utav att jobba på tävling fredag kväll, lördag och söndag. Så var det med den ledigheten :) Det är dock väldigt lite starter så jag hoppas på korta dagar så att jag kommer hem tidigt och hinner rida ordentligt och bara ta det lite lungt.
 
Lupin har blivit trimmad dessa dagar och vilade igår. Har börjat ställa lite högre krav på honom så han är inte direkt bästa kompis med mig nu men sist jag red så släppte han fint efter ett tag och då avslutade jag. Ska fortsätta och trimma på och tagga inför tävling nästa helg.
 
Annars har det inte hänt så mycket annat än att jag skrivit tre prov, vilket inte är så kul. Skönt att skolveckan snart är över iaf!
 
 
 
Min fina älskade häst <3 Vad ska jag göra utan dig?.. <3



Känns som att natt-bloggning har blivit min grej då klockan är 23:10 right now. Jag borde sova men duktig som jag är har jag lyckats vända på dygnet dessa lediga dagar. Så typiskt mig att göra det när sommarlovet närmar sig, vill bara ha sommarlov nu! Mitt sista sommarlov... Undra vad det kan ha att bjuda på? Hm, tillbaka till idag istället.

Dagen har bjudit på ett toppen väder och mockning utav hage = världens bondbränna... Jaja solbränd är jag iaf och hela hagen blev mockad så från och med imorgon går Lupin i "bantningshagen". Stackarn <3 Nej så illa är det inte då det faktiskt finns gräs i den också, den är bara inte lika stor. Avslutade kvällen med att skritta en sväng på fina guling som va rätt trött efter gårdagens tävling. Hoppas att han är piggare imorgon då det är dressyrträning på schemat.

Nehe om jag ska vara pigg och glad är det nog dags att sova, natti!
Då jag absolut inte kan somna trots att jag är hur trött som helst och verkligen skulle behöva sova så kan jag lika gärna blogga om tävlingen såhär mitt i natten.

Red alltså en La:1 i Mantorp och det är nog en utav de bättra tävlingarna jag ridit. Procenten låg på 52,98%(?) så det blev ju inget sm-kval men just nu förtjänar jag inte högre procent. Är iaf nöjd då jag red hela programmet igenom och jag hade Lupin med mig trots att han tyckte det var spooky. Första gången som han helt släppte att det var läskigt vid domarn trots att han total vägrade första försöket, utveckling! Tar med mig mkt bra från denna tävling hem och fortsätter bygga kondition och styrka så att vi kan ta oss till SM nästa år istället.

Jobba jobba jobba...
Kom på att jag aldrig skrev ngt om dagens ridpass så tänkte ta det separat nu i ett eget inlägg för er som är intresserade. :)

Trots det fina vädret blev det ett pass i ridhuset då tävlingen går inne och jag inte har ridit där på evigheter. Började passet med mkt allmänt lösgörande och kollade sen så att det som ingår i programmet funka. Fick jobba lite för det men på slutet va han riktigt fin och fick upp ryggen så att han jobbade rätt. La ner rätt mkt tid på den förvända galoppen idag då jag gärna åker häst så fort det blir tal om det. Men fick till just programlinjen riktigt bra efter några gånger så hoppas att jag kan hitta samma ridning och känsla imorgon.

Min start har blivit framflyttad till 19.38 nu så lite bättre blev det, men det är fortfarande för sent för att kännas ok. Men nu är det sovdags, godnatt!
Idag känns det som att livet är på uppgång igen, skönt! :) Har spenderat hela dagen i stallet vilket är en stor bidragande faktor till det bättre humöret. Hann fixa stallet, trimma Lupin, njuta i solen, putsa alla grejor och packa inför imorgon. Skönt att ha lång tid på sig och slippa stressa med förberedelserna. :)

Imorgon är det alltså tävling som gäller och det är Lupin som ska gå en La:1. Startar inte fören 20.14, preliminärt, så jag har hela dagen på mig att få hästen ren... Allt annat är klart så imorgon är det bara att få den bruna hästen gul igen ;)
Tänk om jag alltid kunde få pyssla med det jag gjort idag, det är så galet roligt och det finns ingenstans som jag trivs så bra på som på en tävlingsplats! Sen var det extra roligt att det gick bra också så att det följde med en gul rosett hem. Så glad för Marias skull, förtjänar det verkligen enligt mig.

Hängde kvar där ett tag på kvällen vilket alltid är himla trevligt trots att jag fortfarande mest går runt i mina egna tankar... Avslutade kvällen med övningskörning hem vilket gick rätt bra, förstår inte vf jag tvivlar på mig själv så fort jag hamnar i en bil. Ska sova på saken och hoppas på att vakna med ett leende i läpparna, godnatt!
Alla dagar kan inte vara bra dagar, och denna dag har inte varit en bra dag.. Har gått runt och kännt mig allmänt seg och borta i huvudet hela dagen vilket har lett till mkt bortglömda saker och stora misstag. Sätter ett stort X över denna dag och hoppas att morgondagen blir bättre och mer strukturerad!

På tal om morgondag så väntas det äntligen en dag som hästskötare. Bland det roligaste som finns, iaf när man servar en person man trivs bra med. Vilket jag gör :) Annars har dagen inte så mkt mera att bjuda på då guling har en välförtjänt vilodag inför den kommande tävlingen på lördag. Hoppas att ni får en trevlig ledig dag och håll tummarna för att vi får med oss en rosett hem! :)
Vilken dag det varit! Hade som sagt friluftsdag med min idrottsklass idag och den har varit helt fantastisk. Paddlade kanot rätt långt på Tisaren och klättrade sedan upp på Skåleklint och njöt utav solen och den underbara utsikten, rekommenderar det starkt om man inte varit där. Har redan bestämt mig för att åka tillbaka ngn dag när det är lika underbart väder!!

Var bara hemma en kortis efter friluftsdagen då jag ville ut i solen igen så åkte till stallet och spenderade kvällen där. Tyvärr sjönk humöret som en sten men hästen gick bra trots att jag rider som ett arsle och så fick jag ett uppmuntrande samtal från en go vän, så kvällen blev helt ok iaf. Är dock super trött så nu säger jag godnatt!
Idag är det måndag och trots att den varit lång har jag en gnutta energi kvar till bloggen. Vilket jag verkligen inte hade i helgen... Nåväl så har det varit en bra måndag, kan en dag bli dålig med detta underbara väder tro?! Sooool <3

Dagens absolut bästa är iaf att jag ÄNTLIGEN tränat med Lupin för Maria igen. Var hela fyra veckor sedan och det var både galet välbehövligt och kul att få jobba tills svetten bokstavligt talat rann. Saken blev ju inte sämre av att Lupin va riktigt fin också! Ohh det var så himla kul och jag ser redan fram emot nästa måndag. Träna träna träna :)

Morgondagen bjuder på friluftsdag i det underbara vädret vilket inte känns helt fel. Annars är friluftsliv verkligen inte min grej men tror att det kmr bli kul imorgon, och så får jag ju sol på mig... ;)
Jag dör och återkommer en annan dag, bye!


Fler timmar på dygnet, tack!!


Godmorgon!! Äntligen fredag vilket innebär HELG. Trots att min helg kommer att bli lååång så är det hur skönt som helst att slippa skolan. Tagga att vara ute i solen och titta på hästar, trots att det är hoppning och jag ska jobba som funktionär... ;)

Trimmade Lupin igår och han kändes fin, stor skillnad nu efter att Håkan tittat på honom. Så nu är det bara att försöka lägga alla pusselbitar på rätt plats igen så blir det nog bra. Hoppas att jag orkar rida iaf ikväll och på söndag trots att jag kmr att kma hem jätte sent. Men men måste trimma nu! Var rätt duktig och löpte 8 km igår också, och det bästa av allt är att jag inte har ngn träningsvärk alls idag ;)

Ha en bra fredag!
Godmorgon! Idag är det torsdag och det betyder snart helg, vilket är så skönt. Jag ska dock jobba hela helgen så jag hoppas på fint väder så att jag kan bli lite solbränd på köpet.. Annars bjuder dagen på nationellt prov i engelska och två lektioner så slutar tidigt. Det betyder att jag har massor av tid till att rida, springa en sväng och försöka komma in på körkortsteorifrågorna på Internet. Funka inte sist så måste försöka lösa det där idag så att jag kan få mitt körkort ngn gång!

Dags att kliva av bussen så ha en bra dag, ciao!
Hej på er!

Ber om ursäkt för den dåliga updaten men har inte mått tipp topp pga olika omständigheter så har inte riktigt hittat motivationen till bloggen. Denna lediga dag har dock hunnit ställa mkt till rätta så nu ska jag försöka köra på med bloggen. :)

Som jag sa har det varit en bra dag med mkt hästar. Började dagen hos våran underbara equiterapeut Håkan Lundell, så duktig och professionell!! Lupin blev kollad och behandlad på några ställen och det kändes redan mkt bättre under kvällens skrittur. Tkr om den där gula hästen... <3 Har haft ridlektion för min lillasyster också vilket var super kul! Om jag får tillfället att börja hålla träning för ngn så skulle jag absolut ta det. Mkt lärorikt för en själv också då man måste tänka på vad man faktiskt gör. :)

Det är så skönt att kunna somna lättad och lite glad ikväll... Hoppas att alla ni andra haft en lika bra dag som jag!