Blev hämtad av Ove och åkte sedan till Kumla och klippte mig. Tog bara det slitna så syns inte så mkt men är nöjd iaf. Måste försöka klippa mig lika ofta som jag gjort dom senaste gångerna för annars blir det så grymt fult och slitet. Efter frissan var vi på Björka, Maxi och Pickaboo. Så köpte godis som jag snart har ätit upp... Fick även en chokladkaka av Ove men den smäller jag inte i mig idag. :P

Nu ska jag nog sätta mig och fundera lite på hur jag ska lägga upp närmaste tidens ridning så att det blir bra med träningen och sen tävling på lördag den 11 Juni. Är verkligen taggad för att komma igång nu och så vill jag ju ha ett bra resultat på tävlingen. Eller inte ett bra resultat utan en bra känsla mellan mig och Spotten. För det är KÄNSLAN som räknas! Men det skulle ju inte sitta fel med ett riktigt bra resultat heller eftersom det är Lamicell Cup Semifinal... Inte för att jag har ngn chans men iaf. ;)

November 2009...

Finns intresset kan jag lägga ut fler gamla bilder på mig och Spotlight!
Skolan var ganska chill idag. Jobbade faktiskt på matten men på dom andra lektionerna flöt jag bara med. Händer ju ingenting längre, är bara en massa repetitoner. Sista timmen var det hemkunskap och då gjorde vi pizza som blev riktigt bra! Var ingen ätlig skolmat och jag va inte hungrig då heller så åt typ ingen lunch. Bara grönsaker, duktigt va? ;) Tur att det blev pizza sen iaf.

Spotten får vila idag för jag ska till Kumla och klippa mig. Usch gillar inte vilodagar för han är så grymt rolig att rida på. Vad man än gör lix! Gillar inte att klippa mig heller för det är bara tråkigt så blir en seg eftermiddag. Hoppas att vi kan gå in på Pickaboo och införskaffa godis iaf så att man kan bli lite fetare. :P

Fick sms imorse av Eva om att det va träning på torsdag på Örsta och blev så taggad för vill verkligen komma igång igen! Men jag har ingen skjuss så kan inte va med... Lite jätte tråkigt men får väll träna nästa vecka istället. Blir första hemma-träningen nästa vecka för jag ska tävla på lördagen så vill inte träna på torsdagen då. Men hoppas att jag kan träna så mkt som möjligt på Örsta sen!

Mys i kylan <3
Grymt skönt att sluta redan halv 2 för då blir man klar för kvällen så fort. Var bara hemma och åt innan jag drog till stallet och red på Spotten och Lupin. Pappa mockade när jag red Lupin så behövde inte göra det ens. CHILL!

Ridpasset Spotten:
Tanken med passet var att han skulle komma ihop sig mera och sätta under sig bakbenen. Började med att lösgöra honom i skritt och travade sedan fram. Han var jätte fin från början i formen men jag ville ha mer bakben så jobbade med övergångar från skritt till trav. Ville att han skulle trycka på i igångsättningen men forfarande ligga kvar med jämt stöd i munnen och stilla form utan att dra upp huvudet. Tycker att han gjorde det bra, när jag gjorde rätt vill säga. ;) Jobbade sedan med skänkelnvikningar i skritt och trav och shiiit va fin han blev. Trampade på och var helt super fin. Kunde reglera steget och han bara flöt på perfa! Galoppen har ja inget att säga om förutom WOW! 110% procent kontroll på allt! Grymt fin va han och det känns som om vi är i ngn formtopp när det gäller markarbetet just nu! Vill bara sitta och rida hur länge som helst!

Ridpasset Lupin:
Han var ganska trött och loj så red inte så hårt. Red mest i alla gångarter så att han fick röra på sig lite. Galoppen har verkligen blivit mkt bättre iaf och det tkr jag är kul! :D Nu får han vila imorgon och kanske gå på onsdag igen. :)

Hade tagit nya bilder men mobilen vill inte sammarbeta så får bli en gammal... :@




Sitter i skolan och ska egentligen ha bild nu men är klar med alla uppgifter så sitter bara och surfar helt random i datasalen. Svenskan är inställd och vi har lyckats flytta fram den så slutar 14.30 idag istället för 15.40! Gud va skönt säger jag bara!!

Detta betyder även att jag har mkt mera tid över för att rida ikväll. Får se om Ann-Sofie kan fota lite markarbets bilder idag när jag rider. :)


<3
Även fast att jag inte sover alls länge på morgonen kan jag inte sova på kvällen. Sov till typ kvart över 9 idag och gick upp 10 men inte fan är jag trött. Kvällen har varit fett seg så det händer ingenting! Imorgon blir det skolan som också bara är seg och på eftermiddagen/kvällen ska jag rida Spotten och Lupin. Båda får gå paddoken ganska lugnt tror jag. Spotten får nog sätta under sig bakbenen lite mera imorgon och försöka koma ihop sig bättre. Är dressyrträning imorgon så får nog bli ridhuset för min del. Men gillar speglarna så det duger!

Är inte bra att sitta och surfa på kvällen för man hittar bara en massa bra saker som man vill ha. Kolla bara detta bett tex!
Har inte gjort så mkt mer än ridigt två hästar idag. Började iaf med att mocka åt Spotten och fixa mat åt båda hästarna.

Ridpasset Lupin:
Började med att kolla att han va mjuk och fin vilket han va. Red runt lite och försökte få honom att på trampa lite mera och red även över några bommar på böjt spår vilket han gjorde kanon. I början la han in små korta steg innan bommarna men sen vågade han sträcka ut steget och ta bort dom små stegen. Avslutade med att skutta lite idag med och han tycker det är så roligt! :D Han gjorde faktiskt ett riktigt språng idag så han börjar komma på det.

Ridpasset Spotten:
Tänkte att vi skulle hoppa lite med honom idag så jag red mest fram och kände genom honom. Han va fin som vanligt och va jätte pigg. I galoppen låg han på som en galning så jag hade mkt häst att hålla ordning på. Men överlag var han verkligen super fin! Började skutta lite och ah... Det va lixom bara skutt. Hade typ 50 cm först och höjde sedan till 70-80. Men han hoppade inte då heller! Bara hade race och galoppera över dom. Höjde då till 90-100 cm för att han iaf skulle få hoppa lite. Super fin va han och bjöd super mkt. Fick några stopp för att jag red som en kossa och la honom helt fel samtidigt som jag släppte allt. Inte konstigt att han stannar då lix?! Han tyckte iaf det va super kul och det va länge sen han bjöd så här ärligt så hade lite svårt att hitta ridningen. Men det blir nog bra det här! <3




Fin hest <3
Drog till stallet på förmiddagen och började med att mocka åt Spotten. Såg en igelkott när jag tömde skottkärran också, feting söt! Tog sedan in Spotten och gjorde ordning honom för ridtur.

Ridpasset Spotten:
Red ut i skogen och han va super pigg. När jag red iväg kunde han knappt skritta utan ville bara trava. Red en runda som jag brukar galoppera ganska mkt på men tänkte att jag inte skulle göra det denna gång. Haha, ah... Spotten bara drog så det blev ganksa mkt galopp iaf. Grymt kul tyckte han det va så bjöd sönder. :'D

Ridpasset Lupin:
Red i paddoken och han va fin som vanligt. Han var också jätte pigg och höll på att dra med mig när jag travade fram. Lite söt för han trodde att han skulle galoppera. Skötte sig super och var mjuk och fin. Han har blivit grym på att galoppera. Tog tom galoppskänkeln idag på en gång. Linda skulle skutta lite så det stod bommar framme på sockerbitar. Så vi "hoppade" lite idag. Första gången tog han värsta skuttet men sen klev han bara över. Blir nog en riktigt hopphäst av det där! ;)

Är ensam hemma med en Wilma som sover. Har chips, typ skruvar lr ngt och kan popa pop-corn. Problemet är bara att jag känner mig som en fisk som legat alldeles för länge på land så får nog bli sängen snart...

Mina gratis sms är typ slut också så kan inte smsa heller... :( Skit!
Har blivit sjuk! -.- Släpade mig iväg till skolan iaf för ville till pappa och rida på Spottisen. På matten fick vi reda på resultatet från nationella i matte och det gick awesome. Grymt skönt att det gick så bra! Resten av dagen gjorde vi inget speciellt vad jag kan komma ihåg. Sista timmen var det idrott och jag va inte med. Så världens bästa lärare lät mig gå hem istället för att sitta och glo. Nice..!

Chilla lite innan jag åkte till stallet. Eftersom jag inte mår så toppen bra fick Lupin stå idag. Inte bra men vad ska man göra?! Mockade iaf båda boxarna och red sedan på bästaste.

Ridpasset:
I början var han ganska spänd för att jag red inne i ridhuset och det ös regnade så smattrade rätt bra på taket. Efter att jag travat fram lite började jag att jobba honom i skritt, i låg form och för att få honom att bli lösgjord. Wow va fin han va!! Va helt grym genom hela passet och det kändes på hela hästen att han ville jobba. Vilken inställning han har min vite springare! <3 I galoppen var han gööör söt och brallade lite när han kände fört. Det är bara ett nöje att rida på honom! <3


Puss älskling! :'* <3
Mår skit dåligt ikväll så får bli att lägga sig snart. Vill ändå gå till skolan imorgon för vill rida på min sötnos. När jag laddade upp filmen från träningen började jag titta på filmer från i vintras när jag träna på Spotten. Blev grymt sugen på att hoppa på honom när jag såg dom men vi får väll se när jag kan göra det. Kul kul..!

Satt och kollade lite tävlingssäsongen förut men vet inte vilka helger vi kan åka så det är inte så intressant för då hittar man bara ngn man vill åka på men inte kan. Hoppas att jag kan åka till KuRK den 11 Juni och hoppa Lamicell Semifinalen bara. :) Blir lite tajt för det är bröllop på eftermiddagen men det ska nog gå...


Saknar dina språng.. <3<3<3
Här kommer bilderna och filmen från träningen i tisdags.







OBS! Ursäkta sitsen!
Hade jätte ont i halsen imorse när jag vaknade och det har inte gått över på hela dagen. Fick även sjukt ont i huvudet förut så hällde i mig en Ipren så nu mår jag väll lite bättre. Känns inte kul alls att bli sjuk nu va fan!

Skolan är ju bara onödig att gå till nu för vi gör ingenting. Idag har vi lekt på 2 lektioner, pratat bort en och kollat på en total kass film på en annan. Det var den skoldagen lix! Skönt att slippa göra ngt men är ändå surt att slösa bort timmar i livet på NADA!!! Men det är väll bara att släpa sig dit dom dagar som är kvar... Tur att det finns underbart folk där som man kan umgås med.

Kort sammanfattning av veckan:

Tisdag:
Red på Spotten i paddoken och han va super fin. Skritta och trava typ bara och lossa honom i sidorna.
Tränade även för Eva på Lina och det gick riktigt bra! Fick mkt bra respons och Eva tkr att det blir bättre och bättre. Fick lite tips på hur jag ska göra för att få det bättre om jag ska hoppa ngt mer på henne. :) Pratade även lite om hur hur jag ska göra nu när jag "sätter igång" Spotten igen. Det hon sa var att jag ska rida honom i så låg form med huvudet långt ner för att få honom att strecha ut ryggmusklerna. Ska dock göra det utan att sätta in bakbenen så mkt, lr ni fattar!

Onsdag:
Red i paddoken på Spotten igen och gjorde som Eva sa och jobbade honom i LÅG form. Grymt fin va han och gick i den form jag bad om hela passet. ÄLSKA HÄSTEN GRYMT!! <3<3<3<3
Red även Lupin i paddoken. Han skötte sig också bra och jag tränade lite extra på övergångarna och att han inte skulle stressa efter galoppen.

Långt och rörigt inlägg. Bilder och film från träningen kommer senare ikväll men ni får ett smakprov nu.


Har haft så mkt annats så har inte hunnit suttit vid datorn på 2 dagar. Har hela kvällen på mig idag iaf så ska bara se till att börja må lite bättre så ska jag updatera om veckan! Mår skit just nu...
Jag gick och la mig nio igår kväll för jag var så grymt trött! Sov som en stock till klockan ringde halv 7 och jag var tvungen att gå upp och duscha. Hade lite små damp på no:n men som tur va kolla vi på film så gick inte ut över så många. Tyskan glodde vi på film och på bilden gjorde jag klart inlämningsuppgifterna så nu är jag helt klar med det. Känns bra! På svenskan hade vi "hål" och sist var det syslöjd.

Pappa hade mockat åt Spotten så jag hann chilla lite innan jag åkte dit och red två hästar.

Ridpasset Lupin:
Han har börjat få mera mat så i början var han riktigt uppkäftig. Drog bara i bettet och ville visa att jag inte kunde säga åt honom. Men ganska snart släppte det och han blev riktigt fin. Var lite spänd idag och tyckte det va lite spooky ibland men fick honom att släppa till och slappna av riktigt fint vissa stunder. Istället för att bara galoppera runt några varv lät jag honom bara galoppera en långsida och jobba honom sedan i traven för att få honom och slappna av. Kändes att han fick mkt att tänka på men gjorde det riktigt bra iaf! Stort plus till hästen! :)

Ridpasset Spotlight:
ÄNTLIGEN fick jag rida på "min egen" häst och i min egen sadel! Gudars va skönt det va att rida på sötnosen igen. Hade lite mjukstart idag och red ut ca 5 km. I början var han riktigt fin och kunde tom jobba honom lite längs stigen. Men sen fick han syn på en vattenspridare och såg spöken lite överallt efter det. Var pigg och glad genom hela passet och han tkr nog att det är kul att vara igång igen! Precis som jag, många pussar på honom idag! <3

Imorgon är det fotbolls-turnering i skolan och efter det ska jag rida två hästar. Får bli att rida Spotten före träningen och sedan Lina på träningen. Hoppas att det går lika bra som sist! Lr att jag sitter kvar denna gång iaf... Lupin får nog stå imorgon för hinner inte och ingen kan vara med. Kanske kan rida honom på onsdag istället! ;)

Justä, måste planera tävlingsäsongen också! <3
Var på Örsta halv nio imorse och har sedan suttit ute på banan hela dagen och varit funktionär. Hade tubtop på mig så har bränt sönder min rygg. Toppen!! Not... Är dö trött så funderar på att gå ut och köpa godis och sedan bara chilla sönder hela kvällen. Orkar nada....

Rida Spottis imorgon <3
Nu kommer bilderna och filmerna som togs idag. :) Fina Lina!













Skulle ladda upp detta innan jag åkte till Örsta och byggde bana men det kom tydligen inte upp så laddar upp det nu!

Har varit i stallet hela dagen hittills så har hunnit mocka åt Spotten och Lupin och ridigt Lupin och Lina.
Ridpasset Lupin:
Han var ganska seg i början men var mjuk och fin och böjde sig bra. Fick aldrig igång ngn bra frammåtbjudning och vi kom fram till att han får mkt mindre mat nu än förut så ska ge honom mera så att han orkar. Red alltså inte så länge idag men galloperade lite iaf. Han galoppera mkt bättre idag än igår och i höger var han riktigt fin! Hade även några travbommar framme som han också var riktigt fin över. Så ett klart godkänt till honom för han kämpade på super!

Ridpasset Lina:
Försökte göra samma sak som på träningen när jag red fram och lyckades ganska bra. Hon blev inte riktigt lika som som i tisdags men jag är klart nöjd. Hoppade sedan lite banor och linjer och det gick jätte bra. Hon är så härlig för hon bjuder verkligen och tkr det är roligt! Hade två "fotografer" som fota med mobiler så har några bilder. Så detta pass gick också bra och var roligt! :D

Bilderna som Ann-Sofie tog med min mobil.
Drog till stallet och mockade åt Spotten och Loffe det första jag gjorde. När det va klart snacka jag lite med Emma innan Spotten fick komma in och bli lite borstad. Klippte även skägget på honom så nu ser han lite bättre ut i huvudet. Är ganska kräsen med sånt faktiskt... Myste lite med honom innan han fick komma ut i hagen igen och smälla i sig mera gräs! Plocka fram grejorna och sen kom Ann-Sofie och tog in Lupin. :)

Ridpasset på Lupin:
I början var han jätte tittig och gick bara och tacktade och skrek hela tiden. Eftersom jag inte ridigt på länge så var han väldigt stel i sidorna också. Började iaf att trava för att få honom att tänka på annat och han va så grymt pigg. Söt hesten pinna på som bara den! Jobbade med volter för att få honom att lossna och inte lägga ut högerbogen. Desto längre tid jag red desto finare blev han och så slutet var han så grymt fin! Testade lite ökningar också och försökte få honom att sätta under sig mera och använda bakbenen, och det gjorde han. Super duktig va han och det känns att han utvecklas hela tiden och tycker att det är kul för han älskar att arbeta! När jag skulle galoppera var han lite busig så drog ner huvudet en gång men gjorde inget mera så han va duktig då med. Blir att rida imorgon också så vi får se om han är lika duktig då med. ;)

Sämsta mobilkameran men Spotten kom springandes idag i hagen! <3
Skolan idag var helt okey. På matten hade vi vikarie som utan framgång försökte få oss att jobba, chill vare iaf. Sen var det engelska, svenska och idrott. Hade muntliga i svenska idag så nu är alla nationella över! Fett skönt faktiskt!

Trodde att det inte skulle hända ngt alls nu på eftermiddagen men ska rida Lupin och ta in Spotten en sväng så lite kommer det hända iaf. Imorgon ska jag rida Lupin och hoppa på Lina för fick erbjudande om att träna henne nästa vecka också så ska göra det! Super schysst att jag får låna henne och det är ju lärorikt att rida andra hästar. Ska även till Örsta och bygga bana på eftermiddagen imorgon så kommer nog vara ganska trött.

Får se om jag bloggar mer ikväll om hur det gick med Lupin. Har ju inte hunnit rida honom nu på ett tag då det varit så himla mkt annat med skola och Spotten. Men nu hoppas jag att vi kan hålla igång för snart är det ju lov och då har man hela dagarna på sig! :D

MIN PLUTT! <3 På måndag kan jag börja rida på dig igen! :'D <3
Här kommer det lite bilder från träningen i tisdags. Tyvärr blev dom suddiga, väldigt suddiga men man ser ju lite iaf.




FAILBILDEN då jag är på väg av!

Asg asg asg!!
Var så grymt trött på morgonen idag så orkade knappt gå upp! Släpade mig iaf iväg till so:n och gjorde det vi skulle och halvsov på bänken när vi gick genom svaren. Efter det va det no som va grymt segt. Engelskan var lika seg och matten var rätt chill. Skönt att det är sommarlov snart och längtar så grymt efter det!

Brukar åka till mamma på torsdagar så gjorde det idag med. Får väll se vad som kan hända ikväll. Blir nog bara en chill tråkig kväll. :S

Några bilder från den senaste tiden...



Sämst kvalité I know

!
Går inte att få större men bakbenen ser helt ok ut ;)
Stannade kvar i skolan och hade idrott idag också så blev lite längre än vad jag tänkt men det va rätt chill så ah. På tyskan skrev vi nationellt prov. Man skulle svara på ett brev och jag hoppas att det gick bra! Skrev lite mer än en sida så hoppas att det räcker.

Slängde i mig lite mellis innan jag åkte till stallet och gjorde ordning på Spotten. Koko kom nämligen inte till vårat stall utan till ett som låg i närheten så skrittade honom dit. Allt var finemang med Spotten förutom två tornutskott i ryggen så han fick akupunktur och sedan knacka han tbx dom. Han trodde absolut att det va därför Spotten varit tveksam så nu ska han vila i 4 dagar och sedan sättas igång lugnt några dagar och sedan är de full rulle igen! :D Känns riktigt bra! <3

Gick hem med honom till vårat stall igen och Spotten visade att han inte uppskattat akupunkturen genom att bita mig i ryggen. Tack för den! Fixad maten till honom och red sedan ut en sväng på Lina. Hon skötte sig riktigt bra! Var lite spänd men gjorde inget dumt. Duktig hest det där :)

Skön känsla jag har ikväll... :)

<3<3<3
Planerna för helgen är klara! Lr dom flesta iaf, sen vet man ju aldrig vad som händer.

Lördag: Bygga bana på Örsta.

Söndag: Vara funktionär på Örsta.

Känns skönt att ha så "mkt" att göra i helgen då dessa grejor tar ett tag. Skulle ju ha tävlat själv men strök mig så det är skönt att bara slippa gå hemma och deppa. Istället får man glo på andra ryttare med trevligt sällskap :)

Örsta med BÄSTA <3
Jag hade tänkt att jag skulle slappa hela dagen och bara chilla runt men så blev det inte! Sov iaf till typ 10 vilket var fett skönt. Gick upp och drog till stallet och mocka+red Spottis. Red honom i ridhuset idag med och MAMA va fin han va! Det va bara en fröjd att sitta och glida runt där inne. Många pussar på den vite springaren! Åt när jag kom hem och hjälpte sedan pappa att köra 2 soffor till soptippen. Så där fixade jag mina 50 kr till skolan. ;)

När vi kom hem chillade jag lite innan jag drog ut och kom hem så att jag bara hann äta innan det va dags för träning på Lina. Jag tkr att det gick riktigt bra och det va kul så jag är nöjd! Råkade visst trilla av men landade på fötterna iaf. Inte lätt att aldrig ha hoppat hästen och sen börja med en studs ju. Haha, har bild på det så får se om den kommer upp! Jag tkr att det var riktigt kul så det blev en bra kväll!

Är bara i skolan kontaktlärartiden och tyskan imorgon och sen drar jag hem. Grymt skönt faktiskt! Sen blir det att kolla upp Spotten med Koko. :)

Hade sexualkunskap med Lasse första timmen. Lr fick börja med att läsa och sen hade vi genomgång, helt okey. Sen var det tyska och våran lärare hade NU sett att dom kommit med ett nytt nationellt prov för i år. Så vi fick göra ett till hörförståelseprov. Men vi kan inte bli sänkta för resultatet, men höjda kan vi bli! Haha, bra det iaf. Efter lunchen var det bild, svenska och syslöjd som va helt okey. Inte mera men iaf.

Drog hem och käkade innan jag åkte till stallet. Pappa hade mockat så skulle bara rida två hästar, gött!

Lina:
Red henne i paddoken och lösgjorde lite och checkade lite vart alla knappar satt. Är riktigt nöjd med passet och i galoppen tyckte jag att hon blev riktigt trevlig. Kollade lite gas och broms och det funkade super, även fast att hon blev lite pigg i höger galoppen. Kul med livsglädje! Eftersom det gick bra idag testar jag och är med på Eva-träningen imorgon. Hr aldrig hoppat hästen men det går ju som det går. Ska bli kul att träna på en annan häst!

Spottis <3:
Fick en lugn skrittrunda på ca 4-5 km. Han skötte sig fint och vågade tom gå mellan två vattenpölar precis bredvid trottoarkanten! Oj va nöjd han va med sig själv men gud va farligt det va först. Duktig hest som gjorde det iaf. ^^

Vad skönt det vore om det fanns mer tid på ett dygn. Eller om man kunde lägga in timmar där det behövs... Var sugen på att åka till Örsta och träffa trevliga folket där men ska till mamma och då blir det så sent. Nu skulle jag verkligen vilja ha fler timmar! Skit... Imorgon skulle jag också vilja lägga in lite fler timmar då jag ska gå i skolan till 15.40 och sedan rida två hästar. Men det blir nog roligt!

Skönt att vara ledig på tisdag iaf! Lr ledig men har entrepenörskapsdag så ska göra ngt och tjäna 50 kr. Blir nog att rida <Spottis3 på dagen och träna Lina på kvällen. Får se vad man kan hitta på där emellan.

Pallar inte bloggen just nu eftersom allt bara ligger och väntar på att få svar... Har ridigt markarbete på Spotten både igår och idag och GUD va fin han är! Asså idag red jag i ridhuset för att få rida på mjukare underlag och gosch va fin han va! Shit lixom... <3

Ska låna Karitas häst Lina och rida på den måndag, tisdag och onsdag. Tränar kanske på den för Eva på tisdag också nu när inte Spotten ska va med. Så vi får väll se hur det går :)

Ich liebe dich! <3
Har inte haft tid att blogga och har inte haft lust direkt heller... Tränade igår för Eva iaf och det gick inte så bra. Orkar inte förklara men det funkar inte så har strykt mig till söndag och även nästa helg. Coco ska kolla över honom nästa vecka så får vi se vad som händer helt enkelt. Bloggen kommer kanske inte vara på topp nu direkt...

Finaste <3
Åkte med Ove till skolan imorse vilket var fett skönt att slippa bussen! Det är okey att åka buss, men bara på 51:an. hade iaf nationella i matte först som kändes bra och sedan en rast på 2 timmar... På idrotten sprang jag spåret istället för att spela crossboll. Älskar att springa! Första varvet slog jag personligt rekord med 10.18 på 2,5 km, riktigt nöjd. Sprang ett varv till sen på typ 12 min. ^^ Hade no efter det och kollade bara på film och hade lite muntligt. Alltså en rikigt chill dag!

Drog till stallet vid 4 och mockade+red sötisen. GUD va bra han gick idag! Han gjorde allting jag bad honom om och var verkligen super-allert. Hoppas att det känns lika bra imorgon på hoppträningen. Tog ett skutt på typ 60 cm kanske och han tyckte det va skit kul! ^^ Hoppas denna fina känsla jag hade idag kan hålla i sig. :)

Avslutade kvällen riktigt bra också!

<3
Var ute och kollade på Stora Ekebys hemsida förut och dom hade lagt ut Ryttm och startlistor inför helgen. I 100 cm startar jag som 14 av typ 25-30 st och i 110 cm startar jag sist som 82. xD Tror aldrig att jag startat sist i en klass... Men då kan man ju chilla och kolla på alla andra mellan iaf. Hoppas att dom håller ett högt tempo så att man inte behöver vänta ihjäl sig bara!

Bilder på jackan och blusen... Världens sämsta bilder eftersom dom är tagna med mobilen.


Skolan först idag då. Hade ekvationer som vi skulle lösa på matten och det va gasnka roligt för då får man räkna med x. Bra träning inför imorgon då vi har nationella c-delen i matte. Hade tyska sen och kolla på film+glosförhör. Hade lite genomgång först på son men sen kolla vi på film där också. Sista timmen var det hemkunskap men fick sluta tidigare så stod och prata med våran svenska lärare som hade med sig sin 17 dagar gamla bebis. Grymt söt var den!

Direkt efter skolan åkte jag med mamma till Marieberg och letade klänning till examen. Efter många affärer och ca 2 timmar hittade jag en som jag gillade på Jc. Så blev att köpa den helt enkelt. Den är vit och typ glittrar lite... Orkar inte lägga upp bild. Fick även en svart blus som jag älskar! Kommer bli as nice nu till sommaren, och så fick jag en skinnjacka. Älskar den med! ^^

Mobilen ligger på laddning men tänkte slänga upp bild på blusen och jackan sen. ;)

Satt och tittade på tdb förut och upptäckte att framhoppningen på söndag är i ridhus.... Inte så bra men får väll göra det bästa av situationen! Ska till Stora Ekeby och hoppa 100 cm och 110 cm med Sveland Cup i 110 cm. Kollade även på lite tävlingar i Juni men min planering spricker lite... Första helgen vet jag inte om det blir ngt och den 11 Juni är det Lamicell Cup semifinal. Vill verkligen rida den men min mamma gifter sig den dagen kl 4 så får väll se om jag kan starta... Lutar mot det iaf... Tänkte även åka till Skästa vecka 25 men dom hade inga bra klasser så det sket sig. Aja, får helt enkelt se hur det blir med allt!

Känner att jag måste få ordning på min ridning också så att det funkar lite bättre. Måste kunna lösa problemen som uppstår och hålla ordning på den för******* högerbogen! Bara att träna på antar jag...

Var på Örsta från halv åtta till halv nio igår så pallade inte att blogga! Gick bra att hoppa iaf. Fick 13 fel men jag är super nöjd för att jag på den korta tiden med hjälp av världens bästa tränare på framhoppningen lyckades lösa problemet. Super nöjd faktiskt! :D Puss på duktiga hesten! Var funktionär resten av dagen och det överlevde man ju också! Hade trevligt folk där som gick att prata med iaf. <3

Idag pallade jag knappt skolan för jag var så feting trött efter låååång helg. Pallade mig upp iaf och överlevde dagen. Hämtade ut skoltröjorna på en rast också och dom såg riktigt bra ut. Efter skolan tog jag en promenad med sötnosen som var riktigt mysig! <3 Skyndade hem och hann med bussen till mamma så nu sitter jag här och känner att jag skriver helt osammanhängande. Bra jobbat Malin, bra jobbat...

Bilder från tävlingen som Ronja Karlsson fotat!






Om det fanns ord för dig... <3<3<3<3<3<3
Igår var jag i stallet 6 h, var hemma 20 min och var sedan på Örsta i 7 h så hann/pallade inte att blogga.

Var ju och tävlade idag och var anmäld till 110 cm. Första klassen hoppade han as bra men jag rattade lite mkt så fick ett stopp på en distans för han kom tokigt men hoppade sen. Sista hindret var en trippel som han hoppade suyper över! GREAT! Eftersom det gick så bra efteranmälde jag och debuterade 115 cm. Redan på framhoppningen tvär vägrade han att hoppa efter att jag gått banan. Hoppade inte ens 80 cm så gick in på banan och blev ute på 1:an... Fattar inte vad som hände för jag red som jag ska och allt!

Ska hoppa 110 cm imorgon och då ska Eva komma och kolla på framhoppningen. Känns bra! Hoppas att det har släppt så nu ska jag släppa andra klassen och ladda om för morgondagen. Ska vara funktionär hela dagen också efter att jag hoppat.

Skolan idag började med nationellt prov i matte som sög. Skit va dåligt det gick... Sen hade vi iaf no och det kolla vi bara på film och det gjorde vi på engelskan också. Chill! Sista timmen var det matte som jag försökte jobba på men det va super svårt så orkade inte. Avslutade iaf med en tärningslek som också sög för jag valde fel rad så jag kunde inte vinna...

Drog till stallet och red på heste pollen efter skolan. Fick honom verkligen att gå för skänkeln och i galoppen hade jag honom verkligen mellan alla mina hjälper med BRA tryck. Hade ingen super form men skit i det idag och ville fokusera på aktiviteten istället! Super nöjd är jag så stor puss till honom idag. Hann inte mocka så pappa gjorde det åt mig, danke!

Skyndade hem från stallet och bytte om. Åkte sedan till Örsta och byggde bana med Emelie och Nelly. Var lite roligt faktiskt. Är grymt trött nu så vill bara äta och sova. Imorgon är jag ledig så ska fixa allt på dan och sedan vara funktionär på Örsta. Hoppas det blir roligt! Står på banan iaf så det är roligt. :D

Söööt <3
... för dålig bloggning imorgon och på fredag. I helgen hoppas jag att jag orkar blogga för har inte tänkt att jag ska vara funktionär och rider ju bara en klass varje dag. Är dock sugen på att hoppa 115 cm på lördagen men man kan ju inte efteranmäla så det är ju inget att vela över. ^^

Skolan idag var lite halvseg. Inledde med kontaktlärartid som bara känns så onödigt för det händer ingenting. Efter det hade vi iaf tyska som inte heller var ngt att hänga i julgranen. Idrotten var iaf ganska roligt men kallt för vi har börjat utomhus. Hade No-prov iadg också och tror att det gick bra. Hoppas det iaf. :)

Spotten fick vila idag och så rider jag innan vi bygger bana imorgon på Örsta. Har varit så himla mkt denna vecka så har inte ens hunnit fatta att jag är ledig på fredag och ska tävla i helgen. Är grymt taggad iaf så hoppas att jag håller ihop allt och inte bara får black out, som jag brukar få inne på banan. Men fick inte det i Vikbolandet iaf, lr hoppa ju inte så mkt på banan men iaf...

Imorgon är det nationella i matte men det är bara dom "lätta" delarna så det ska nog gå bra. Förhoppningsvis får vi även reda på resultatet från nationella i engelska. Kommer nog få stressa sönder på eftermiddagen för att hinna rida innan banbyggnaden. Skit, hatar att stressa! Nu ska jag dunka musik för jag är allmänt sur för allt bara dampar!

Hejsan Hoppsan! Spotten som tittar ut över kanten på mitt hjärta <3 Ily <3


Vadå hängläpp?! <3
Hade fullt upp hela dagen igår så hann aldrig ens fundera på att blogga... Skolan var iaf riktigt chill och kollade på film på både tyskan och So:n. So-filmen var Andra Världskriget i färg, mindre nice att se när folk blev hängda... Usch! Sista timmen var det hemkunskap som sööög...

Slutade lite tidigare så skyndade hem och drog till stallet på en gång. Mockade i hyper fart och red sedan en stund i paddoken. Gick helt okey men tror att han kanske kände lite i musklerna efter all galopp i måndags för han va lite"seg" lr vad man ska säga. Fick iaf genom traven i höger riktigt bra så det va super! Cyklade sedan hem och slängde i mig en macka innan jag åkte till Örsta och var funktionär.
Tillbringade alltså kvällen på Örsta och höll på att frysa ihjäl. Såg en del riktigt fina hästar och träffade trevligt folk så det var kul, fast gryyymt kallt som sagt..! När jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga till No-provet som vi hade idag. Skulle nog ha stannat på Örsta lite längre för att slippa plugga!

Skolan idag var rätt okey. Hade en super genomgång på No:n inför provet och det känns mkt bättre nu! Sista timmen fick jag göra nationella matteprov, det muntliga alltså istället för att ha syslöjd. Tror att det gick bra iaf. Efter skolan käkade jag bara och drog sedan till stallet.

Jag mockade under tiden som Ann-Sofie gjorde ordning på Lupin och sedan red jag honom i paddoken. Nu har han ju vilat några dagar igen så först var han jätte okoncentrerad och ville inte alls som jag. Men efter ett tag släppte det och han gick verkligen super. Han lyssnade bra och bogarna trillar inte ut lika lätt. Jobbade ganska mkt med tempoväxlingar idag och att inte rida vid staketet. Men han är ju ganksa gammal så han är inte alls vinglig vilket jag tkr är super skönt! Japp verkligen nöjd. :)

Red sedan ut på Spotten i skogen. Han tyckte det var super kul och fick galoppera en hel del. Hoppa vatten fick han också göra och det var lika farligt som vanligt. Bäst att lyfta på benen ordentligt varje gång! Riktigt mysigt och kul var det och det tyckte nog han med.


Uppdateringen kommer att ligga lite lågt denna vecka och imorgon blir det nog inget. Ska rida direkt efter skolan och sedan dra till Örsta för att hjälpa till på Pay and Jumpen. Hoppas att man träffar ngt trevligt folk! <3
TILLBAKA SKICKAD...
Fett sur jag blir!! Har beställt min klänning från Nelly.com och den kom hem till mamma i veckan så provade den idag. Jag älskade den och den satt bra också så jag ba "YES!". MEN NEJ! Det är en jävla fläck på den?! Skiiiiit ner er Nelly.com! Har mejlat och fråga om dom har ngn mer annars får vi försöka tvätta bort det...

Dålig mobilbild!
Var lite duktig och gick upp halv åtta idag och cykla till stallet. Började med att rida eftersom det var träning för Eva vid 10.

Ridpasset:
Skrittade fram ute en sväng för det är mkt mysigare än att direkt gå in i paddoken. Tror att Spotten uppskattade det också! Red barbacka idag för att inte riva upp såret och jag kände så fort jag började arbeta att jag hade ont i kroppen, speciellt ryggen. Red iaf och det va grymt jobbigt men idag fick jag igång bakbenen på honom mkt bättre. Arbetade mer på rakt spår idag än vad jag gjorde idag men annars gjorde jag nog ungefär samma. Är riktigt nöjd med galoppen. Men det är lite synd för jag orkar inte riktigt hålla kvar trycket så länge när jag rider barbacka så han blev lite lång och loj när jag galopperat ett tag. Men är nöjd med honom iaf! <3 Dessvärre har min rygg lämnat in protest så blir att rida med sadel imorgon och se till så att jag inte sabbar såret!

Kollade på första gruppen och hjälpte till att bygga mm. Det suger verkligen att stå på backen men Eva tyckte också att jag gjorde rätt i att inte träna så att det läker så det är bara att chilla läget. Mockade och fixa allt innan jag cyklade hemmåt i blåsten.

När jag kom hem lagade jag mat åt mig själv för det var ingen hemma sen har jag kollat på lite dressyr och hela världscupfinalen. Mkt intressant och roligt att se dom bästa! Har hållit koll på kompisarna onlineresultat också! ;)

Vad ska jag säga?.. <3