Jag är helt kär... och den är ännu snyggare irl!





Vilken härlig dag detta varit!! Skrev provet imorse och tkr att det gick bra. Är nöjd för en gångs skull och det är en skön känsla. Hade bara en lektion efter provet och den va frivillig så sket i den och åkte hem istället. Var SÅ välbehövligt att få vara hemma själv en hel dag och bara ta det lugnt!! Har bara legat och läst med sällskap av kissemissarna, gjort en nyttig och god sallad till lunch och varit i stallet en sväng. Mådde riktigt riktigt bra när jag kom hem från stallet och det blev ännu bättre när min egen designade plastrong hade kommit. Den va tusen gånger snyggare än vad jag tänkt mig och matchade super med min kavaj. Älskar mitt liv <3
Mys pys med finaste lurven <3



De senaste dagarna, och även idag, har mitt liv gått på högvarv. Roligt att det händer grejer men detta har varit för mkt... Blir ett sista ryck idag för imorgon tänker jag bara ta det lugnt och inte göra någonting. Har ju ändå denna dag kvar och på de timmarna som är kvar ska Lupin skrittas en sväng, Spotten joggas lite i ridhuset i låg form och så måste jag plugga biologi till provet imorgon. Skulle helst sett att någon utav hästarna kunnat vila idag men denna vecka funkar inte det så nu får det bli såhär och det är bara att köra. Är trött men inte lika trött som igår så "kör bara kör"!! Det uttrycket får mig att sakna sommaren...
Efter sex lektioner känner jag mig rätt sliten nu. Käkade lunch på en rast och använde lunchtiden till att plugga biologi så har i princip pluggat konstant hela dag. Det enda undantaget är snabb-fikat med en vän innan sista lektionen. Riktigt mysigt och framförallt skönt att få fokusera på lite annat en stund. Ligger at thé moment i min säng och vilar lite innan det är dags att fara mot stallet. Lupin ska trimmas ordentligt idag och sen är det hoppträning med Spotlight. Hoppas på två bra pass! :)
Godmorgon! :)
Var så sjukt trött igår när jag kom hem så stöp i sängen så fort jag ätit. Det gick iaf bra att träna på Lupin och rida Spotten. Lupin va lite halvseg, även jag va lite halvseg, men efter lite uppvärmning blev det fart på oss och då kändes det riktigt bra. Riktigt roligt att allt arbete jag lagt ner på honom börjar få lite belöning. Nu måste jag börja rida bättre också så att jag kan ta vara på honom. :) Spotten va som sagt också finis, lite busig ibland men duktig.

På dagens schema står veckans fetaste skoldag med sex(!) teoretiska lektioner... Har iaf en fika inplanerad under dagen med en kompis så det blir skönt med ett litet break. Lär vara rätt trött när jag kmr hem men då måste jag plugga, trimma Lupin och sist på dagen blir det hoppträning med Spotten. Inte optimalt direkt att träna så sent för varken mig eller Spotten men ibland kan man inte välja... Have a nice day :)
Det blev en sjukt lång men bra dag. Är dock helt slut i både huvud och kropp så det ska bli så skönt att få sova nu. Ikväll somnar jag lugn i själen... :) Godnatt!

Måndag morgon och mitt humör är därefter också... Inte så taggad inför en skoldag med ett prov jag helt glömt bort att plugga till och en första lektion i simhallen. Jaja får se fram emot kvällen då det är dressyrträning på Lupin, riktigt taggad faktiskt!! Ska även trimma Spotten som för första gången på 6-7(?) månader ska få "hopp"-träna på tisdag. Nu blir det musik och sova på bussen, have a Nice day! :)



Hela helgen har gått utan att jag knappt varit hemma! Har iaf haft super kul och mysigt. Igår spenderades kvällen på filmstaden tsm med en kompis. Satt först och snacka och åt innan det va film-time. Kollade på Jack Reacher, sjukt bra film! Sov sedan hos henne och idag skritta vi först ut på hennes hästar och sedan åkte vi hit och skritta mina hästar. Har verkligen haft en super mysig helg och jag är så glad att jag har mina kompisar. Love to all my friends! <3
 

Tog mig en lugn söndag kväll efter den hektiska helgen och har även samlat vuxnpoäng genom att betala min första egna faktura. Tjihooo, lr njaaa men kul med vuxenpoäng iaf.... Nu samlar vi energi inför en ny vecka!
 
Hej på er!

Satsar på en kortis update om dagen. Trots mitt skadade ben går det bra att rida, puh! Så idag var det Cissi träning med Lupin och jag va faktiskt inte så sugen innan. Men så fort jag kom upp på hästen och kände hur pigg och frammåt han va kom motivationen med stormsteg. Jag sa till Ann-Sofie när jag red fram att idag kan det gå riktigt bra, och så rätt jag hade! Gick verkligen toppen toppen bra, super nöjd över lilla envisa Lupin <3 Har hunnit rida Spotten också men ska dra till stan nu med en kompis för mat och biomys, ska även sova hos henne sen. Så min lördag har varit toppen bra och kmr avslutas på samma vis. Ha det awesome!!
Ta sig genom dagen smärtfritt var det!! F*n...



Bloggen har legat och ligger lite lågt då jag inte är säker på att jag ska ha kvar den, eller fortsätta blogga iaf. Men jag ska fortsätta fundera på saken så får vi se hur det blir med uppdateringen...
 
Idag är det iaf fredag vilket känns helt awesome!! Ska ta mig igenom denna skoldag så smärtfritt som möjligt då jag vill ha helg nu, bums. Nu måste jag dock kila iväg till min fysiklektion, ciao!
 
 
... fler timmar på dygnet och mera ork! Då skulle man kanske klara av allt man vill/måste göra. Har iaf hunnit städa mitt rum ordentligt, spenderat kvalitetstid med familjen, promenerat Lupin och ridit Spotten. Blev alltså inget plugg och inga papper påskriva... Tur att det kmr en dag imorgon ;)

Hästarna va iaf duktiga idag. Lupin knalla på som aldrig förr och busa tom till det lite några gånger, blev nog tidsrekord på den rundan trots ett litet missöde med en Malin i en snödriva. Tur att han är snäll! Spotten red jag lite lätt i ridhuset och han kändes jätte fin. Tror dock att han hade lite träningsvärk sen i söndags. Fick den helt underbara känslan idag när jag red Spotlight hur mkt jag tkr om honom. Han är mitt allt <3
Godmorgon! Var galet segt att komma upp idag men nu börjar jag piggna till och känner mig på lite bättre humör idag. Pratade massor igår kväll med några kompisar så tror att jag rensade systemet lite, tur att man har dem. <3 Annars bjuder tisdagar på den värsta skoldagen i veckan och sen ikväll ska Spotlight trimmas och Lupin skritta en sväng, som för övrigt gick riktigt bra på träningen igår. Måste även klämma in att städa mitt rum och matteplugg. Så dagen har en del att bjuda på!! Hoppas alla får en skön tisdag som inte är fullt lika hektisk som min, bye!
Snart är det dags för dressyrträning med Mr. Nusebo, hoppas på en bra känsla.



Ber om ursäkt för utebliven bloggning men humöret har inte varit på topp idag och jag känner mig mest trött och hängig. Tror att jag blev bakis idag istället för igår... Hästarna blev iaf motionerade med gott resultat! Spotten trimmade jag över några bommar och avslutade faktiskt med att lägga upp sockerbitarna så att det blev strax under 70 cm lr ngt. Senaste gången han "hoppa" så "högt" var i somras ngn gång tror jag... Haha glädjen va iaf enorm och fick avsluta rätt snabbt då det steg honom över huvudet. Älskade Spotlight <3 Lupin trimmade jag också med fokus på galoppen. Gav mig fan på att han skulle lossna, och det gjorde han. Mkt nöjd ryttare och mkt trött häst, rätt trött ryttare för den delen också. Nu ska jag ladda batterierna inför en ny vecka, natt natt!
Nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp imorgon. På schemat står trimning x2 tsm med Maria, fixa stallet, städa mitt rum(?) och åka till mami. Får se hur det blir med rummet, hehe... Funderar på vad jag ska göra med hästarna imorgon, börjar nog med Spotlight iaf och tar Lupin sist. Har lite bett problem med Spotten så får se hur jag gör imorgon, blir nog inte nova bettet då han blev tok stark på det idag. Skulle vilja ha ett bett med möjlighet att använda två tyglar. Så att man kan rida på milt bett och så använda den starkare tygeln när han blir stark. Undra om det bettet finns där ute ngnstans?.. Får helt enkelt sova på saken, natti!



Sitter och tittar på bilder och filmer från min och Spottens tid tillsammans då jag ska välja en bild som en ska måla av till en tavla. Fick det i födelsedagspresent och blev så himla glad! Kan det bli bättre än att min andra halva ska hänga på väggen ovanför min säng varje natt? Samtidigt som det är roligt att se alla bilder gör det oerhört ont att sitta och titta på de... Längtar tillbaka till att fightas på tävlingsbanorna tillsammans med Spotlight, min kung <3
 
Här är de bilder jag lutar mest mot just nu.
 
 
Mitt hjärta <3
 
Överraskningen igår blev verkligen ngt helt annat än vad jag trott, men det blev också tusen gånger bättre än vad jag trott. Blev överraskad av nästan hela stallgänget när jag klev utanför dörren och kvällen spenderades sedan på en restaurang. Jag hade riktigt kul och det var jätte roligt att träffa alla och umgås en hel kväll! Jag skrattade mest hela tiden, vet dock inte om de andra skratta åt mig eller med mig... Heheh. Riktigt lyckad kväll iaf! :)

Idag har jag ridit båda, fixat stallet och sen har jag bara chillat. Känner mig rätt trött och sliten så tar det lugnt ikväll. Hoppas att alla har det bra och tänker på positiva och roliga saker!! :)
Äntligen fredag och snart helg! Vaknade dock upp imorse och trodde att det var helg så undrade varför jag satt klockan. Kändes inte så bra när jag insåg att jag skulle till skolan och var tvungen att gå upp... Men men bara genomlida denna dag så är det två lediga dagar. :)
 
Skulle behöva rida båda hästarna men jag ska få en överraskning ikväll... Lite jobbigt att bara få veta att jag ska vara klar 19.30, och jag vet att vi ska lämna vårat hus... Spännande! Haha. Men jag måste iaf rida Spotten och får se om jag speedar upp tempot ngt enormt så att jag även hinner rida Lupin. Tror dock att det är bättre att jag rider Spotten ordentligt och tar mig tid för honom än att båda rids halvdant. Får se om vi hörs ikväll igen, det bror på vad pappa och Ann-Sofie har hittat på åt mig... ;)
 
Vi raderar förmiddagen och går direkt på em/kvällen som har varit desto bättre. Tog mig verkligen tid idag i stallet och gjorde allting själv utan att stressa. Annars brukar jag alltid få hjälp med mockningen och em-intag på skoldagar men eftersom jag kom hem tidigt idag så tog jag det. Riktigt skönt att bara fixa med allt i min egen takt efter några väldigt hektiska dagar med ångest inför kursprovet. Ångesten finns fortfarande kvar men nu kan jag inte göra något åt det...

Red båda också och Spotten blev trimmad i ridhuset efter att ha stått två dagar, inte så bra. Väldigt het, stark och spänd häst gav inget toppen pass då jag tyvärr inte lyckades hantera situationen på bästa sätt. Men han va fin på slutet iaf! Lupin red jag i paddoken under mjukt snöfall med perfekt underlag, riktigt mysigt. Trodde inte att det var så mkt snö men tror att det tog bra i musklerna på honom så som han flåsa på slutet. Men red inte så länge då jag inte vill överanstränga, men mkt nöjd med hans träningspass. :) Nu ska jag äntligen sova igen, godnatt!
Det är dagar som denna som jag undrar varför jag valde natur? Och varför jag alltid väljer den svårast vägen? Hoppas att lärarnas uppfattning stämmer om att jag har koll på läget, för det känns inte som det... Ångest!!!

När provet är över ska jag iaf in på körskolan en sväng om det är ngn där vill säga, tveksamt. Sen blir det en fika med Mathilda för att fira att provet är över, och för att fira mig i efterskott. Kvällen bjuder på ridning x2 och körkortsplugg om jag får tag på en bok. Have a nice thursday everyone!
Hunnit pluggat en del men hade velat göra mkt mer, nu sätter dock orken stopp i både huvud och kropp. Har ridit Lupin också som va rätt fin, fina killen <3 Nu blir det dejt med kudden, godnatt!



Önskar att det fanns fler timmar på ett dygn... Känner mig helt slut idag och det blev inte direkt bättre utav vetskapen om att denna våren kommer bli ett rent helvete i skolan. Imorgon har jag ett super viktigt prov som jag inte hunnit pluggat så mkt till som jag behövt så känner mig aningens pressad. Tyvärr (!) går detta ut över hästarna då jag måste plugga ikväll och är svin trött så Spotten får helt enkelt vila idag med. De vilade ju igår för att jag var i Romme så Lupin måste jag iaf rida. Bara att sätta fart så fort jag kommer hem... Synd att motivationen till skolan är som bortblåst, gör det inte lättare direkt.
Dröjer mig kvar bland ljudet utav nöjda, tuggande hästar och funderar över livet... <3



Hej allihopa! Jag sitter just nu på bussen hem från Romme med min idrottsklass så känner mig ganska sliten. Hade aldrig åkt skidor förut så började i barnbacken och sluta i en röd, ganska bra om jag får säga det själv. ;) Tyckte iaf att det var super kul så hoppas att jag kan göra det lite oftare, lr rättare sagt göra det överhuvudtaget. Men jag är ju 18 och har förhoppningsvis snart körkort så det är ju bara att dra iväg... ;)

När jag väl kommer hem måste jag plugga fysik, fy jag har verkligen inte pluggat som jag borde gjort senaste tiden. Men har gjort massa annat kul istället och mår riktigt bra för tillfället så det var värt det. Det löser sig alltid!! :)
Jag mår bra och allt är super awesome!!!!
Nu är denna helg över och den har gått alldeles för fort. Dagen har bestått utav ridning utav mina hästar och sen kalas med ena halvan utav min släkt. Fick en del smycken, pengar och en tid hos frisören. Mkt trevligt matt träffa alla men blev lite stressad där mitt på dagen innan kalaset då jag tänkt helt fel så att en hel timme försvann för mig. Tur att jag hade pappa som kunde rycka in och mocka klart så att jag hann rida båda.
 
Båda hästarna va lite knas idag, tror att det bror på att det blivit så himla kallt igen. Lupin trimmade jag iaf i ridhuset och i början va han rent ut sagt så j*vla stark och okonctrerad. Fick jobba med mkt avsaktningar och hela tiden aktivera och rida ihop honom. MEN satan va fin han blev!! Seriöst ett utav de bästa passen jag haft på honom. Mega super duper fin blev han och det trillade ner en stor polett i huvudet på mig idag hur jag ska rida honom, galet roligt att inleda dagen med ett så bra ridpass. Fiiiina guling <3 Spotten red jag bara ut en sväng på och idag glömde vi visst bromsen hemma... Jaja så är det med den hästen ibland ;)
 
Busiga ögon... <3
Godmorgon!
Ligger för tillfället i sängen och funderar på om jag ska gå upp då det är mega kallt ute. Bara att sätta fart då Lupin ska trimmas, Spotten skrittas en sväng och så ska jag mocka om jag hinner också. Sen i em är det kalas för lilla mig med halva släkten. Känner mig som ett litet barn dagen innan julafton idag, *over excited*! Nehe gå upp var det...



Bara en dag kvar nu sen är det min dag!!!

Dagen har bjudit på trim utav båda hästarna tsm med Maria, riktigt skönt med trevligt sällskap som man är så synkad med. Spotten va först ut och va helt galen när jag gjorde ordning på honom samt innan jag kom upp på honom i ridhuset. Sen gick han verkligen super bra, jobbade på super fint med ryggen och va mer lösgjord än "vanligt". Va jätte roligt att sitta och känna hur det funka för honom <3 Sen var det Lupins tur och han fick mkt lösgörande idag med. Hade lite svårt att komma åt honom i början då han inte hitta ngn bra takt utan ändrade den hela tiden. Men tkr att han kändes helt ok på slutet iaf så är nöjd med honom också. :) Härliga ridpass med härliga ekipage som sällskap! Har tagit det lite lungt nu resten utav dagen så att jag blir av med förkylningen. Hoppas att alla där ute får en skön lördagkväll, bye bye. :)
Har inte direkt varit på blogghumör så då har den fått varit tyst. Är fortfarande sjuk och jag kan inte påstå att det går åt rätt håll trots att det inte blev ngn ridning idag... Eftersom jag mår så dåligt och inte vill bli värre får jag helt enkelt skippa Markebäck-lägret jag skulle åkt på. Känns skit tråkigt då jag hade sett fram emot att träffa alla gamla hoppkompisar och alla mina klubbkompisar. Träffar dem inte så ofta längre så detta suger, f*n... Får glädjas åt att jag ändå ska rida med en god vän imorgon på fm. Så imorgon blir det att rida båda och sen chilla med allt plugg så att jag blir en frisk människa snart. Bläää för denna helg!! Tänk positivt, 18 på måndag...
Helgen blir inte alls som jag tänkt mig och jag mår ap dåligt, jävla helvete. Ursäkta språket... Får fokusera på att det faktiskt är min födelsedag på måndag, äntligen blir man 18!!



e. Cheen Femtio 207
u. Malva Nusebo





Gick lite tungt idag att komma iväg och trodde jag skulle dö bara efter den korta cykelturen till stallet. Men tog mig i kragen och gjorde allt jag skulle. Joggade Spotten först som gick lite upp och ned, han spände till och busa mest och då stressade han upp sig lite när jag försökte avhjälpa det. Avslutade iaf super när jag trava av för man kände att han verkligen stretchade ryggen utan att bli för lång. Svår balansgång att veta hur mkt han orkar men fin va han. <3. Lupin trimmades med fokus på att lösgöra honom. Jobbade mest i skritten med volter, åttvolter och ful-skänkelvikningar. Ångrar verkligen inte det beslutet, blev ett långt pass men han va super fin i slutet i både traven och galoppen. Fick en riktigt härlig känsla på slutet och det va super skönt att få känna den igen på honom! Mkt nöjd med min fina guling. <3
Hemma igen och hade det inte varit fysikprov idag hade jag nog stannat hemma. Provet blev för min del lite kaos då jag först inte fatta vad jag skulle göra men som tur va så gjorde jag det efter ett tag. Är faktiskt riktigt nöjd och om jag inte förstått uppgiften helt fel så borde jag få bra på detta. Va dock tajt med tiden så fick värsta adrenalinkicken, inte ofta man får det när man gör prov nu för tiden. Börjar bli gammal vana att skriva prov i minst två timmar.

Nu blir det plugg innan hästarna ska motioneras, vad tror ni jag ser fram emot mest? ;)
Vaknade imorse och va allmänt seg och min förkylning har blivit sämre. Känns inte så roligt med tanke på hur mkt grejer jag har planerade närmsta tiden. Sitter iaf at thé moment på bussen till skolan för att ha en lektion och sen labben. Som tur är så hinner jag läsa lite till labben nu innan jag börjar. Annars så ska båda hästarna trimmas idag så det är skönt att jag kmr att kma hem tidigt. Hoppas på ridsällskap ikväll, får kolla om det finns ngn snäll människ som vill trimma med mig. Ha en bra torsdag, och snart är det helg! ;)
Nu har denna dag passerat och det känns i huvudet... Tkr ändå att det flytit på fint och skolan gick också rätt bra trots nya inlämningsuppgifter och återlämning utav prov. Var hos hästarna nu på kvällen och medan Lupin stod och sov i sin box trimmade jag Spotten. Det är verkligen kul att rida honom varje dag för det är så fascinerande vilken skillnad det är på honom när man hoppar upp och när man är klar. Från stel gammal seg häst till galen bebis som har benen åt alla håll och kanter! Han var riktigt pigg idag men efter ett tag( läs lång tid) lugnade han ner sig och kom till fint arbete. Riktigt nöjd då jag fick ut det jag ville utav passet. :)

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagens kursprovs-laboratIon... Japp precis lika kul och pirrigt som det låter som. Wish me good luck!
Lupin laddade batterierna medans Spotten tömde sina, lite söt är han allt <3



Godmorgon! Känner mig inte direkt laddad med positiv energi, snarare tvärt om. Men ska trotsa de tankarna och bara vara så jävla positiv som jag kan. Jag får ju trots allt träffa alla mina underbara klasskamrater och så är det vårtermin nu vilket innebär fler lov, och tusen kursprov... Hoppas att alla får en awesome dag för jag tänker göra denna så bra som det bara går!
Lupin spanar från sovhörnet!











Njuter av de sista timmarna på detta jullov i soffan under en filt. Har tröstätit en massa glass också... Fan jag vill verkligen inte börja skolan igen, bara att gilla läget antar jag.



Nu är hästarna motionerade och jag ändrade planen lite så båda fick sig en promenad istället. Spotten en lite längre och Lupin en lite kortare. Tror att båda uppskattade det då Lupin såg rätt trött ut men piggnade till lite när vi väl kom iväg. Spotten va rätt galen och gick i ett himla tempo, tror att jag blev mkt tröttare än han! Tkr att det är mysigt att promenera med hästarna då man kan bygga på relationen. Tkr om dem så mkt mina fina <3
Godmiddag! Jag vaknade inte som en ny människa imorse men jag mådde bra mkt bättre än igår kväll. Har suttit och pluggat hela dagen fram tills nu... Med lite tur kanske jag får ett e på fysikprovet, inte riktigt min målsättning men det är ju godkändt iaf. Resten utav dagen blir det KANSKE mera plugg, chill och så hästarna då förstås. Lupin får en promenad idag då det känns som att han behöver få ett litet break, han va verkligen helt slut igår efter träningen. Så han får promenad idag och vila imorgon. Spotlight tänkte jag skritta ut en sväng på idag och så trimmas han imorgon. Så det blir en lugn dag och jag hoppas att min förkylning kan bli bättre utav det. :)
Em/kvällen spenderades i stallet med intag, stallfix och dressyrträning. Mådde inte så jätte dåligt just då förutom att halsen va som ett rivjärn men det straffade sig nu i efterhand. Huvudet känns som en betongklump, halsen som ett rivjärn och febern har hälsat på... Det var ju en väldans tur att det gick riktigt riktigt bra att träna idag iaf så det var LÄTT värt det. Gjorde en hel del olika grejer och fokuserade mkt på "finliret" då det gick så bra. Fick jätte mkt bra tips och även bra feedback så träningen va verkligen toppen. Super nöjd och Lupin va super trött! :)

Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar som en ny frisk människa. Man kan ju alltid hoppas iaf... Godnatt på er!
Senaste dagarna..




Puss matte!! *over excited*







Godmorgon, lr snarare godmiddag! Första måndagen på året och jag har hittills spenderat den i sängen då mina generösa familjemedlemmar har smittat ner mig med deras förkylning. Tänkte passa på att plugga lite fysik nu när jag inte orkar göra särskilt mkt annat. Får ta det lugnt nu så att det inte blir värre för ikväll är det dressyrträning för Maria och den tänker jag inte missa! Har hela dagen på mig att tänka ut en fin outfit också, hehe. ;) Utöver träningen ska även stallet fixas och Spotten skrittas en sväng. Hoppas att alla får en bra dag och är friska och krya, adios!
Jaha nu är dagen till enda och man hann ju med lite iaf. Blev tre ridpass totalt idag, underbart! Längtar tills jag kan jobba med det då jag tkr det är helt fantastiskt roligt. Alla tre har gått riktigt bra också. Lupin fick jobba lite men va väldigt fin på slutet och det känns som att våran lägsta nivå har höjts ngt. Roligt att känna utveckling och att saker fungerar. :) Spotten trimmade jag också men mera åt jogging hållet. Lät honom komma upp med ryggen och jobba i en rund form, va dock lite knepigt att få honom att slappna av då han va piggelin idag också. Mkt nöjd med båda iaf! Nu ska jag chilla heela kvällen som är kvar och njuta utav hur bra helgen blev.
Sitter och chillar i cafeterian och kollar när några rider. En kompis skulle nämligen jobba med sin unghäst så tänkte vara lite schysst och låta dem göra det ifred. :)



Så fort jag kom till stallet igår blev jag mött av en mkt busig Spotten, och där va mitt dåliga humör som bortblåst! Gick även sjukt bra att rida och det bokstavligt talat sprutade energi och glädje ur öronen på honom. Går inte att förklara känslan jag får på Spottens rygg! <3 Joggade även Lupin som va fin. :)

Idag inledde jag dagen med att försova mig så in i bengen... Hann iaf bort till stallet i tid och har sedan ridit den finaste hästen jag suttit på. Fy va roligt det va och är lika glad och tacksam varje gång! Hoppade även lite på honom och ah, what a feeling. Ska skutta vidare på mina små rosa moln nu och rida mina egna hästar i em/kväll. *Lycklig tjej* :) <3
Mitt humör är fortfarande i botten men dessa bilder gör mig så glad och stolt så jag matar bloggen med motiverande bilder! Detta är alltså Spottens rygg för några dagar sedan och nu finns det bara en liten antydan kvar till hans karprygg som han fick pga en skada han gick med mkt länge. Min fina Spotlight, skulle jag göra utan dig? <3









Känner mig helt förstörd idag... Var hur trött som helst inatt men kunde verkligen inte somna så somnade inte fören kl 4. Hann iaf skriva typ halva mitt idrottsarbete som ska vara klart innan jag börjar skolan igen så ngt positivt kom det ju ur det. Men jag kan ju inte påstå att den bristfälliga sömnen har bidragit till ngt super humör...
 
På dagens schema står att försöka färdigställa idrottsarbetet, plugga fysik, fixa stallet och rida en eller två hästar. Spotten ska trimmas i ridhuset med några lite upphöjda bommar, får se hur han hanterar det då bommar och hinder är det absolut roligaste han vet. <3 Lupin ska också aktiveras på ngt sätt, vill inte låta honom vila för tillfället då han inte hanterar det så bra. Får se om det blir en uteritt eller jogg i ridhuset, lutar mot det sistnämnda. Annars ska jag nog försöka undvika folk då sinnesstämningen inte är på topp idag.
 
Fina häst får stå för bilden, piggar ju upp lite iaf!
Vill ha sommar och sol nu så att man kan stå och mysa i solen hur länge som helst <3



Följ mig på instagram, mallan1995.



Var som sagt och tränade idag och trots piss dålig uppladdning så gick det super bra! Han va lugn och fin och gjorde inga dumheter som han pysslat med hemma sista tiden. Fick först göra de travdelar som ingår i La:1 som uppvärmningen och det gick finemang med både 10 m volterna och skänkelvikningarna. Tappade takten lite i skänkelvikningarna men fick till det med. Jobbade sen mest med styrkan i galoppen och oj va jobbigt han tyckte att det va. Men han va ändå med på noterna och höll en jämn och fin takt i traven trots att det sög i bakbenen på honom. Avslutade med lite ryggningar också som går bättre och bättre. Super nöjd verkligen och taggad till tusen för att fortsätta jobba inför La-debuten den 3/2! :D
Dagen har jobbat sig uppåt och trots den dåliga starten då fick den ett bra avslut. Kvällspasset i stallet bestod idag utav det vanliga intaget, tvätt utav Spottens svans och trimning med Lupin. Passet med Lupin gick faktiskt över förväntan idag och trots en del strul fick jag igenom en lite jobb. Riktigt skönt att det förhoppningsvis börjar släppa lite med honom igen. Satt även och pratade lite med min ordinarie tränare om min och Lupins utveckling efter passet och fick höra en del bra grejer. Skönt när någon ser utveckling efter allt jobb, gjorde min dag. :)

Imorgon är det träning för Cissi Brage och efter dagens pass känner jag mig lugnare. Ska bli roligt och skönt att få kickstarta året med en ordentlig träning för henne. Min ordinarie tränare Maria och Cissi kompletterar varandra väldigt bra så tkr att det är ett bra system att ha kontinuerlig träning för Maria och ngn gång ibland för Cissi. Mkt nöjd med mina tränare! :)
Spotlight efter dagens ridtur, han ser verkligen ut som en lurvig liten ponny! <3



Jag kan verkligen inte påstå att jag haft ngt vidare flyt idag så humöret är inte på topp direkt.. Kom iaf upp vid halv tio idag, framsteg! Tänkte åka till stallet och ha en effektiv fm men på sista isfläcken innan jag va framme drog jag omkull med cykeln... Där va motivationen som bortblåst. Blev inte bättre av att Lupin bajsat ner hela sin saltsten och hållaren. Dyngsur fick jag iaf klart stallet efter en bra lång stund och passade på att fixa med namnskyltar på alla säckar eftersom jag ändå var på kasst humör. Tog mig även en barbacka tur på fina Spotten som faktiskt gick bra, han rädda min förmiddag efter all annan skit.

Borde sätta mig och plugga fysik en stund nu innan jag ska tbx till stallet och trimma åsne-hästen. Hoppas att han går bra idag, fast med dagens tur känns det inte särskilt sannolikt..
Dagen har förflutit rätt fort, fast det kan ju bero på att jag sov bort halva dagen... Hehe. Passade på att rida ut på Lupin, lr ska jag säga åsne hästen, på dagen när det var så himla fint väder. Ambitionen var mysig uteritt i underbart väder men det blev ingen höjdare då vi hade skilda åsikter om vart vi skulle gå och vad som va läskigt och inte. Ja, runt kom vi iaf efter mkt om och men... Lunchade sedan innan det blev ett ridpass i ridhuset på Spotten tsm med sällskap. Tyckte faktiskt att han kändes rätt bra på slutet idag så det va kul. Sen är det som vanligt alltid roligt med bra sällskap som man ridit in sig med så att det aldrig kör ihop sig direkt. Skrattade nästan lite för mig själv när vi utan ett ord bytte volt med varandra och tom red så att volterna överlappade varandra, utan krock eller problem. Team work på hög nivå!
 
Har även hunnit med en massa fysik-plugg och en awesome varm och skön dusch. Kvar på agendan står endast nagelfix som får bli innan jag lägger mig precis så att jag inte förstör dem. Är nämligen expert på att börja peta innan det torkat ordentligt... 
 
Klockan är tolv och jag har nyss ätit frukost, dåligtsamvete.se... Kunde inte sova igår och hade inte stalt ngn klocka så tog visst igen det nu på morgonen. Inte bra att sova såhär länge, tror att det är dags att börja vända tillbaka på dygnet!

Nu är det dags att sätta fart för båda hästarna ska ridas, stallet ska fixas och fysikboken ska nötas! Behöver även fixa mina naglar ikväll. Så vi hörs under dagen så får vi se om jag får ngt gjort..
Första dagen på nya året är över utan några större katastrofer. Har tvärtom varit en bra dag! Den avslutades på topp med ett ridpass och massa snack. Ridpasset gick väl lite sådär, fin ibland och ett riktigt pain in the as ibland... Idag var det nääära att jag fick smaka på ridhusbotten en utav gångerna han tvärt bestämde sig för att byta riktning. Envis häst kräver envis ryttare och på slutet med lite coaching-hjälp gick han riktigt bra. Bästa med passet var nog ändå att jag inte blev så frustrerad utan jag kunde slappna av (hyfsat) och försöka lösa problemet trots att det va folk som stod och titta och en annan ryttare i ridhuset. Bra kväll!
 
Denna bild är inte tagen igår direkt :)
Hoppas att alla nyårsfirare har vaknat till nu och inte mår allt för dåligt! Jag har hunnit laga hage, fixa stallet och rida Spotten. Ska trimma Lupin också men både han och jag var hungriga så det blev en liten paus i stallbesöket. Ska snart trampa bortåt igen och se till att vara klar i tid då Lupin ska trimmas tsm med en kompis. Alltid roligt med bra ridsällskap. :)
Godmorgon! Trodde att jag skulle känna mig lite sliten idag men mår faktiskt riktigt bra trots halvdan sömn. Dagen får bjuda på en tur till stallet och eventuellt lite fysik-plugg. Hoppas att alla hade ett bra nyår och vaknar upp och mår hyfsat iaf! ;)

Nytt år, nya möjligheter... Just go for it!