Denna vecka har varit riktigt bra! Skolan har flytit på bra och veckan har gått snabbt. Spotten känns grymt bra och Lupin har börjat släppa igen. Tränade idag för Maria och jag hade en så himla go känsla under passet!! Länge sen jag blev så nöjd och det va bara grymt, bäästa tränaren ;) Efter träningen skrittade jag ut på Spotten barbacka, mysigt var det och det är skönt att få tänka lite. Satt och fnittra för mig själv över klockrenaste kommentaren idag, höhöhö...
 
Ser fram emot tävlingen på söndag, startar 9.44 så det är ändå rätt skönt att hela dagen inte går åt till tävlingen. Får se hur han sköter sig min lilla galna guling! <3
 
Mkt jobb kvar men är så stolt över dig...
Blir ett kort och trött inlägg idag. Åkte till skolan halv nio och va hemma fyra, på den tiden hade jag två(!!!!) lektioner. Lite segt är bara förnamnet men jag fick en hel del läxor gjorda! Annars har jag varit i stallet och trimmat mina fina hästar. Spotten är bar fin fin fin, underbara häst vad lycklig man kan bli att rida honom. Känslan där är "to die for" <3 Lupin trimmade jag i ridhuset och han har lyckats planera in en formsvacka nu till tävlingen. Det känns ju bra, eller?.. Nej men jag fick kämpa på men han va fin på slutet. Tycker ändå att det är rätt roligt när det inte bara glider på så att man får jobba lite, jobbigt men roligt när man uppnår den känslan man söker.
 
Imorgon är det dressyrträning för Maria på Lupin. Ska bli roligt och ska försöka bryta den lite dåliga trenden att jag inte kommer till så bra ridning på träning, hmm... Måste skärpa till mig och inte spänna mig!! Nu ska jag kolla om det har kommit upp några startlistor, vi hörs! :)
 
Bloggen är inte på topp men har inte allt för mycket att skriva heller. På dagarna är jag i skolan och på em/kvällen rider jag båda hästarna. Har ändå haft det rätt chill i skolan då många lektioner blir inställda då många lärare åker med klasser till Boda Borg osv. På söndag är det tävling för Lupin, hoppas på fina procent denna gång! :) Återkommer när jag har ngt intressant att berätta om.
 
Är i mitt paradis! Dagen har bjudit på lite banbyggnad, hann dock inte vara kvar tills allt va klart :((( Sen har jag mockat, longerat en galen Spotten och tagit mig igenom TRE dressyrpass. Sjukt roligt och jag har verkligen fått till det på både Lupin, Sigge och Danny. Woopa va gött livet känns ikväll! <3
 
Imorgon blir det att vara funkis på Örsta, visst banchef... Höhöhöhö. Sen ska jag även rida båda mina fina hästar. <3
 
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och säga att det inte kommer bli ngn bra update i helgen heller. Har en hel del som jag ska göra och åka fram och tbx, men det ska bli så himla roligt! Denna fredag har också varit riktigt bra :') <3 Förutom att det strulat med skolan men får fixa det på måndag, nemas problemas. Shit ja säger verkligen inget rätt ut, hehe ;)
 
Bästa fina lilla hästen, älskar dig över allt annat och hoppas att allt ska vara som det ska nu!!! <3<3<3
Tja tja bloggen!
 
Idag drog skolan igång... Det positiva är att man fick se alla kompisar och det verkar som att våra nya lärare inte är helt kassa, tvärt om. Men har ju inte träffat alla än. Det blir nog bra hoppas jag. Fick sluta tidigare sista timmen så tog en fika med Mathilda på God Smak (Bad Taste höll jag på att skriva, heheh.....), mys var det! <3 Nu på kvällen skritta jag en halvgalen Lupin en sväng, dumt att chilla lix?! Sen fick Spotten bada lite och fick en kortis promenix.
 
Eftersom skolan drar igång och jag har mina hästar så kommer bloggen antagligen att kanske inte uppdateras så flitigt. Imorgon kommer det bli en lång dag då jag är borta heeeeeela dagen. Först skola och sen direkt till Maria och hänga med henne på träning, kul kul.
 
Ha det med go'ingar. :)
 
Tänk om man alltid kunde må så bra som jag mådde igår kväll när jag blogga... Jaja har inte gjort så mkt idag. Var och shoppade lite och med hem kom det visst en ny kavaj. Har länge gått och tittat och provat den och idag fick den flytta hem till mig. Hoppas att jag trivs att rida i den för snygg tkr jag att den är. :)
 
Annars har jag ridit lite på Lupin, kände mest så att han va med på noterna då han gått hårt och imorgon ska vi träna. Nu sitter jag faktiskt hemma hos mamma och väntar relativt spänt på ett sms/telesamtal. Blir en mys kväll, måste ta reda på det sista som är kvar sommarlovet. :((((
 
 
 
Vill bara spola tillbaka tiden... <3
För tillfället sitter jag med awesome bra ny musik dunkande i öronen och jag mår bra. Livet är långt ifrån perfekt men jag plockar fram dom bra sakerna och så får vi se hur det blir med resten, för tillfället kan jag inte göra mer än vad jag gör åt det. <3
 
Var i stallet några timmar och när jag kom hem blev det lördagsmys. Vad sägs om kräftor och till efterrätt muffins med lite grädde, glass och chokladsås. Underbart stavas det :) Stallturen avslutades också bra med ett pass på en otroligt envis och tjurig Lupin som helst inte ville jobba alls, men Mallan satte sin envisaste sida till och lyckades få genom honom i galoppen, utan graman. Han utvecklas och blir starkare, roligt. :) Nu ska jag njuta av att jag är så himla avslappnad för en gångs skull och inte snurrar av tusen tankar!!
 
 
Mina favoriter, vad skulle jag göra utan er två?! <3
Mysig lördag idag! På dan har jag bara varit hemma och legat och myst med kissemissarna, även umgåtts med familjen en del. Har pratat om en massa och det känns bra. :) I em/kväll blir det stallet och trimma Lupin, då gårdagens pass bara handlade om traven och skritten får det bli galoppjobb idag, eventuellt några bommar och träna lite styrka. Ser fram emot att rida honom!
 
Ska vi även kolla över några hagar för dom ska få flytta ner till stallet. Lupins hage måste vila och det blir så sjukt omständigt för mig när jag ska rida när bara Spotten och Lupin går på samma ställe då Spotten INTE kan va själv. Så nu får dom flytta ner så att Loffe, Lupin och Spotten går tsm igen, fast i olika hagar. ;)
 
Annars händer det inte så mkt. Jag är glad :) Fast bara när jag skjuter bort tanken att skolan börjar på tisdag...
 
 
 
 
Idag kom familjen hem igen, skönt. :) Åt kräftor på kvällen och syrran, hennes kille och lille Jessica kom så blev en riktigt socialt och trevligt. Tkr att det är jätte skönt att vara själv hemma men det är också skönt att slippa ha hela ansvaret för allt på en egna axlar. Annars har jag mest chillat idag utöver att jag fixade stallet och trimmade Lupin.
 
Som sagt så trimmade jag Lupin i paddoken och jag var beredd på att han skulle vara lite uppkäftig eftersom han chillat i 3 dagar. Men tänkte att jag ska RIDA bort problemet och inte bara sätta på gramanen. SÅ nöjd över det beslutet för mama va fin han va! Kändes jätte fräsch i kroppen, hade en fin takt och var bara helt klockren. Jobbade med det som måndagens träning handlade om, att jag inte ska tappa honom på rakt spår så att han går ut formen. I början var det så jobbigt och han käftade rejält men det försvann och jag fick verkligen igenom det. Var klockren i övergångar och allt. Fina fina häst, han är så grymt rolig att jobba med. <3
 
Luppe idag <3
Min ögonsten
 
 
Kärlek <3
Vilket underbart väder vi har nu när skolan snart börjar och alla börjat jobba, helt underbart! Drog på mig ett par shorts och ett linne sen åkte jag faktiskt in till stan. Mysigt att gå runt själv och bara chilla. Fick med mig det jag tänkt hem också. Det blev födelsedagspresent till lillsyrran och en fin vän och ett par jeans till mig själv. Avslutade med att sitta på torget i solen och äta glass tills bussen kom, mysfaktor HÖG!
 
Annars har jag suttit på balkongen och svettats i solen, nu man skulle haft ett soldäck och en pool. Blir nog lite mera solande innan jag rör mig mot stallet för mockning, promenad med Spotlight och intag av allihopa. Justä, har kollat in shemat för höstterminen också. Vf går jag natur? Kill me.
 
Har haft en riktig mys-kväll här hemma i ensamheten. Suttit och njutit i solen, ätit fläskfilé+pommes+bea-sås och chillat vid tv:n med en godispåse och en hög kissemissar. Ah, bara chillat runt... Börjar dock sakna ngn att prata med, har inte träffat ngn direkt sen måndag kväll. D: Lr träffat har jag gjort men inte fört en dialog.
 
Börjar iaf bli ruskigt trött efter de få timmarna sömn så blir nog sängen tidigt ikväll. Imorgon ska hästarna ut och allt ska göras som vanligt och sen blir det nog att åka in till stan en repa. Måste inhandla lite presenter och så får vi se om jag hittar ngt roligt.
 
Om ngn känner för att vara lite social kan ni ju höra av er så att jag inte blir helt bortkopplad denna vecka... ;)
 
Blev inte många timmars sömn inatt men då kanske jag kan vända tbx dygnet nu, kan behövas. Var i stallet hela förmiddagen och släppte ut, mocka, gick en promenad med Spotten, red ut en sväng med Lupin och fyllde på vatten. Händer inte så mkt roligt just nu så har inget att komma med direkt.
 
Nu ska jag ut i solen igen, bäst att ta vara på det underbara vädret!
Något som är mindre bra med att sova så länge, blev typ 13 h, är att man är så pigg så att man aldrig kommer att kunna somna... Skulle verkligen behöva göra ngt som gör mig förbannat trött. Men att springa är inte så bra för min hälsena och det törs jag inte när det är mörkt ute, och något mer kommer jag inte på. Så jag får väl sitta uppe halva natten och dreggla över utrustning och fundera på vad jag ska hitta på imorgon. Ja, så vi hörs när jag har ngt vettigt att komma med igen. :)
 
Denna står högst upp på min inköpslista just nu...
Min hälsena gillar inte att jag rör mig så mkt... Men jag hoppas att det blir bra snart även fast att jag inte har jätte ont längre. Idag har jag både slappat och varit lite duktig. Släppte ut hästarna imorse men däcka sen i sängen till halv 12.. Hehe, måste njuta av slutspurten på sommarlovet! Men när jag väl kom upp blev det frukost på balkongen i solen, hur mysigt och skönt som helst! Saknar att vi inte har ngn trädgård att ligga och steka i...
 
I stallet mockade jag och fixa maten, mocka hela Lupins hage, promenixade ca 5 km med Spotligt och skrittade sist en runda med Lupin. Luppe har gått rätt hårt sen jag satte igång honom så har får bara skritta imorgon också men kanske en lite längre runda. Kan vara bra med lite chill-perioder. :)
 
Annars har jag inte gjort ngt spännande förutom att sätta på tvätt, utan att ha sönder ngt... ;) Vi hörs.
 
Hann hända en hel del på em/kvällen. Hade Spotten inne en sväng och tvätta av honom och myste... Min fiiina <3<3<3 Kollade sedan lite på träningen men tröttna då man inte hör kommentarerna så myste lite mera med min prick. Sen blev det fårjakt!! Dom jäklarna rymmer 24/7 och jag HATAR får. Lite synd att jag hade mest spring i benen så jag fick ta havrehinken och löpa mot deras hage. Panik när man har en flock får bakom sig, usch... Hälsenan diggade inte heller att springa på så ojämnt underlag. Jaja, fåren hitta till slut tbx till sin hage.
 
Kvällen avslutades med träning och en massa prat. Träningen gick sådär, han va riktigt trött från gårdagens slit-pass så imorgon blir det en välförtjänt skritt-tur. Tkr inte att jag själv presterade på topp idag, istället för att rida satt jag mest och väntade på kommandon, iaf i början. Skärpte till mig efter ett tag iaf och jag börjar få mer och mer grepp om honom. 
 
Nu måste jag försöka varva ner och få grepp om alla tankar som flyger runt, sov gott världen!
 
Måndag igen då, gött med ny vecka. Vill bara glömma den föregående, nästan iaf. Har tagit ut hästarna, mockat och gjort klart allt i stallet, ätit frukost och duschat. Skönt start på dagen! Nu har pappa, Ann-Sofie och Wilma åkt på semester och kommer hem på fredag så jag är ensam hela veckan. Liiiiiite skönt, men kommer antagligen att bli sällskapssjuk efter ett tag... Mindre skönt är också att jag är djurvakt med allt vad det innebär, måste alltså ta ut hästarna. Tur att det är mysigt iaf att väcka dom "små" liven. <3
 
Får se vad dagen har har bjuda på men ikväll blir det iaf dressyrträning på Lupin för Maria, kul kul.
 
LLLLUUUUPPPIIINNNN! <3
 
Guldklimpen fick gå i ridhuset och trimmas ordentligt. Tanken var att trimma skänkelvikningar och förvänd galopp till LA:1an, men det blev skänkelvikningar och ryggningar. Började lite segt men sen kom han verkligen igång och jobbade på med hela kroppen. Skänkelvikningarna gick riktigt bra idag och det var över förväntan för det va länge sen jag la ner tid på att jobba med dom. Det svåra för mig är att få honom att jobba framåt och inte bara gå åt sidan, men tkr att jag fick till det rätt bra mot slutet. Dock är skänkelvikningar en svag sida hos mig, har svårt för det på vilken häst jag än sitter på... Ryggningarna gick också rätt bra, vissa gånger gick det riktigt bra och vissa gånger fick jag svaret "Vaaaaaaa?...". Men överlag var han super fin idag med, jobbade tills benen knappt bar honom. Lupin har verkligen en fin inställning till arbete, jobbar helst mkt mer än vad han faktiskt orkar. 
 
Är lite smått lycklig över honom just nu, fin häst :') <3
 
Eventuellt blir det kanske tävling den 2/9, hoppas hoppas hoppas!
 
För tillfället chillar jag mig mest genom dagarna. Igår låg jag bara i soffan med undantag av att jag gick till stallet och mockade, skönt men blir lite segt i längden. Tog mig en rejäl sovmorgon idag och det kunde jag göra med gott samvete för regnet öser ju ner iaf. Men idag ska jag iaf rida min gula guldklimp, ridhuset blir det utan tvekan! Nu kan jag gå relativt normalt också utan att jag har så ont, det är skön! :)
 
Nu är det fredag och det betyder att denna sugiga vecka snart är över. Det är f*n inte mkt som har gått vägen denna vecka... Spotten vilar nu men Lupin går iaf braaaaaa. Fina hästen sprang ihop procentrekord med 5% över det gamla rekordet på Pay & Riden. Det var dock kaos under framridningen för han blev helt galen och drog runt och bocka osv. Kuuul, in i staketet blev det. Men han va fin i ridhuset iaf, nöjd :0)
 
Kvällen avslutades dock på akuten då Lupin snubblade och råkade sparka mig rakt på hälsenan... SMÄRTA! Inget trasigt iaf så jag haltar runt lite fint nu för tiden. Gick som tur va att rida idag utan att jag kände ngt så Lupin blev trimmad på banan. Super fin va han faktiskt <3
 
Lite rörigt och så men men nu vet ni bloggläsare lite mer iaf.
 
Vill även tacka de människor som ställer upp och visar att dom bryr sig, visar vilka som är ens riktiga vänner. <3
 

Old pic.
Kvällarna är värst och det känns bara så jävla tungt... Är helt tom inuti.
Har kopplat bort all hjärnaktivitet genom att njuta av os-dressyren. Mkt välbehövligt! Synd med några väldigt kostsamma missar för Sverige men hoppas på att några av våra tre ryttare tar sig till den individuella finalen. Nu blir det lite lunch och sedan stallet. Blir en chill-dag med två skritt-turer och lite städning av alla grejer. Har hur många schabrak och täcken som helst lite överallt...
 
 
Vi har inte haft internet på hela helgen och igår hade jag ingen bra dag direkt så då blev det ingen update heller. Livet rullar sakta men säkert på och det händer både bra och dåliga saker. Lupin har gått i lite över en vecka nu och jag tkr att det känns bra! Tränade igår och vissa stunder sitter man bara och ler för att det är så roligt. Ska bli super kul att komma igång med honom och ska ut och kika på lite tävlingar när detta blogginlägg och färdig skrivet. :)
 
På torsdag ska Lupin gå en Pay and Ride på hemmaplan. Mest för att han ska få träna på det social den lilla skrikpellen men jag ska även försöka hitta en bra ridning även fast att jag blir bedömd. Får se hur det går, har ju bara ridit i 1,5 vecka då så ska väl inte räkna med för mkt. :)
 
Halloj allihopa!
Livet rullar på och hästarna går riktigt bra! Lupin ska få en ny sko idag så rider ikväll och Spotten ska få nya runt om imorgon så han får vila idag... Vill egentligen inte låta honom vila nu när han redan vilat en vecka men skorna sitter så löst så vågar inte riktigt rida med det. Inledde denna dag med en löprunda och slängde av hästarna deras täcken. Nu sitter jag och kollar på dressyren från OS! :)
 
Hoppas att jag kan träna på båda hästarna nästa vecka och eventuellt får Lupin gå en Pay and Ride... Får se hur han känns och hur mkt jag hiner komma igång med honom. Men det skulle vara väldigt nyttigt för honom. :)