Har haft en grym dag med massa skratt och mys. Märks verkligen att allas humör är på topp för tillfället! Nu när helgen väl infunnit sig känner jag mig rätt sliten efter denna vecka. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon för på söndag rullar bussen mot Stockholm horse show kvart i sex. Jaja har en känsla av att det kommer bli en grym helg med människor som jag gillar.

Resten utav denna fredag ska ägnas åt hästarna och soffmys framför X-factor. Ha en trevlig kväll everyone! :)
Vaknade upp imorse och allt kändes allmänt bra och mysigt. Hemma har det börjat komma upp ljus och mysigheter överallt, helt kär i julen! Som ni förstår har jag fått en bra start på dagen och jag hoppas att den fortsätter lika bra. Har dock grammatikgrejen jag måste plugga lite till och så har jag muntlig framställning med två kompisar på samhällen, men men det blir nog bra. :) Efter denna skoldag är det heeelg så tänker ta mig igenom den på ett bra sätt!
 
Ikväll blir det stallet och trimma Lupin i ridhuset. Skrittade ut på honom i snön igår och då kom verkligen lilla bebis-Lupin fram, gullehästen <3 Gick md en helt j*vla galen Spotten i ridhuset också, hehe... Bäst att han får göra av med lite energi ibland. :)
 
Torsdag eftermiddag och jag har just skrivit klart en uppsats till svenskan, pustar ut! Började att läsa en bok på 320 sidor i tisdags och nu två dagar senare är den utläst och en bokrapport är skriven. Vi har dock fått en extremt vag beskrivning utav uppgiften så har ingen aning om ifall den är bra eller inte. Men den är klar iaf och för tillfället är det faktiskt det som räknas! Hade reservplanen att säga att jag glömt den hemma om jag inte hann få den klar, men hur bra låter det lix?...
 
Nu blir det lite mera svenska plugg inför ett litet grammatikprov imorgon, inte så svårt men fett tråkigt. Känns som om jag pluggar rätt mkt för tillfället och ändå hinner jag inte med det jag skulle behöva göra... Senare blir det stallet, brodda hästarna och ta mig en skritt runda på Lupin. Han förtjänar en lugn dag efter intensivt trimmande! Får se om han får massa syltor bara för då får jag väl vända... Måste i ärlighetens namn säga att jag gillar snön, riktigt mysigt ju. :') 
 
Mitt absolut finaste hjärta <3
Bloggen har legat lite lågt ett tag för jag kände att jag behövde ett break från allt. Nu känns det dock som om jag är back on track och börjar lita på mig själv och min känsla igen. Tur att man har fina vänner som får en tillbaka på rätt spår när man kör med skygglapparna på... <3

I min frånvaro har det hunnit bli torsdag ,alltså snart helg och ledighet! Längtar galet då jag drar till Globen med RKK på söndag. Ska bli skönt att komma bort och träffa vänner som jag inte träffar så ofta numera. Förhoppningsvis kanske det blir ngn rolig shopping också. :)
Sånna här roliga grejer sysslar man med i kemi 2, roligast va nog ändå att tända på slutresultatet!







Denna måndag har bara varit grå och trist. Har inte gjort så mkt på lektionera heller då vi hade teori på båda idrottslektionerna och på engelskan kolla vi film. Den enda roliga lektionen va kemi-labben som jag och Mathilda ägde på, den va faktiskt rolig för en gångs skull. Har varit hos tandläkaren också, jag hatar tandläkaren och ska dit imorgon igen... Fuuu
Ikväll är det sitsträning istället för vanlig traditionell träning.. Bra initiativ utav min tränare men för dagen skulle jag helst trimmat skänkelvikningar och ryggningar. Bara att gilla läget och plocka med det bra humöret, som förövrigt varit frånvarande större delen utav dagen.
Trots det extremt tråkiga vädret har jag spenderat större delen av dagen i stallet. Mockade, gjorde mat, städade hela stallet och pysslade med hästarna. Stod och myste med Spotten hur länge som helst och idag kunde jag inte hålla tillbaka tårarna... Vill bara dra tillbaka klockan och få uppleva all glädje på hans rygg igen. <3 Gick även en promenad med honom och han va helt galen. 5 km powerwalk med varenda sinne på helspänn för att läsa av omgivningen för att försöka förutspå när han skulle explodera. Min fina busunge <3 Lupin fick också en mysstund i stallet och en skön promenad. Tror att han gillar att promenera för han är cool lugn och verkar bara njuta utav det. :)

Nu blir det att mysa hemma hos mamma i helgen. Hoppas alla haft en bra helg!
Jag har verkligen skit dålig självdisciplin! Sa till mig själv förra helgen att jag inte skulle äta godis på en månad. Men det sket sig nog redan i måndags och idag har jag smält i mig en hel godispåse... Inte bra för figuren!! Får se till att motionera bort allt socker imorgon. På tal om imorgon så händer det inget särskilt imorgon, lite trist men lite skönt också. Blir basic saker som att motionera hästarNa, mocka, städa stallet, plugga och så ska jag åka till mamma över helgen. Får satsa på en lugn söndag så att jag vilar upp mig efter denna intensiva vecka. Men nu blir det dejt med kudden, tyvärr? ;) Godnatt!
Känner mig frustrerad och besviken på dagen. Det blev verkligen inte som jag ville... Bryter ihop och kmr igen, igen.
Träningen gick bra och jag fick en fin känsla. Allt funka inte awesome men det blev ett bra genomridnings pass och jag fick mkt bra tips inför imorgon. Ja jag är riktigt nöjd och har delar utav passet på filmen så vem vet jag kanske vågar ladda upp lite här?

Har iaf putsat upp allt och packat inför imorgon. Skönt att vara klar i stallet så det bara är att fixa Lupin imorgon. Är helt förstörd av trötthet så ska få i mig mat och sedan försöka sova. Ska verkligen försöka lyckas lika bra med min ridning imorgon som idag. Men vi får se hur det går med det... Well well ha en trevlig fredags kväll! Min är awesome ;)
Jag har verkligen haft en sjukt dålig start idag, så mitt i vanliga fall dåliga morgonhumör är i botten. Började med att försova mig så jag fick stressa som en idiot för att hinna göra allt. Mitt i stressen skulle jag ta en flaska i bokhyllan och missbedömde avståndet så mosade in handen i hyllan över. AAJJJ!!! Resulterade i ett fint jack i fingret... Känns helt underbart. Hann inte äta någon frukost överhuvudtaget heller. Känns som en bra uppladdning inför en lånd dag, tjoho!
 
Hoppas alla där ute får en bra fredag och att min blir lite bättre än såhär iaf. Får tänka på att jag bara har två lektioner och sen äre heeelg! :D
 
Ajabaja till mig själv! Hade tänkt packa och bli klar med allt sånt idag men jag hann bara frisera Lupin och putsa träns, graman , sadelgjord och mina skor. Efter det va jag så hungrig så jag åkte hem men detta gör ju också att jag har massa mera att göra imorgon. Suck! Lupin blev iaf jätte fin idag, riktigt nöjd. Klippte manen, nacken, "svanstippen" , fram knäna och kronranden. Finis hästen <3

Imorgon är det alltså skolan och ha två lekrioner innan jag drar hem och drar på träning för Cissi Brage i Yxsta. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig själv i schack och ta vara på träningen...
Denna torsdag har varit en riktig latdag! Skrev först provet imorse och det gick faktiskt rätt bra. Hoppas på så högt betyg som möjligt, ofc! Sen har jag spenderat dagen hos Mathilda genom att göra våfflor, glo på film samtidigt som vi tryckte i oss B&J och sen red vi faktiskt. Känns dock fortfarande som om jag rullar fram efter alla onyttigheter....

Nu ska jag putta ner latmasken från axeln och tvätta lite och ev dammsuga innan jag drar till stallet. Ska tråkigt nog inte rida ngt idag utan ska bara putsa grejer och packa inför imorgon och på lördag. Vill ha så mkt som möjligt klart imorgon efter träningen för Cissi Brage för på lördag är det äntligen tävling igen. :)
Kvällen har faktiskt varit riktigt bra, förutom att jag inte pluggat ngt då. Hade trevligt sällskap i stallet innan jag skulle rida och när jag kom ut i ridhuset va Julia där, alltså ännu mera trevligt sällskap. Alltid roligt att komma in i ridhuset och mötas utav ett leende och ett glatt hej!. :) Det gick bra att rida iaf och det va också skönt. Han kändes lite matt och loj men kom igång riktigt fint och höjde verkligen ryggen och jobba rätt. Känns rätt bra att jag faktiskt kunde skapa en bra känsla igen. Kvällen avslutades på topp med ett långt och välbehövligt samtal med en god vän. <3 Snart ska jag sova sova soooovaaa!! Godnatt allihopa :)
Tanken var att jag skulle plugga biologi men hamnade visst i sängen och läste om hur Roffe markarbetar sina hästar. Mkt intressantare om du frågar mig!! Men ska väl ta tag i biologin snart så att jag kan åka iväg och träna någon gång. Fokus på dagens ridpass blir att lösgöra. Ska bara lösgöra och se till att han är med på noterna. Inte tänka utan bara rida rida rida. Ska koppla bort allt vad som inte är "här och nu" och se till att hitta den grymma känsla jag red med i lördags. Känns som en bra plan och jag hoppas kunna följa den!
Hej på er!
Har varit i skolan sen kvart i 8 och nu är klockan kvart i 12. Under den tiden har jag endast haft en lektion... Har iaf hunnit plugga en hel del biologi vilket är grymt bra. Ska snart gå och käka ngt och sen 3 lektioner innan jag slutar. Känns som om denna dag kommer bli sjukt lång! Ikväll är det mera plugg (f*n va trött jag är på det) och trimning utav Lupin som gäller. Man kan ju hoppas på att jag inte förstör detta ridpass också... Jaja hoppas ni har en awesome onsdag och ser fram emot helg och ledighet lika mkt som jag gör! :)
Idag känner jag mig om möjligt ännu segare än igår, fast tisdagar är jobbiga så brukar bli lite sliten. La mig och plugga biologi när jag kom hem men kan typ ingenting och orkar inte fokusera heller. Hej på dig ett f på provet! Tur att jag har massa tid imorgon också för att plugga. Som tur är har jag inte bara läst om nervsystemet osv utan jag har varit hos hästarna också. Lupin skulle bara skritta en sväng så passade på att gå med honom, skötte sig super! När jag gick hem tog jag en extra sväng så har nog gått uppåt 1 mil ikväll, gött! Mkt tid för hjärnan att sortera tankar. Nu blir det att äta och sova, bye bye!
You only live once, but if you do it right, it's enough.



Jag är inte hög på livet för tillfället och skulle helst vilja åka bort och glöma bort all press från skolan och på mig själv. Gick skit på träningen igår för att jag inte kan rida och det gör att jag blir ännu argare på mig själv. Gahhh, varför ska det vara så svårt?! Fick iaf reda på idag att de proven vi har denna vecka är de sista vi har denna termin. Sköönt, dock får jag antagligen ett släpande svenskaprov men ett prov är en piss i nilen när man läser natur! Får se hur jag gör på fredag för på sätt och vis skulle det vara skönt att skriva provet men ska åka bort och träna så måste sluta tidigare. Well, får tänka på saken. Lite rörigt men ärligt talat så är det lite rörigt i skallen på mig för tillfället.
 
De sista raderna på detta inlägg vill jag tillägna mina underbara vänner som alltid ställer upp och visar att de finns där när man behöver det som mest, tack <3
 
 
 
När man sitter på bussen och har en stark känsla utav att man glömt något men är säker på att man tagit med allt man behöver. Sen när man kommer fram och ska byta om till idrotten som är första lektionen och har glömt att packa ner shortsen. Hur j*vla puckad får man bli?! Helt bortkastat att gå upp så tidigt och att släpa på massa grejer när jag ändå inte kunde vara med. OHHH!!! Detta betyder också att jag missar två utav dagens 4 lektioner... Mina betyg sjuuuuunker. Förhoppningsvis får jag åka hem iaf på sista lektionen eftersom jag ändå inte kan vara med.
 
Hoppas att dagen fortsätter bättre än såhär men jag kan ju inte påstå att det känns så. Är allmänt trög i skallen... Fy vad jag klagar! Får se fram emot träningen ikväll och hoppas på att den går bra iaf. Hoppas att ni haft en bättre start på dagen än vad jag har haft, bye bye!
 
Det har varit en omtumlande dag men ska försöka få ihop ett blogginlägg utan att röra ihop det allt för mkt. Va i stallet på fm och mocka och red. Kände på Lupin i ridhuset lite och han kändes fin men rätt matt. Pressa honom inte så mkt eftersom det är träning imorgon igen.

Sen nu på em så har jag varit i Karlslund på sitsclinic. Var mkt intressant och lärorikt, mkt information blir det så det är tur att jag inte va där ensam. På vägen hem hämta vi ett par benskydd som jag köpt. Rätt besviken på dom... Men men jag vet inte ens om jag får på dom på Lupin så annars får jag sälja dom igen. Nu blir det soffmys innan nästa vecka drar igång!
Godmorgon allihopa!
Ligger för tillfället i sängen och samlar ork till att gå upp ur den. Hade inte suttit fel med en sovmorgon.. Idag på fm ska stallet fixas, Lupin ska trimmas lite och ev så ska jag rida en sväng på Spotten. Hoppas att jag hinner allt för i em ska jag till stan på sitsclinic. Är rätt otaggad för tillfället men det är säkertjätte bra. Nehe gå upp ur sängen va det, adios amigos!
Underbaraste hästen, saknar det <3










<3
Denna dag har varit helt underbar hittills. Blev lite sen imorse för Lupin va inte helt övertygad om att han ville åka transport. Men efter lite övertalning gick allt kanoners. Sen när jag tränade gick det så sjukt bra. Allt va verkligen helt klockrent och det va bara jag som måste tänka på vissa vägar. Helt underbart bra känns det! Gjorde en del grejer som är med i La:1 och det funka riktigt bra. Jaa, jag är så himla nöjd bara. Riktig rolig dag och jag hoppas på att göra om det fler gånger :) <3
Med jobbig tinnitus och sprängande huvudvärk är det nu dags att sova, godnatt everyone! :)



Lupin och pappa efter ridpasset :) <3



Äntligen är det helg och det är så sjukt skönt!! Hade gärna fått en sovmorgon imorgon men men tusen gånger roligare att träna. Dagen har iaf varit ok och innan jag nu satte mig tillrätta i soffan va jag i stallet. Trimmade fina Lupin som va lite dryg och stark men jag fick verkligen igång bakbenen på honom så på slutet va han riktigt fin. <3 Packade alla saker till imorgon också så det bara är att slänga in allt och dra imorgon. Sååååå taggad!!!! Nu blir det fredagsmys och X-factor. :)
Blev en riktigt skön och bra andra del av dagen. Va i stallet och hann rida i dagsljuset, hur mysigt som helst. Lupin va lagom pigg men spänd som en fiolsträng, haha. Ibland kan man undra om det är ett kallblod eller fullblod man sitter på. Han lugnade sig iaf när han fått springa av sig det värsta. Fixade även stallet innan jag plockade in våra hästar.

Annars så har jag myst i soffan och tagit en promenad till stallet med Ann-Sofie för att fodra. Har även bestämt roliga grejer för helgen!! På lördag blir det att lasta in Lupin i transporten och åka den korta biten till min tränare Maria. Ska verkligen bli super kul och jag är jätte taggad för att träna och satsa fullt ut nu. Jag vet vart jag vill och jag ska göra allt för att ta mig dit!
Nu är kemiprovet gjort och det kändes faktiskt bra. Fick ont om tid på slutet men jag hann klart iaf. Trodde att vi skulle sluta efter provet men tji fick vi... Kemilektion precis efter provet va väl kanske inte riktigt vad vi önska oss men men. När vi väl hade slutat så skulle jag ta och en kompis ta ett tåg till Örebro, men det dök aldrig upp!! Konstigt konstigt... Nu blir det iaf stallet och en uteritt i det fina vädret :)
Hej på er! Kvällen blev inte riktigt som jag tänkte mig men den blev rätt bra iaf. Kände att jag verkligen behövde plugga kemi och lägga energi på det så så fick det bli. Låg i två timmar och löste uppgifter innan jag gav mig. Behövde tänka på annat efter det så tog en promenad och nattade hästarna. Skönt var det! Nu ska jag försöka få den ihärdiga huvudvärken att släppa och kanske plugga lite till. Bye bye :)
Går inget vidare, life sucks... Längtar tbx till dessa stunder!


Sitter för tillfället osminkad på bussen on my way to thé School. Dagen inleds med idrott därför blev det inget smink. Gillar att inleda dagen på det sättet för då vaknar man till och slipper sova sig genom de första lektionerna. Annars är det nog en rätt bra skoldag förutom engelska provet... Får plugga på lunchen!

Ikväll ska Lupin bara skritta en sväng och jag ska plugga så får se om det blir något mer inlägg idag. :)
Känner mig rätt nere för tillfället men men visste ju att det skulle bli såhär. Har faktiskt hunnit en del idag så det känns bra iaf. Va i stallet först och red båda. Lupin trimmades i ridhuset med fokus på galoppövergångar från både trav och skritt. Mkt bra träning för honom och han va riktigt fin. Blev även förvänd galopp på åttvolt och avslutade med några skänkelvikningar i trav. Han va rätt trött på slutet med all rätta ,mkt nöjd med honom!! Spotten gick ute i paddoken innnan jag cykla hemmåt. Har även hunnit plugga både engelska och kemi, välbehövligt
Har riktigt mkt att göra nu med skolan och hästarna, därför blir bloggen tyvärr lidande.. Imorgon har jag ett engelska prov som jag bara måste få typ full pott på, ingen press. Sen på torsdag är det kemi-prov så pluggar så mkt jag orkar och hinner för tillfället.

Tränade igår iaf och det gick bra. Han va riktigt fin men tyvärr förstördes passet lite då det blev helknas en stund. Skönt dock att jag lyckades lösa det och gå vidare. Det va himla roligt iaf!! Red Spotten också som va busig. <3 Nu måste jag sätta fart, bye!
Måndag morgon är ju ingen favorit direkt och jag va mer död än levande när klockan ringde. Som tur va fick jag trevligt sällskap på bussen så dagen började rätt bra iaf. :) Nu sitter jag och glor på de andra som har idrott, glömde en grej så kan inte vara med. Kan inte påstå att jag är särskilt ledsen över det dock, hehe. Tror att denna dag är rätt chill och ikväll ska jag träna med Lupin och känna lite på Spotten. :)
Det blev en lång dag och jag är redigt trött så nu har jag sjunkit ner i soffan med en godispåse och väntar på att Arne Dahl ska börja. Dagen har iaf varit bra och jag har hunnit med att grooma, prata massor, åkt fyrhjuling(woohoo va roligt!!!!) och nu på kvällen trimma jag Lupin inför träningen imorgon.

Ridpasset gick bra och han är så himla rolig att jobba med. Jag njööt verkligen och ville inte sluta rida. Fokus låg på lösgjordheten och så tränade jag på att rida utan spö. Finis va han och jag tror att han kommer kännas super imorgon! Taggad för att träna imorgon :)
Gårdagens kväll var hur mysig som helst och filmen va riktigt bra. Hade inte kunnat bli bättre! Blev dock lite sent men vi tog oss upp imorse och nu står jag och chillar medans Mathilda knoppar. Hoppas på ett bra resultat idag och hoppas att ni alla får en mysig söndag. :)
Hoppsan, där va dom borta... ;)



Halva lördagen har gått snart och vad har jag gjort? Sovit och tagit ut hästarna.. Men ska snart sätta lite fart och åka bort för att fixa stallet. Båda hästarna får vila idag, fett tråkigt. Annars ska jag packa för i em drar jag till en kompis och har myskväll med film och B&J. Hur underbart låter det inte?! Sen imorgon ska hon tävla och då agerar jag groom. Blir antagligen sista tävlingen i år som jag är groom på, vad jag vet. Lite synd då jag tkr det är himla roligt.. Men nästa säsong är snart här och vad jag vet är jag inte kickad som groom hos min favorit ryttare så det lär bli fler tävlingar då. ;)
För tillfället är det fredagsmys med familjen framför X-factor men tänkte dra lite hur det gick med hästarna.

Lupin kändes trött i kroppen idag men vi jobbade på med galoppen. På slutet kändes han fin och han kämpade på trots att musklerna va trötta. Riktigt nöjd med honom och imorgon ska han få en mkt välförtjänt vilodag! Spotten va rätt galen idag men tidvis gick det bra. Så jag är nöjd med kvällen men är trött i både huvud och kropp. Skönt med helg!! Hoppas att alla har en bra kväll :)
Nu är det äntligen helg och det känns grymt bra! Skolan flöt på bra och jag fick en hel del gjort idag, skönt. Nu blir det att tillbringa kvällen i stallet med hästisarna. Har ändrat mig lite så Spotten får gå ett pass på linan, super bra för honom att sätta muskler på det sättet. Han är dock lite pigg för tillfället så hoppas att han håller sig i skinnet. Lupin får ett trimpass med antingen fokus på galoppen eller sidvärdsrörelser... Lutar mot det första då det är det han behöver mest. :)
Äntligen fredag och bara en skoldag kvar till helgen. Som vanligt kommer jag alldeles för tidigt till skolan så ska sätta mig och skriva ett samhällsarbete. Annars har dagen börjat bra med att jag hade fått tbx ett idrottsarbete på mailen som hade gått riktigt bra, wiiee.
 
Ikväll ska Spotten trimmas och får se om Lupin får ta det lite lugnt eller om han får vila idag, har inte bestämt mig ännu. Annars i helgen är planen att jag ska ha filmkväll med en kompis imorgon kväll och sen grooma åt henne på söndag på KuRK. Sen ska jag förstås rida mina fina pollar. :) Bäst att jag sätter igång med mitt samhällsarbete om USA-valet, kuuuul. Vi hörs! :)
 
Idag var det alltså dressyrträning för Cissi Brage på Lupin som gällde. Roligt att prova en ny tränare men tkr att det är väldigt bra att hon har samma tänk som min ordinarie Maria annars kan det bara bli fel. Lupin va jätte fin och det kändes bra. Det var väldigt roligt och lärorikt så det ska bli ännu roligare att få träna fler gånger för henne nu när hon sett oss. Så nu ska jag fortsätta trimma på inför sm-kvalet med ny inspiration! Redan på måndag är det träning föt Maria, sjukt taggad för att träna nu. :)
Hoppas att dagen blir bättre...


Söt Olle <3
Ligger i sängen och ska göra ett sista försök till att pränta in i huvudet hur man gör när man deriverar.. Tur att jag har andra roliga planer för morgondagen för provet lär inte bli ngn höjdare. Men jag håller tummarna för att dom skippat att ta med derivatan överhuvudtaget.

När jag inte glott i matteboken har jag haft tv-mys framför Bonde söker fru, pratat med lite folk och trimmat Lupin. Gick helt ok att rida, va fullt i ridhuset så det va ingen höjdare men jag försökte göra det bästa av situationen. Han kändes iaf mjuk och fin inför träningen imorgon. Ska bli roligt och lärorikt att träna för Cissi Brage med Lupin, hoppas bara på att jag kan hålla mig själv i schakt och inte slänga bort möjligheten. Roligt ska det bli iaf!!
Have a Nice day everyone!



Halva skolveckan har snart gått och det känns riktigt gött. Har inlett denna dag med att skjuta pilbåge med skolan. Riktigt roligt tills jag råkade släppa strängen på armen. AAAAAJJJJ!!! SKa genomlida denna dag som faktiskt är rätt chill och efter skolan ska Lupin trimmas. Spotten får helt enkelt vila för jag måste plugga matte. Ann-Sofie skulle hämta mina nya tyglar idag också som matchar Lupins träns, snyyyyggt. Gillar att inviga nya saker, fast egentligen inte nya tyglar. Hatar att rida in dom.. Jaja hörs ikväll kanske när jag tröttNat på matteboken!
Nu är båda hästarna aktiverade och det gick bra. Båda två fick traska runt på en runda som är ca 5 km. Spotten va riktigt pigg och han är verkligen häftig att rida, det är sånt tryck i steget! Fina fina <3 Lupin skötte sig också bra men han va lite tveksam i början om han verkligen ville gå i mörkret. Han knallade dock oåe snällt efter ett tag. Tur att jag har våra fina hästar <3
Ligger för tillfället i sängen, har mellanlandning innan jag måste dra iväg till stallet. Borde skynda mig men som om jag orkar. Helt slut är jag och vill helst bara sova.. Men iaf när jag orkar röra på mig igen ska hästarna in och båda ska skritta en sväng, får bli så idag helt enkelt. Skulle behöva plugga matte också, kuuul. Nej jag klagar bara så kan lika gärna avsluta detta inlägg nu. Bye bye!
Första skoldagen har flutit på bra men kvällen har verkligen varit dagens höjdpunkt. Lupin gick sin första träning på jätte länge och det gick så sjukt bra. Allt bara flöt på och jag hade en super känsla hela passet! Tappade lite på slutet för jag orkade inte riktigt koncentrera mig men va fan, jag är verkligen super duper glad och nöjd. Helt fantastisk känsla <3

Red Spotten också och han kändes super fin också. Busig va han och studdsa runt och hade sig. Kom tom en glädjetår och jag sken som en sol större delar av passet! Fantastiskt bra kväll och jag mår toppen bra! :D
Nu när skolan drar igång får vi se hur updaten blir här på bloggen. Hoppas kunna uppdatera iaf nu när jag kommer igång med hästarna och ska träna osv. Annars har jag inlett kvällen med hårinpackning och varm dusch, huur skönt som helst. Är hemma hos mamma så ska vara social och ha en sista bra kväll på detta lov!

Ska försöka blogga från blogg.ses hemsida istället för appen, tkr att texterna blir så röriga.. Det krånglar dock då med så det blir inga bilder då. Ohhhh!!
Jaha nu är höstlovet över och det är bara att hoppa ner bakom skolbänken igen.. Det hade gärna fått vara minst en vecka till! Har hittills hunnit trimma båda hästarna och fixat stallet så borde plugga lite nu. :/

Lupin fick gå ett ordentligt pass idag och jag försökte jobba genom det vi tappat nu när jag inte kunnat rida ordentligt. Gick helt ok och förväntade mig alldeles för mkt utav passet så i efterhand är jag riktigt nöjd. Släppte till fint i traven så det ska bli super kul att träna imorgon och få känna resultatet från dagens ridpass! Spotten gick också i ridhuset men betydligt lugnare, kände mest lite på honom. Han va pigg, glad och kändes fin iaf. :)


Finaste busen <3
Middagen blev riktigt lyckad och på ngt sätt smakar det lite bättre när man gjort den själv. Innan efterrätten åkte jag och pappa för att ta in hästarna. Fick ett plötsligt infall att jag ville köra bil så sagt och gjort fick jag köra till stallet. Har inte kört på skit länge och aldrig när det varit mörkt men det gick helt ok. Men ska hålla mig till att köra när det är ljust ett tag till! Känner dock att jag måste sätta lite fart med körkortet så att jag kan börja ta mig dit jag vill lättare, blir så omständigt nu när folk måste köra runt på mig. Nu ska jag sluta babbla och fortsätta mitt lördagsmys, bye bye :)



Nu har alltså ännu en dag utav detta lov gott.. Var riktigt trött imorse och mitt vanliga dåliga morgonhumör va i botten. Det blev iaf bättre när jag kom iväg till stallet. Tittade lite på p&j som va och umgicks med trevliga människor innan jag fixade stallet. Avslutade att rida ut på båda mina fina. Lupin va inte trevlig idag utan gick mest i sin egna spända och tokiga värld... Efter lite diskussion blev han iaf helt ok. Spotten va bara så härlig att få sitta på igen... Ohh min älskade häst <3

Har haft ensam mys nu på kvällen och pluggat lite så nu har jag inte så dåligt samvete längre. Lite snäll som jag är ska jag bjuda familjen på två rätters middag ikväll! Till varmrätt blir det tacopaj(muuums!!!!) och till efterrätt blir det kladdig kladdmuffins och grädde. Inte så avancerat men gott :) Hoppas att alla får en skön och mysig lördags kväll!


Älskar dig mer än ngn förstår.. <333
Ser mig inte mätt på denna häst... Min fina Spotlight <3







Börjar få ångest över att lovet lider mot sitt slut... Hoppas att veckorna fram till jullovet springer förbi för min motivation till skolan är inte på topp. De närmsta veckorna händer det mycket på hästfronten iaf vilket ska bli super kul och motivationen till att träna är på topp. ;) Redan nästa vecka väntar två träningar, wiiee!

Annars har denna dag förflutit som många andra lovdagar, i stallet. Släppte ut glada hästar i hagen efter att ha stått inne sen i onsdags em. Den ena körde ner näsan i backen och den andra var helt galen <3 Red på Lupin i ridhuset också. Sammanfattar passet med ordet "skumpigt", fin va han!


Snygg outfit lr ngt...
Känns som att mitt liv börjar vända nu och jag hoppas så innerligt att det håller i sig! Det är med en skööön känsla som jag ligger i soffan ikväll. Ser verkligen fram emot nästa vecka och jag är så tacksam emot den människa som fixat det. Du vet vem du är <3