Mår bra, är glad, orkar inte blogga!!

Vi hörs alla människor :)



Ridkläder på bussen, mihihi



Sitter på bussen hem efter en snabbvisit i Hallsberg. Var tvungen att hämta en bok i skolan som jag glömt, tjejen med bra minne... Hann även springa in på Lindex och shoppa två bh:ar. Bra start på dagen!

I em står hästarna och plugg på schemat. Måste verkligen ta tag i engelskan, svenskan och framförallt matten. Typ hjälp mig?.. Hästarna får iaf förgylla min dag med en skrittur på Lupin och Spotten får en promenad som igår.



Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag inte hämtat min svenska bok i skolan och engelskan blev inte heller klar... Men i övrigt har allt flytit på bra! Lupin fick sig en promenad på 5 km och Spotten på 2 km kanske. Båda skötte sig super bra och då är det riktigt skönt att vara ute och gå. Mina gosisar!! <3

Kvällen spenderades då i Örebro på föreläsning ,njaaaa på den alltså. Tyvärr var foder delen inget att ha men kosten va iaf rätt bra. Det bästa med kvällen var pratstunderna på väg dit och hem i bilen. Så det va inte bortkastad tid iaf. :)



Godmorgon everyone!
Denna tisdag har inletts med sovmorgon och engelska plugg, är dock inte klar så borde fortsätta istället för att blogga. När jag är klar med detta får det bli att fixa stallet och så ska hästarna få sig en var sin promenix. Hoppas att dom håller sig i skinnet mina små busar!

Ikväll är det föreläsning med TURen, en typ "satsning" som jag är med i. Denna gång handlar det om kost och foder, kanske inte mina favorit ä'n man kan alltid snappa upp ngt bra. Foder är ju rätt intressant men kost föreläsningar är verkligen inte min grej. Jaja, jag får ju träffa trevliga människor iaf! Nu är det nog bäst att jag gör min engelska så att jag blir klar ngn gång.


Världens finaste Spotlight <3
Sitter i cafeterian och glor på dressyrträningen, typ självplågeri! Jag vill också träna.. Om allt går som det ska är tanken att jag ska träna nästa vecka iaf, ser fram emot det. :) Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge! (Undra hur länge man står ut med att vänta egentligen?..)



Guldklimpen, vad jag tkr om dig! <3



Lovet har börjat rätt bra, kan nog bli rätt bra nu. Va i stallet på fm en sväng men sen har jag bara legat i soffan och chillat. Har hällt i mig en kopp med varm choklad, marshmallows och grädde, hur mysigt som helst! Eftersom det är skruttväder får nog hästarna komma in tidigt och äta sitt hö. Stannar nog och tittar på träningarna ikväll då jag inte har så mkt annat för mig. :)



Imorgon är det dagen med stort D! Har gått och väntat så länge nu så jag hoppas verkligen att det blir en bra dag imorgon.. Får se hur mkt sömn det blir inatt. Mina fina <3

Får se om det kanske blir mys med en kompis på em-kvällen imorgon annars har jag inga planer. Kanske hänger i cafeterian och glor på dressyrträningarna. Men nu blir det soffmys med thé family. :)
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del även fast att jag låg kvar bra länge i sängen. Plockade ihop all min tvätt och satte på den, dammsög mitt rum, bädda rent i sängen, fixade stallet och red en sväng, hängde upp tvätten och så har jag hunnit käka lite också. 
 
Väl i stallet blev det en riktigt mystur på Lupin i det helt underbara vädret. Klarblå himmel och skritt med ett fleecetäcke över sadeln och benen, mysfaktor = höööög. Sen så provade jag det nya inköpet på honom. Yes, Lupin har fått ett rundsytt träns som satt som ett smäck. Tkr att han blev jätte fin i det, min stjärna <3 De hade dock inte de rundsydda tyglarna hemma men de är på g, då blir det ännu snyggare!
 
Funderar dock på att lämna in nosgrimman till en sadelmakare och flytta upp spännet så att det också sitter i nacken.. Får bli så när tävlingarna är slut för i år!
Klippte Lupin nu på kvällen, skönt att ha det gjort lix. Snyggis blir han, dock va skären lite dåliga men men. Nu har jag ätit gott så nu ska jag mysa ner i soffan med goda saker i både godispåsen och glaset! Hoppas alla där ute har en underbart bra lördags kväll för det tänker jag ha. :)

Bild på inköpet kmr imorgon!!
Idag blir det en slappar dag, skönt med sånna ibland. :) Har inlett dagen med lite shopping av lördagsgodis och så har jag köpt en grej som jag tittat på länge... Fint är det och ni får se bild ikväll. ;))

Annars ska jag inte göra så mkt idag, bara fixa stallet och plocka in hästarna. Tanken var att jag skulle klippa Lupin men gör kanske det imorgon istället, har inga direkta planer för morgondagen heller så då kan jag lika gärna skjuta lite på det.



Nu är det äntligen lov och det känns så jävla bra rent ut sagt! Ska bli så skönt att släppa några måsten och bara göra det jag själv vill. Göööött mos!

Har inlett lovet med en liten stallvistelse, trevligt värre. Red på Lupin men paddoken va rätt hård på ena sidan så fick trimma lite i ridhuset istället. Jag kanske är lite fjantig med underlaget men jag vill f*n inte ha några onödiga skador..

Nu blir det att chilla lite innan jag ska göra mig iordning för mötet, vi hööörs. ;))



Vet inte vf bilderna blir snea...
Äntligen fredag och endast tre lektioner kvar till ett efterlängtat höstlov! Idag mår min tå lite bättre som tur är så i em blir det att trimma Lupin i paddoken om väder och underlag tillåter det. Sen ikväll är det höstmöte i ridhuset för Pålsboda Ryttarförening så kvällen lär tillbringas där.

Annars har jag inte så mkt att kma med då jag inte har några som helst planer för helgen... Får ta det som det kmr helt enkelt! :)



Vill träna!!! :((
För tillfället ligger jag i soffan med en krossad lilltå, nej inte riktigt så illa men ont gör det. Spotten kände nämligen för att bråka och landade rakt på min fot, speciellt på min lilltå.. Aouch! Borstade lite på Spotten men han va inte på humör så lät honom äta sitt hö istället. Annars trimmade jag lite på guldhästen, fick dock rida utan stigbyglar då min tå inte ville vara med annars. Jaja, jag överlevde kvällen och nu har jag bara legat och myyyyst i soffan. Skönt!

Insåg nu när jag satte mig vid en dator att alla de senaste inläggen är super korta. Men det är rätt jobbigt att blogga från telen så jag får helt enkelt skylla på det. Det kanske till och med är lite skönt att slippa läsa långa romaner?! Jaja nu sitter jag iaf i skolan och min första lektion börjar om 1½ timme. Sen har jag håltimme i 2½ timme innan jag har sista lektionen, älskar mitt schema! Men efter lovet har jag tidig laboration så då slutar jag 13.30 varje torsdag, gööött! På tal om lov så vill jag ha det nu!
 
I kväll blir det stallet som vanligt, inte så mkt mer att säga om det. :)
 
Mina killar igår <3
Riktig skit dag har det varit men när jag kom till stallet och blev mött av både Spotten och Lupin vid grinden blev jag alldeles varm i hjärtat. Tänk att man kan tycka så mkt om två individer <3 Red en sväng på Lupin som kändes riktigt bra och det hände en sak som va bra att det hände. Sååå skönt att jag har mina hästar!! <3
Liiiite trött på dåliga nyheter, fan!!
Ska fundera lite på hur jag ska göra med bloggen. Hur det än blir med den så kommer den att ligga lågt denna vecka! Så den får kanske stanna men för tillfället med låg eller ointressant update.

Måste få ordning på mitt liv, nu!!
Bloggen läggs ner tills vidare.
Skolan var lite berg och dalbana idag.. Men men det löser sig! Första delen av kvällen pysslade jag med hästarna och red en sväng. Nu är godiset inhandlat, grejerna och morgondagens outfit är rena och fixade. Imorgon är det alltså träning för Cissi Brage, ska bli super kul och jag ska göra det bästa av situationen. Kuuul!!
Idag har jag då varit ledig från skolan så istället va jag en sväng in till stan, hade utvecklingssamtal och nu är jag i stallet. Som jag skrev igår skulle Lupin få en skritt-tur idag men regnet öser ner och jag har ju ridhus 10 m från stallet så hehe, sitter och skrittar i ridhuset istället.. I vanliga fall skulle jag NOG ha ridit ut iaf men det ärstallmöte ikväll och känns inte bra att sitta blöt i denna kyla. Ska nog koncentrera mig på Lupin nu så vi hörs alla bloggläsare!





Kvällen har spenderats i stallet hos mina fina hästar. Tanken var att jag skulle skritta en sväng på Lupin men han fick vila så rider jag en sväng imorgon istället. Så ikväll blev det kvalitéts tid med Spotten. Stod och masserade honom hur länge som helst och han somnade verkligen, kärlek <3 Sen blev det en massa prat också så det har varit en skön kväll. :)

Imorgon är jag ledig, skönt!! Får se vad som händer istället för skolan.


Idag har saker och ting kommit ifatt så är trött, ledsen och arg... Kryper ner i soffan och försöker glömma allt. Vi höres.



Har haft en riktigt mysig kväll i stallet. Plockade in dem direkt så att de skulle slippa stå ute i regnet och sen myste jag lite med Spotten innan jag red Lupin. Hade mkt trevligt sällskap när jag red så tror att det blev lika mkt prat som ridning, men det är trevligt!! Dröjde mig kvar i stallet när alla andra åkt och myste massor med min fina Spotlight, min favorit <3

Nu är det soffmys med Olle som gäller.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter! Känns som om jag alltid säger så nu senaste tiden , men det behövs.. Dagen har inte varit någon tur-dag direkt, lr vad sägs om att försova sig, nästa missa andra(!) bussen, fick springa ut på brandövning, en kompis hällde ut en blandning från kemilabben över min klocka och så hade jag missat en uppgift som skulle vara klar idag. Inga katastrofer men allmänt oflyt helt enkelt. Hoppas på en bättre kväll med hästarna och engelska plugg!

Nu sitter jag på bussen hem så vi hörs om jag får ngt roligt att skriva om. :)

Jag har faktiskt haft en riktigt bra söndag! På fm va jag och mamma på M-berg, riktigt mysigt. Med hem kom en ny mobil(Wiiiieee) och ett par skor. På väg hem släppte mamma av mig på Ingetorp så em spenderades där. Sjukt roligt att få trimma två fina hästar! :D

Sjukt jobbigt att blogga frånn mobilen så tänker inte skriva mer, hörs ngn annan gång. :)
Lång lördag blev det, även fast att allt som var planerat inte blev av. Fm tillbringades i stallet med att fixa stallet och byta lite hagar åt hästarna. Lupin fick en ny "stor" hage bredvid Spotten så nu är dom överlyckliga och om möjligt ännu mera kära i varandra. Haha, valacker alltså... ;) Sen på em var det clinic med TURen för Cissi Brage. Tkr att det var riktigt bra och inspirerande, skönt att sitta och lyssna på vettigt folk! När jag kom hem red jag ut en sväng på en väldigt pigg Lupin, fina guldklimpen. (: <3
 
Imorgon blir det kanske lite dålig update då jag ska och shoppa med mami och sen ska jag få trimma två fiiiina hästar, wiiie!! Ser fram emot det :)
 
Snart helg och det känns så gött! Hände dock lite grejer igår som kanske förstör en av dom roligaste planerna för helgen, mitt liv flyter inte direkt för tillfället... Skiiiit! Men men jag håller huvudet över vattenytan.
 
Jag början inte fören 10.20 så ska skriva klart mitt samhällsarbete så jag slipper göra det i helgen. Annars är det väl 4(?) lektioner som ska genomlidas innan jag får åka hem och ta helg. Ikväll blir det stallet och gosa med mina hjärtan. <3 Vill ha helg nu!!!
 
Sorry för dålig bloggning men har haft fullt upp! Nu är fysikprovet iaf gjort och det kändes bra så hoppas på att jag kan nå mina målsättningar på detta prov. Skönt att slippa ha det hängandes över en! Hästarna fick vila igår då jag bara la ner tid på att plugga, men idag tänkte jag rida på båda tror jag. Lupin ska iaf trimmas idag, roooligt! Får se hur mkt överskottsenergi han har... Hahah. Annars har veckan varit relativt bra, har gjort roliga saker och träffat trevligt folk! Hoppas att den fortsätter i samma stil :)
 
Min fina..... <3
Ny vecka och det känns sjukt bra! Den här veckan händer det massor så det är bara att go with the flow. Har startat upp den väldigt chill med att ha suttit och pluggat och umgåtts med Mathilda hela förmiddagen. Har bara två lektioner och den första börjar 12.40 så har haft lite tid på oss, dock har det inte blivit så mkt gjort. MEN det löser sig ;)
 
Ikväll blir det att rida på hestepollarna, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra och det är ju lite begränsat då det är dressyrträningar samtidigt. Annars har jag inte så mycket att säga då min helg sög så jag tänker inte berätta något om den. På återséende!
 
Paaaaraaaadiiiiiiseeeeet <3
Denna dag kan jag nästan ta och spola ner i toaletten... Blev på dåligt humör redan igår kväll och det fanns kvar där när jag vaknade imorse. Det blev ju inte bättre av att det bara var att snällt kliva upp och släpa sig iväg till skolan, EN LÖRDAG!! Väl där fanns det inte en kotte som tog närvaro och hade ngn uppgift åt en, alltså helt värdelöst att vara där då jag bara satt och spelade kort i cafeterian och  lyssnade på esteter. När dagen ändå sög tvättade jag all min tvätt och städade mitt rum innan jag trampade iväg till stallet.
 
Resten av dagen har bestått av att fixa stallet och rida båda. Spotten kändes inte bra idag, hoppas att det bara var att han inte gått så mkt. Fick igenom saker men han släppte aldrig till lix, får se hur han känns imorgon.. Men sen kom Lupin och räddade dagen. Älskade hästen va så sjuuuukt fin!! Belönades med mkt äpplen när han va så duktig fina fina killen <3
 
Old pic.
Usch vilken seg skoldag det blev, har iaf fått lite gjort och hjärnan har fungerat rätt bra så det funkade på det planet. På lunchen sprang vi bort till marknaden och köpte oss lite godis så har plockat i mig marknadsgodis typ 24/7. Ständig sockersmak i munnen men svårt att sluta när man väl börjat!
 
Blev ingen ridning idag utan jag klippte bara Spotten med hjälp utav Ann-Sofie. Han är lite känslig min lilla kille men med svampar i öronen, mössa och Ann-Sofie som matade honom med godis heeela tiden går det bra <3 Han blir så himla fin när han blir klippt även fast att han ser lite mupp ut då jag inte vill bråka allt för mycket med honom så han är inte klippt överallt lix. Men han är så fiiin :) Längtar tills jag får sitta på mina fina hästars ryggar imorgon igen <3 På tal om imorgon är det öppet hus i skolan så ska dit en sväng, typ kill me.........
 
Skrutten typ förra vintern kanske? <3
Hängde på hem till Mathilda igår efter att vi slutat. Vi gjorde pannkakor, goooda men mindre snygga hahaha... Annars chillade vi mest runt och åt kanelbulle. När jag väl kom hem slängde jag mig iväg till stallet och red en sväng på båda hästarna. Blev en kortis uteritt för båda och Spottis red jag barbacka på, pigg hest som ville busa <3 Lupin tyckte dock att det va lite läskigt eftersom det va kolsvart ute men han va också pigg och glad. Skönt för honom att ta det lite lugnt en dag.
 
Idag ska vi eventuellt klippa Spotten och sen ska jag trimma honom. Lupin får vila idag, blir det bra! :) Annars har jag en hel skoldag framför mig, mindre kul... Men det är Hallsbergs marken idag så kanske hinner dra en repa där på lunchen eller ngt. Måste fundera ut ngt att göra i helgen också, ser rätt tomt ut för tillfället. Tror jag, haha.
 
Nu är årets första prov gjort och det kändes riktigt bra, därför är jag rädd att jag har failat... Men håller tummarna för att jag svarat tillräckligt utförligt, och rätt ofc. Har bara en lektion kvar och det är kemi sen slutar jag, riktigt chill vecka det här förutom att jag pluggat arslet av mig till biologi provet... ;) Får se om jag hänger på Mathilda hem till henne när vi slutat lr om jag åker hem. Båda hästarna ska iaf skrittas ikväll så det blir en mys kväll med mina fina lurvar <3
 
Guldklimpen <3
Vilken onsdag det varit! Började inte fören 12.20 idag så fm tillbringades i skolan bibliotek för att plugga inför morgondagens biologiprov. Resten av skoldagen va rätt chill med två lektioner och den sista skulle vi jobba sjävla på så du blev det lite mera plugg inför provet. Väl hemma skrev jag ut startlistor och läste lite till inför provet innan det blev stallet och p&r.
 
Trevligt att träffa allihopa som man alltid träffade förut men som inte tränat lika mkt nu osv. Jag startade iaf Lupin och det va debut i LA:1 som gällde. Riktigt bra gick det och jag är så nöjd över våran lilla guldklimp <3 Laddad med ny kraft för att fortsätta jobba ska jag snart krypa ner i sängen då tröttheten är stor.
 
Godnatt mina fina bloggläsare! ;)
 
Guldklimp <3
Sorry för utebliven bloggning men helgen blev lite impulsiv!
 
Drog till Emelie på lördags kvällen och agerade hästskötare på söndagen. Åkte direkt till stallet efter det och red båda två och sen åkte jag typ direkt till min mamma. Kan ju inte påstå att det blev så mkt sömn mellan lör-sön så jag va så trött igår så det fanns ingen ork för att ens sätta mig vid datorn. Men men det är ju roligt att det händer lite på helgerna. Så helgen har slitit på mig men varit braaaa! Skönt :)
 
Spotten skritta jag bara ut på en sväng igår men Lupin har blivit ordentlgt trimmad på lördag och söndag. Igår (söndag) va han faktiskt rätt fin, riktigt fin i traven till och med på slutet. Ska trimma honom ikväll med och Spotten ska nog också trimmas lite, får se. :)