Ska åka till GHS nästa år med RKK, så klart är det ju lite awesome folk som ska med också! Det som står på listan för att inhandlas då, just nu iaf, är...

  • Dyon träns, tror att jag helst vill ha det på översta bilden.
Har alltid varit mest förälskad i nedersta men tror att Spotten passar bäst i det översta.

  • Whitaker ridbyxor, har ett par vita och dom är så grymt sköna.
  • Boots
Listan kmr nog bli mkt längre än såhär men vi får väll se hur mkt pengar jag har då också. Tur att man fyller i januari iaf och har sparat mina sommarjobbspengar!
Mår faktiskt bättre idag, hur bra kan det kännas lixom?! Så hoppas att det fortsätter åt det här hållet nu så att jag kan gå till skolan, läser ju natur så INTE bra att missa massor speciellt inte nu. Fick värsta attacken av saknad imorse när jag vaknade efter Spotten <3 Har inte varit i stallet sen i söndags och tänker inte rida idag heller. Hoppas att jag kan rida på honom imorgon lite försiktigt, försiktigt var det ja...Hehe.

Det värsta med att börja må bättre är att jag blir så himla rastlös. Får se om jag kanske packar upp lite av mina grejor, har ju flyttit men inte packat upp en enda grej som jag inte behövt ha lix. Vill iaf sätta upp mina rosetter!

Hoppas ni har det bra foooolket och om ngn som läser detta och också har tråkigt kan ni ju smsa lr ngt, om ni har mitt nr ofc. ;)

Har gått och blivit sjuk och inte vill det ge sig heller! Har varit dålig i en vecka nu så hoppas att det snart vänder för det är inte bra att missa skola. Har redan missat ett prov som jag måste skriva här ngn dag och på fredag är det språksociologi-uppsats som ska göras så hoppas att jag kan göra det då. Har ridigt även fast jag inte mått så toppen bra men nu har Spotten vilat 2 dagar och jag vet inte "när" jag kan rida igen. Vill bli braaaa för Spotten vill inte stå, han är lagom galen iaf lix. ;)

Saknar tävlingsbanan... <3
Mitt liv är så stört just nu. Har världens otur hela tiden, och jag skojar inte. Har iaf världens bästa häst som är friiiisk! <3


Som rubriken lyder hinner jag inte med allt som ska göras och bloggen/datorn ligger längst ner på listan, därför blir det lågt med updates.

Drar en lite sammanfattning av hur läget ligger till iaf. Spotten har blivit bra igen och är lika pigg och glad som vanligt. Hittills har han hållt sig i in hage och förhoppingsvis gör han det i fortsättningen också. Lupin har fått inleda sin vila som han ska ha i några veckor framöver. Så honom rider jag inte ngt på just nu. Är mkt just nu men jag överlever!! :)
Hinner inte med bloggen under veckorna men nu är det helg. Sitter i skolan just nu och väntar på att första lektionen ska börja. Hoppas att jag har samma flyt som igår för igår fatta jag allt, känns bra för omväxlnings skull. Spotten rymde in till sina grannar, trots dubbeltråd, i förrgår. Så hästen blev sparkad på vänster bak och är hallt igen. Förhoppningsvis blir han bra på några dagar men just nu får han bara gå på promenader i ca 20 min. Känner att jag verkligen har tur i livet just nu, lr inte... -.-
Har bara chillat hela kvällen, så låg inte planen men hinner nog plugga lite nu. Skolan var rätt chill idag, lyssna duktigt på dom flesta lektionerna(läs alla) och på idrotten hade vi yoga. Inte jobbat men gjort rätt ont i kroppen just när man gjorde det. Speciellt i axlarna kändes det som att det nästan låste sig... Ska sluta klaga nu! Var ute och gick med syrran och hennes hund också så lite duktig har jag allt varit, trevligt faktiskt. Rätt skönt att åka hem till mamma ibland för här bryr jag mig lixom inte om hur jag ser ut. Hade pyjamas och vinterjacka på mig+ en reflexväst, grymt sexigt jag vet. ;)

Kör ett preliminärt schema för hästarna :)

Spotlight
Onsdag: Lugnt och lösgörande i ridhuset
Torsdag: Eva-träning antingen hemma lr på Örsta.
Fredag: Vet inte riktigt, han ska inte gå hårt iaf.
Lördag: Markarbete
Söndag: Skogen

Lupin Nusebo
Onsdag: Lösgörande, kolla gas och broms.
Torsdag: Markarbete i största allmänhet, träna programmet.
Fredag: Chillt ridhus-pass, rida genom programmet ngn gång.
Lördag: Dressyr-KM
Söndag: Vila
Super förlåt för så dålig update hela tiden men har skolan och båda hästarna att hålla igång. Sitter i skolan nu och har gjort klart en svenska uppgift så kollar bara runt lite random tills dom andra blir klara. Ska till mamma ikväll så blir mera update ikväll, om jag kmr på ngt intressant att skriva om. Måste plugga ikväll också, känner mig faktiskt ganska motiverad nu efter lovet för att försöka hänga med på alla lektioner och allt. Har ju gått bra hittills men vill fortsätta hålla huvudet över ytan.

Lite kort om hästarna är att båda mår bra och är piggelinisar. Speciellt Spottis som är super piiiiigg! <3


Btw så anländer dessa snart hem till miiiiig
Ridit båda hästarna och hittat på lite annat skoj. Red Spottis barbacka så min rygg tar död på mig. Orkar alltså inte skriva ngt långt inläg utan får bli soffan-idol-gooooodis.

Tog massa fina fina bilder på bästa Spotlight idag så får se när jag orkar ladda upp dom. <3
...som sagt så är jag pigg men måste nog snart försöka sova. Ska upp rätt tidigt för imorgon ska jag och pappa fixa ridhuset och kl 8 var den enda tiden han kunde så bara att släpa sig upp. Nice att vi är två iaf! Kanske ni undrar var det innebär att fixa ridhuset? Vi har typ veckor då varje person som har löst anläggnigsavgift tar hand om att tömma skittunnorna och skotta sargen. Hata att skotta sarg, speciellt när det blivit mkt... Tror att jag kmr ha fullt upp då jag ska rida båda hästarna och gör en grej i Örebro också.

Kliar lite i fingrarna på mig efter att inhandla nya saker till hesten <3 Kanske trillar in dessa benskydd, dock begagnade... Är rätt sugen på ett dyon träns också men det får nog vänta till Eurohorse.

Kmr aldrig kunna somna inatt för jag är pigg som tusan, dumt att sova så länge men oj så skönt! :)

Kolla bara en snabbis på lägenheten med pappa innan jag drog till stallet. Plocka fram lite bommar plus tog in alla våra tre hästar innan jag red på Spottis. <3

Ridpasset Spotlight:
I början kändes det verkligen skit. Han gjorde typ som han ville hela tiden men som tur va släppte det mer och mer. Efter ett tag gick han helt okey i skritten och traven men det släppte verkligen när jag börja jobba med bommarna jag hade framme. På ena långsidan hade jag tre upphöjda bommar som låg lite tajt men ganska normalt, på motsvarande sida hade jag bara en liten kort bom. Red på ett förminskat fyrkantspår över alla bommarna och det gick skit bra. Det är så roligt för han tar verkligen i och på slutet blev han nästan övertaggad och tänkte dra till den lilla vanliga bommen. Han var riktigt fin i galoppen också men han va rätt hettsig idag. Fick honom iaf att galoppera ganska lugnt över bommen på backen och det får jag vara nöjd med. Nöjd med passet! <3

Nu efter stallet har jag packat ihop alla mina grejor, typ iaf. Känns skönt att ha det mesta gjort, slängde en hel del och det var välbehövligt att rensa lite.

Ge mig sommar och ge mig träningsläger på Örsta!
Vaknade 12.10... Lite förvånad jag blev när jag insåg att jag sovit nästan 14 timmar bara sådär. Kände att jag va trött men så trött lix?! Detta betyder ju också att klockan är 13.03 och jag har inte gjort ett piss idag. Ska åka tbx till pappa sen så kanske har mer intressant att komma med då. Spotlight ska ridas och så ska jag packa ihop mitt rum så att vi kan flytta i helgen.

Btw så idag när jag gick upp så knaka det verkligen loss i hela kroppen på mig. Det brukar knaka men imorse var det verkligen extremt, lite scary det där...

Hoppas jag slipper rida med dom förbannade ludden på tyglarna denna vinter!
Var i stallet på dan och red bara idag. Spotten fick gå ute i samhället en sväng och lite i skogen också. Glad häst som blev lite väl ivrig stundtals, men han ee söööt!<3

Ridpasset Lupin:
Lupin red jag i ridhuset och träna mkt övergångar. Försökte hela tiden hålla på yttersidan så att han jobba rätt och allt. Var riktigt fin och i galoppen träna jag lite volter och mkt övergångar. Testade mig på att göra galopp-skritt-galopp och det gick riktigt bra! Fick verkligen hur mkt tryck i honom som helst och han trampa verkligen under sig. Riktigt kul att han känns så bra nu! :)

Tog bussen hem till mamma så nu blir det som rubriken lyder, "chilla galet"!

Ohhh älskade häst<3333

På markarbetet fick vi först rida på stort och litet fyrkantspår och hålla dom raka hela tiden, i hörnen fick vi alltså flytt dom med yttersidans hjälper. La till lite på den övningen innan vi fick jobba dom på volt med att ställa ganska mkt och sedan variera tempot frammåt och bakåt. Spotten va så grymt finis!! Super mjuk oh hängde med på dirr både frammåt och bakåt utan att jag behövde göra ngt knappt. Jobba verkligen super bra genom kroppen. När vi börja hoppa blev han så klart väldigt pigg och ivrig men han lyssna ändå rätt bra och sprången alltså... jag vågar inte lita på känslan riktigt men guuud va bra det är! :') <3 Ohh älska hästen som bara är så himla underbar. Super mkt kärleksord till honom men så bra känsla kan jag plocka fram efter detta träningspass.

OCH så är det himla roligt!


Älskar bilden, älskar hästen <3 (Älskar banan!)
Lite kort om gårdagen! På "morgonen" blev Spottis skodd och följde sedan med hem till Emelie. Spenderade dagen där och hade himla trevligt. När pappa hämta mig åkte jag på dirr till stallet och red Spotten innan jag träna Lupin. Gick bra att träna och han blir bara starkare och starkare. :)

Dagens!
Inledde dagen med att följa med pappa till Marieberg. Blev först ett stopp på Hööks där jag köpte BoT arbetsdamasker till hans framben, en tvättsvamp och typ små paddar till dom vanliga senskydden så att dom skyddar mera fram. Är rädd om hans framben!!! Var sedan på Ikea en sväng och köpte flyttlådor mm. Drog till stallet och gjorde hela stallet, tömde skittunnorna i ridhuset, mocka paddoken och red Lupin. Luppe fick gå en sväng på grusvägarna och han skötte sig rätt bra. Han börjar på mera frammåtbjudning men kan få sina ryck lite dådå. Var hemma en sväng och var sedan dags att dra tillbaka till stallet för den underbara träningen som får ett eget inlägg om en liten stund!

Som rubriken säger har jag fullt upp. Därför har bloggen legat lågt då jag prioriterar annat högre. Ska träna för Eva ikväll så kanske bloggar mer efter det. Hoppas ni har ett lika bra lov som jag!