Hur underbart väder har det inte varit idag?! Var ju till och med nästan varmt ute och ljust när jag gick hem från stallet. Kärlek till våren och jag längtar till sommar och riktig värme och bar backe.

Som jag sa så var det dressyrträning idag och det gick helt ok. Han kändes inte på topp direkt idag men han kissade så fort jag hoppade av så det kanske fanns en anledning. Risken är stor också att han börjar bli lite sliten efter den nya ridningen som kom med nya sadeln. Kommer åt honom mkt mkt bättre och då är det inget konstigt att det tar emot lite efter ett tag. Men det är bara att fortsätta jobba på och försöka förbereda honom inför nästa helgs start på bästa sätt.

I övrigt är det mycket som händer och ska organiseras så jag vet att jag lever men det känns bra iaf. Har så fina vänner att luta mig mot så varför oroa sig <3 Fortsatt glad påsk helg, ciao!
Godmorgon! Ännu en söndag utan söndagsångest, tkr om påskhelgen. Kan inte påstå att den kommande skolveckan blir särskilt betungande heller då jag går tre vanliga skoldagar och på torsdag ska vi till Stockholm på studieresa. Livet känns rätt chill för tillfället förutom på en front men det kan vi ta en annan gång! :)

Halva dagen har ju redan gått eftersom man stalde fram klockan en timme inatt men det som är kvar av denna dag lär som vanligt spenderas i stallet. Ska rida dressyrträning på Lupin i em så det ska bli riktigt roligt. Han känns verkligen super för tillfället! Hörs senare idag, bye bye. :)
Ligger i soffan och äter mörk choklad framför Sex and thé city 2, kan inte bli så mkt bättre för tillfället! ;)



Lördag och påskafton idag då. Familjen drog till Karlstad så har haft ensam tid hela dagen. I löve it!! Tog mig även en super härlig uteritt på Lupin. Perfekt väder, perfekt underlag och hästen skötte sig exemplariskt. Lycka kallas det att sitta och galoppera genom vattenpölar och på perfekt mjuka vägar. En riktig tankerensare och det behövde jag. Nu ligger jag i soffan och moffsar i mig godis, hahah. Glad påsk på er! :)
Beger mig mot stallet, hörs i em. :)



Har varit en bra dag! :) Hade korv-grillning med stallet och det va så mysigt och trivsamt. Riktigt skönt att träffas och umgås alla från stallet samtidigt. Det kommer att göras om! :)

Åkte tillbaka till stallet på em/kvällen och hade det super mysigt. Fixade lite medan Lupin fick äta och trimmade honom sedan i ridhuset. Ridpasset blev strax över 1,5 timme och det kändes riktigt bra. Både han och jag fick jobba ordentligt men det gör mig motiverad till att fortsätta. Har inte riktigt kommit underfund med ridningen i nya sadeln men idag "testade" jag mig fram lite och kände vad som funkade och inte. Tkr att jag fick till det riktigt bra och då gick han super så får försöka hitta samma ridning i framtiden. Hoppas ni får en trevlig fredags kväll vare sig ni är hemma lr på krogen, jag hade dock gärna tillbringat min på krogen... ;)
Godmorgon! Någonting har hänt med mig för jag vaknar verkligen tidigt varje morgon vad jag än gör. Det kanske är som pappa säger att jag blivit gammal... :P
 
Alla mina dagar under lovet ser ungefär likadana ut och denna dag är inget undantag. Ska förstås alltså till stallet och fixa det samt rida Lupin. Ska träffa de andra som har häst i stallet också och grilla korv mitt på dagen i solen, ska bli mysigt. Dagens höjdpunkt kommer nog ändå att bli att rida Lupin. Får se om det blir en uteritt eller ett trimpass, lutar mot ett trimpass då det är tusen gånger roligare än att rida ut. När jag är ledig från skolan såhär så skulle jag kuna ha hur många hästar som helst att rida, det är så sjukt kul! Så det är himla synd att jag bara har en nu...
 
Hörs senare I guess, ha en fin ledig dag. :)
 
Imorgon ska jag trimma min gula stjärna igen, tur att jag har honom <3



Ibland är livet allt annat än lätt och jag önskar att det skulle finnas ett facit med lösningsexempel till. Men men vi får se vad som händer!..

Har haft en mys-kväll med familjen dagen till ära, och det är ju inga fel. Men nu när påskhelgen är här börjar jag verkligen ångra att jag inte följde med till Trysil... Men det är lite för sent att ångra sig nu så jag får göra det bästa utav denna händelselösa helg. Jag känner hur min positiva energi flödar, not! Bäst att däcka i soffan igen, byeee.
Godmorgon! Då jag inte orkade blogga igår kväll så får jag väl sammanfatta den lite nu.

Som alla andra dagar detta lov tog jag verkligen vara på det fina vädret och va i stallet hela dagen. Hjälpte en kompis i stallet att rida hennes svarta skönhet lite och det var en mkt trevlig häst! Så om någon letar foderhäst, hör av er. ;) Sen blev det tittande och fotande när en annan kompis red innan jag fick rida och hon fota. Red bara ett kort lugnt pass på Lupin men han kändes super fin och det blev massa fina bilder. Äntligen lite ridbilder på min gula häst <3 Annars var det mest sol, prat, sol, putsning av stövlar och lite mera sol. Jag älskar solen!!

Tillbaka till dagen då. Planerna är liknande gårdagens. Jag ska rida på min kompis häst idag med och sen ska jag nog skritta en sväng på Lupin. Han har egentligen vilodag men en skritt-tur i solen känns vääääldigt lockande och inte särskilt ansträngande. Annars blir det nog solen resten av tiden. Mår så sjukt bra för tillfället och det underbara vädret är nog en bidragande faktor till det. Ha en fin torsdag nu, byeee :)
Mot stallet för ridning på två(!) hästar. :)



Detta underbara vårväder påverkar mig verkligen positivt och jag har varit ute så mkt jag bara kunnat idag i solen. Det optimala vore om det verkligen blev varmt nu så att man kan börja rida ute och slippa ha så mkt kläder på sig! :)

Har haft en fixa dag idag så höll till på baksidan av stallet i solen med så mycket jag kunde. Plockade bland annat ordning på alla mina saker i ryktlådan och rullade upp xx antal benlindor. Tycker om att ha ordning på mina grejer, men tycker däremot att det är väldigt svårt att hålla den ordningen... Tex så hade jag åtta(!) oupprullade benlindor i(!) min ryktlåda tsm med två bandageunderlägg. Ibland undrar jag verkligen hur jag får plats heheh. Red på fina guling också och det gick riktigt bra!! Kände stor skillnad i vänster varv och främst galoppen sen igår så jag är riktigt glad och nöjd. Finns inget bättre än att känna resultatet utav sitt eget arbete. :)

Har haft en lugn kväll med en promenad för att fodra och det kommer nog inte hända så mycket mera heller. Ha det gott :)
Godmorgon på er! Än så länge kan jag inte påstå att jag vänt på dygnet direkt då jag vaknade vid halv sju idag.. Berodde dock nog på att jag glömde dra ner rullgardinen när jag gick och la mig igår. Kanske så jag ska göra när skolan drar igång?!

Har som vanligt sovit lite till och mornat mig så ska väl snart kliva upp ur sängen för lite frukost. Annars ser det ut som att det blir en lugn dag med endast stallet på "to do"-listan. Ser verkligen fram emot att få trimma Lupin idag!! Beroende på hur han känns blir det nog lite samma spår som på träningen igår, att verkligen få honom rund och in med näsan. Ska också försöka sitta rätt och tänka på vad jag gör! Dock mkt lättare sagt än gjort när ingen sitter och tjatar på en.. ;) Nehe frukost var det!
Låter bilden tala för sig själv :)



Godmorgon! Skönt att kunna vakna utan klocka, ligga och dra sig i sängen över en timme, gå upp och ta sig en rktigt nyttig frukost utan stress överhuvudtaget och sen bara göra precis vad man själv vill. Jag älskar lov!
 
Gjorde faktiskt lite nytta under morgonen iaf då jag stökat om lite i tävlingsplaneringen. Bytte en tävling mot en annan och lite så. Kollade även upp vad domaren som dömde på Vreta heter, heheh, så jag kan hålla mig ur vägen för henne... Kikade lite på resultateten från i lördags och över 50% av klassens startande fick under 60%... Och jag var inte sämst heller vilket jag trodde så mår väl kanske lite bättre nu när jag sett hur människan dömt de andra. Det där lät väldigt själviskt men men.
 
I övrigt bjuder dagen på dresyrträning och förhoppningsvis kommer den att utföras i den nya sadeln. Det hoppas min rumpa på iaf då jag skritta en sväng med den igår och den är verkligen guda skön. Kommer nog ta ett tag att vänja mig vid den om det blir aktuellt att rida med den då den har sjukt mycket mera stöd än vad min förra sadel hade. Får helt enkelt se vad min tränare tycker i em! :)
 
Denna modell är det!
Det är så skönt att kunna uppleva en söndag utan söndagsångest för en gångs skull, kärlek till lov. Dagen har varit rätt chill och jag har fixat lite saker som jag skulle göra. Skrittade fina Lupin också på kvällskvisten i solnedgången, ingafel.se.

Har inte så mkt mera roligt att säga för tillfället.. Taggar träning imorgon. Har inte tränat på två veckor så det ska bli roligt och väldigt välbehövligt. Mer update kmr ngn gång imorgon, natti! :)
Håll tummarna för att detta blir bra nu!



Godmorgon! Ännu en dag som jag vaknar "tidigt" trots sovmorgon.. Är inte särskilt glad heller så ser inte fram emot dagen.

Med tanke på statistiken är ni nyfikna på resultatet och det gick inge vidare. Va en helt ok ritt med några missar men resultatet va allt annat än bra. Tycker inte att protokollet övernsstämmer med min känsla men det är bara att acceptera och gå vidare. Hoppas på att det går bättre på nästa tävling och att jag inte är så kass som protokollet signalerar om. Blää nu tänker jag inte skriva mer om det!

Får se vad dagen har att bjuda på men skulle verkligen vilja komma iväg till Marieberg så att jag kan införskaffa rätt koppjärn till nya sadeln. Be happy, bye bye.
Godmorgon! Hade ju varit skönt att få sova lite längre idag men det tyckte tydligen inte min hjärna...

Idag är det tävling i Vreta med Lupin och jag ska starta en LA:1. Har dock inte starttid fören 17.35 lr ngt i den stilen så ska lasta vid två. Tkr det är skönt med em tävlingar, så länge det inte blir så sent så att man kommer till tävlingsplatsen när det är mörkt ute.. Hoppas på en bra känsla så får vi se hur långt det räcker idag! :)

Innan vi åker är det dock lite kvar att göra, typ packa osv. Men jag har gott om tid på mig, skönt. Ha en fin lördag!
Tiden springer iväg och nu är det fredag igen, fredagen innan påsklovet! Känns dock som om jag nyss hade lov men jag ser fram emot det iaf. ;) Som det ser ut nu blir det ett rätt lungt lov också, skönt. Fast sen vet man ju aldrig vad jag kan hitta på förstås...

Innan lovet har jag ju dock en skoldag som ska fixas på lättaste möjliga vis. Sen i em är det "dagen innan tävlings trim" som gäller på Lupin. Känns jätte konstigt att jag ska tävla imorgon och är för tillfället inte särskilt pepp, har knappt reflekterat över det fören nu på morgonen. Men det är nog bra för då rider jag bara! Ha en super fredag i det soliga vädret, ciao!
Denna torsdag har varit helt awesome! Inledde med kemi-provet som gick helt galant, skön känsla. Hade sen bara tre timmar hål och en labb så hann spendera mkt tid med härliga människor. Nice skoldag! Har inte hänt så mkt annat idag då Lupin hade vilodag och jag mest chillat. Börjar dock få världens ångest för att jag inte gjort ngt känns det som, FRUKTANSVÄRT rastlös... Bäst att jag avslutar detta inlägg innan det spårar för jag är lite övertaggad av energi, natti!

Dagens bästa: Pratat med alla mina närmsta vänner idag <3

Dagens sämsta: Kaos i tävlingsplaneringen pga en inställd tävling, hatar förstörda planeringar!!
Solen lyser in genom stalldörren så sitter lutade mot några spånbalar och solar... Galet skönt ska ni veta!! Nu längtar jag ännu mera till sommaren och solning i bikini och inte vinterjacka och dubbla byxor.



Sista minuten plugg, jag återkommer.



Har varit en rätt hektisk kväll då jag drog till stallet så fort jag kunde för att slänga in hästarna. Trimmade sedan en rätt fin guling. Känslan gick lite upp och ner under passet men jag är nöjd med min egen ridning förutom att jag glider runt i sadeln som på en klick smör. Blir så sjukt irriterad på det så hoppas att min nya dressyrsadel passar honom när jag bytt koppjärn och att den ger mig mera stöd och bättre sits. Hoppas! Annars har jag pluggat kemi till provet imorgon och äntligen fått prata med en mkt saknad vän som äntligen kommit hem. Vilket jag också ska fortsätta med nu, natti!
Godmorgon, redan onsdag och redan 20 mars! Tiden springer iväg men ändå ligger det fortfarande snö på backen. Kanske därför man inte inser hur långt in på året vi faktiskt kommit?

Jag är iaf på väg till skolan för go frukost på Bad Taste innan det blir plugg för hela slanten. Måste plugga inför ett kemi-prov som är imorgon och så ska jag sätta ihop ett träningsprogram. Känns ändå som en ok morgon! Resten av dagen blir också rätt chill och kmr avslutas med att trimma Lupin. Mhm, ser fram emot denna dag!
Älskar dig till månen och tillbaka <3



Nu känner jag mig hel igen efter en lång kväll i stallet. Mocka, ta in, prata massa skit med massa människor, mysa med min älsklings prick och rida Lupin var vad jag hann med under kvällen. Helt utan stress eller krav! Det behövdes verkligen och det bästa var att få mysa med prickis. Saknar gamla goda tiden med honom... <3 Trimmade iaf Lupin och det var skönt att sitta i sadeln igen. Fick riktigt bra koll på honom idag och han va super uppmärksam på precis alla signaler jag gav. Sjukt kul att rida när han är såhär som han va idag! Han gick dock inte perfekt men det blev ett bra arbete av det och han jobba på riktigt bra. Fina guling :)
Äntligen på väg hem, tidigare än vanligt, då sista lektionen var inställd. Super skönt men är ruskigt trött iaf! Det skit trista vädret gör ju inte saken bättre heller... Resten av dagen ska jag till stallet, plugga och tillåta mig själv att bara chilla lite. Händer så galet mkt för tillfället så ibland måste man bara koppla bort. Har iaf beslutat att stanna hemma under lovet istället för att joina en skidresa, tänker lägga dem pengarna på annat istället! ;)



Tiiiiisdag, godmorgon på er!
Dagen började bra med skjuss till skolan vilket gjorde att jag hann äta frukost, bra där. Annars har jag fått tre prov inplanerade de två veckorna direkt efter påsklovet... I samma ämne... Men det är även en riktigt rolig grej som gått i lås så jag håller modet uppe! Jag ska tänka positivt så att jag tar mig igenom denna dag. :) Ikväll ska Lupin trimmas också, positivt positivt!!
Lämnade lägenheten vid sju imorse och var hemma strax innan nio. Väl hemma var det helt tomt och vi har varken Internet eller tv så jag har helt enkelt kraschlandat trött som en tomtenisse i min sköna säng. Lång dag och helt utan att ha träffat ngn i min familj, känns sådär! Har iaf haft en härlig kväll med en super föreläsning och massa kompis snack, hur mysigt som helst. Tänkte nu stänga ögonen, slappna av och bara reflektera över livet, låter bra tkr jag. Godnatt!
Tagit mig igenom skoldagen och avslutade med ett ordentligt styrkepass. Mådde bättre nu på eftermiddagen och så är inte styrka ansträngande på samma sätt som ett konditionspass, speciellt Beep-test, därför valde jag att träna nu på em iaf. Det va iaf riktigt skönt att ta sig igenom ett TRX-pass och avsluta med lite gym, ännu bättre med trevligt sällskap som pumpa på som tusan.
 
Annars är planerna lite ändrade då jag valde att sitta kvar i skolan en stund och skriva klart ett samhällsarbete, typ kors i taket. Kunde inte komma på någon bra bortförklaring och dessutom är det ett grupparbete så satte mig och gjorde klart det... Skulle ändå bra vara hemma en kortis och sen ta nästa buss hem till Maria så köper något och äter på bussen och åker hela vägen på en gång. Känner mig lite mera taggad för föreläsning ikväll nu. Skulle tydligen bli något speciellt så det ska bli spännande och intressant! :)
 
Måndag morgon och denna dag har inte börjat sådär super duper bra direkt. Har en förkylning som kommer krypandes så imorse när jag vakna kunde jag knappt andas för att jag var så täppt. Känner mig inte helt okey idag, pga förkylningen och säkerligen pga att jag andades in en del grejer igår som inte är så där super för kroppen, så jag skippade första lektionen som bestod utav Beep-test. Kändes inte optimalt att ta ut mig helt och hållet idag! Dock väldigt tråkigt då jag tycker det är kul att se hur man ligger till...
 
Ska ta mig igenom denna skoldag och sen ikväll är det föreläsning om mental träning. Skulle verkligen behöva rida då jag inte hann igår kväll och om jag åker på föreläsningen hinner jag inte idag heller. Men samtidigt så är det välbehövligt att gå på föreläsningen också så det blir nog att sitta på idrottens hus hela kvällen. Tagga!
 
Snacka om att det är snurr på livet för tillfället!! Vore skönt om man själv kunde hänga med lite bättre i svängarna bara... Bäst att sova så att jag orkar med morgondagen som kommer bli allt annat än lugn! Godnatt.



Lycka <3
Gulligaste familjen fixade tre rätters och vin för att fira det fina resultatet ikväll. Hur mysigt som helst! <3Love my life <3



Vet inte riktigt hur eller var jag ska börja detta inlägg?! Är så helt galet lycklig så jag går runt och ler lite fjantigt för mig själv mest hela tiden.

Som jag skrev igår var det tävlingsdax igår kväll så vi lasta in Lupin och drog iväg 15 mil. Efter en del strul och kaos på framridningen så fick jag iaf starta och red en bra ritt. Vissa delar satt klockrent medans andra kunde varit bättre. Överlag var jag nöjd med både mig själv och ritten men trodde aldrig att det skulle räcka över 55%. MEN så fel man kan ha!! 61,711% fick vi och det betyder att vi klarat av kval ett av tre i våran andra La-start. Snacka om att glädjetårarna sprutade och det va SÅ länge sen jag va så lycklig som jag blev och är. Efter allt jobb, slit och alla bakslag får jag framgång. LYCKA!! <3
Godmorgon! :)
Känns rätt konstigt att vara helt inställd på att jag ska iväg och tävla men ändå göra sig iordning och sätta mig på bussen till skolan. Känns som sagt konstigt men lite skönt ändå för då får jag tänka på annat än starten ikväll. :)

Ha en bra dag i det underbara vädret!





Dom blev rätt blanka idag när jag putsa dem, fiint! // Dressyrmuppen





Känns som att denna dag varit ungefär tre dagar lång och morgondagen kmr att bli ännu värre. Har iaf hunnit med massor, både bra och dåliga saker. Till exempel ett ruttet fysikprov och helt nyputsade grejer, en dålig och en bra. Älskar doften och känslan av nysmort fint läder!

Morgondagen bjuder på skola på fm och sen är det tävling i Mariefred som gäller. Ska rida en LA:1 och startar 19.57, skulle starta ännu senare men av någon okänd anledning blev jag framflyttad. Tackar och tar emot! Blir alltså en mega sen kväll och jag hoppas att jag kommer att kunna lämna Mariefred imorgon kväll med ngt bra i bagaget, vad som helst. Nu är det sleeping time så att jag orkar med morgondagen, natti! :)
Är lite busy today, hörs kanske ikväll! Byyee



Den första frågan jag ställde till mig själv imorse var, "vad f*n hände nu?!". Det är ju helt vitt ute igen!! Det goda humöret blev som bortblåst och vinterdepressionen är tillbaka... Bra och positiv start på dagen. Ge mig vår och barmark!

Dagen i övrigt är inte heller särskilt spännande. Skola som vanligt och efter den ska jag plugga plugga plugga. Fysikprov imorgon och jag ser inte fram emot det för fem öre... Lupin vilar idag så får se om jag åker bort en stund och klipper man mm lite senare ikväll, endast två dagar kvar till tävling nu. :) Snart framme i skolan och då blir det konditionspass som vanligt på onsdag mornar, have a nice day in thé snow!..


Sol + lerig sadelgjord = VÅÅÅÅR!!
Livet rullar och är rätt fullbokat. Händer både roliga, tråkiga, jobbiga, spännande och ångestfyllda grejer just nu men jag väljer att go with thé flow. Lite saker kmr dyka upp här inom en viss framtid och annat håller jag för mig själv, som vanligt. ;) Ska ladda upp med sömn nu så att jag tar mig genom morgondagen, natti!



EDIT: Startar absolut sist, hahah, kl 20.23.
 
Måndag och jag är ledig, skönt med studiedag ibland. Ska snart ta tag i plugget som består av en massa fysik. Har prov på torsdag och känner mig helt lost, inte bra. Annars är det dressyrträning i kylan som gäller, tkr redan synd om mina fingrar... Men det går förhoppningsvis bra iaf!

Håller ständigt utkik efter startlistor inför fredagen. Vill veta hur lång den dagen kommer att bli på en skala då det är en kvällstävlling. Nehe, fysik var det. :)
 
Trots att jag frös som en tok och kände mig som en stelfrusen fiskpinne lyckades jag dra till med ett riktigt höjdar ridpass idag på Lupin. Jag fick precis den effekt jag ville ha utav mina hjälper trots att han var väldigt spänd och explosiv i början. Hade en grymt bra känsla på slutet och det va skönt att hitta en bra ridning med bra effekt efter en liten svacka. Så himla nöjd och stolt över Lupin, guling kan faktiskt! :)

Imorgon är det dressyrträning så hoppas att den går bra så att jag behåller den sköna känslan till fredagens start. :)
Lördagen har gått i ett svep och än är det inte slut på länge! Har spenderat förmiddagen med en god vän och tittat när hon tränade, lr filmade mest men hann se lite iaf. Va roligt och inspirerande att se bra ridning och få höra en tränare jag inte har någon erfarenhet av. Fick en del bra grejer som jag ska ta med till min egen ridning så det va kul. Bra start på dagen, trots att min sovmorgon rök... :)
 
Eftermiddagen har sedan spenderats hos mina egna hästar. Fixade stallet innan det blev en uteritt på Lupin i det helt underbara vädret. Solen sken på oss hela rundan och bitvis va grusvägarna så bra så att jag kunde både trava och galoppera. Snacka om att jag satt på en vårglad häst som hade en del krut i sig!! Han skötte sig ändå riktigt riktigt bra hela rundan och avslutade med en riktigt lång galopp och då gick luften ur honom. Får nog jobba lite på konditionen nu när våren är här, heheh. Super mysigt var det iaf och en riktig humörhöjare! :D
 
Sitter at the moment och inväntar en kompis som ska plocka upp mig och så ska vi dra på myskväll. Tre mysiga brudar + tacos + MASSOR av godis + Ben & Jerrys + mello + twilight-maraton + hela huset för oss själva = en awesome kväll. Ska bli galet skönt!!
 
Hahah, en extremt lurvig bebis Lupin <3
Allmänt låg ikväll, hörs imorgon kanske!



Guten morgen! Ännu en dag med strålande sol, men tusen minus grader... Man blir iaf på bra humör av solljuset, so stay positive. Idag är det fredag så om fem lektioner har jag långhelg, TRE dagar helt ledig. *Underbart* Vi får se vad denna dag har att bjuda på, hoppas på en massa bra och roliga saker. Ha det awesome! :)



Har idag bytt ut innehållet i asken med tillbehör till min tävlingsfrisyr så att det matchar min nya hårfärg och min plastrong. Helt sjukt hur mkt pengar jag lägger ner på att allt ska se snyggt ut och matcha... ;) Börjar bli riktigt taggad för att starta nästa fredag då tävlingssäsongen drar igång lite mer på allvar nu. Det ska bli grymt kul, jag gör det ju faktiskt just därför, för att det är så himla kul! :)



Har haft världens underbaraste dag! Hängde lite på universitet innan jag och två kompisar drog in till stan för shopping. Det var helt underbart att glida runt på stan i det fantastiska vårvädret med två mysiga vänner. Blev en hel del shopping, lite planerat och lite impuls, men ibland måste man bara slå till när man blir helt kär. Va ute en sväng på Marieberg också innan det blev hemgång. Har även hunnit greja lite med min galna prick, kärlek <3, och trimmat Lupin. Gick super bra idag med Lupin så red inte så länge men rätt intensivt. Kärlek till denna dag, tänk om man alltid kunde ha det såhär?! :)
Godmorgon! Hur underbart är det inte att kunna ha skinnjacka och att stå och vänta på bussen medans solen går upp och fåglarna kvittrar. Det är verkligen vår i luften, känns toppen! :)

Dagen bjuder inte på några lektioner utan idag ska vi till universitet och titta lite. Sen så drar jag och en kompis till Marieberg. Sköndag.se ;) Annars ska guling trimmas och jag ska plugga lite. Hoppas att alla kommer njuta av det fina vädret och ha en toppen dag!



Hade som inplanerat dressyrträning med Lupin idag och det gick bra, riktigt bra till och med. Fick lite utmaningar idag och under själva passet kändes det bara ok men efter att ha pratat igenom allt så fick jag en lite ny syn på ridningen. Måste helt enkelt lära mig vad som är bra trots att det inte känns helt rätt just nu. Hoppas att detta inlägg inte låter lika förvirrat som det känns, Hahah. Är iaf jätte nöjd med Lupin och min tränare! Har det bästa teamet runt mig som jag kan tänka mig <3 Efter träningen stod jag och gosa, eller mest busade, med Spotten. Tror att han uppskattade det, såg ut som det på hans ögon iaf. Finaste Spotlight <3 Så nöjd över denna dag, somnar med en skön känsla, trots vissa omständigheter... Godnatt!


Är det möjligtvis ngn som har mat till mig?! <3
Tagga dressyrträning, idag kör vi på marinblått!



Godmorgon världen! Har sovit i 9 h inatt så känner mig i tipp topp form. Himla skönt! Gillar onsdagar i skolan och idag är en lektion inställd så det är chill. Kommer att inleda dagen med ett konditionspass vilket också är riktigt skönt, träningsnarkoman som man är. Ikväll är det dressyrträning också, bara roliga planer för denna onsdag. Have a nice day and smile eveyone! :)



Bjuder på bilder på min fina <3















Tisdag, veckans sämsta dag... Segt att gå upp och seg skoldag med sex lektioner. Dagen började iaf hyfsat med hyfsat betyg på ett prov, nice. Måste försöka skriva klart ett arbete idag efter alla dessa lektioner, skulle visst varit klart i fredags heheh. Ikväll ska guling trimmas igen, dagens höjdpunkt!! :) Ha en bra tisdag gott folk.
Har nästan skrivit klart ett arbete under kvällen och så förstås varit i stallet en sväng. Tog mig en skrittur på 50 min med Lupin. Va riktigt härligt att bara sitta och få fundera på allt under stjärnorna. Tror att även Lupin uppskattade det då han skötte sig nästan prickfritt idag. Fina guling traskar längre och längre in i hjärtat på mig <3
Måndag och slut på helgen nu då. Måndagar är dock rätt chill, tre teorilektioner och två idrottslektioner. Helt okey dag faktiskt. :) Skulle ha tränat idag men träningen blev flyttad till onsdag, *sadface*. Så nu måste jag nog tänka om lite för att få ett bra upplägg på veckan och så bra förutsättningar som möjligt på träningen. Men det blir nog bra! Nu får jag ju se fram emot onsdag istället och då går nog veckan fort. Ska iaf rida även fast att det inte blev någon träning, får se om det blir trim eller en lugn dag för honom. Ska gosa med mitt prickiga hjärta också <3
 
Händer inte så mycket annat för tillfället så hörs senare, byeee :)
 
<3<3<3
Ska försöka få ihop ett vettigt inlägg trots kaos i huvudet på mig... Det är inte lätt när det är svårt...

Dagen har varit chill och jag har umgåtts mkt med min familj, skönt och mysigt. Va i stallet en sväng vid lunch och fixade allt och myste med Spotten i solen. Min finaste nallebjörn... <3 Sen styrdes bilen mot Marieberg och Hööks. Mina gamla stövlar sjöng på sista versen på flera sätt och vis, går att laga dem lite tror jag så ska ha dem som "slit och släng" men behövde ett par nya. Har dragit mig för att ta tag i det då det kostar en del men men vill inte stå med skägget i brevlådan på nästa tävling och behöva rida med typ silvertejp runt stöveln... Provade flera modeller innan jag hittade ett par som satte sig som ett smäck på en gång, vilken wow-känsla det blev av ett par stövlar. Hahah. Ser inte ut som jag tänkt mig och är inte så dressyriga som jag ville ha dem om jag fått önskat fritt men är inte gjord av pengar och de sitter så sjukt bra på mina ben. Får se vad bästa dressyrtränaren säger imorgon!! :) Invigde dom när jag trimmade Lupin och de kändes riktigt bra, nöjd tjej! Lupin gick bra också så det va ett bra pass på flera sätt. Nu ska jag försöka slappna av lite och sova. Taggar träning imorgon med Lupin!!
Blev dyrt idag....



Ny dag med nya möjligheter, bäst att ta vara på dem!



Har haft en riktigt chill och härlig dag hos Emelie. Det behövde jag! När jag väl kom hem blev det en välbehövlig snabb dusch innan jag for iväg till mina saknade hästisar. Longerade Spotten en liten stund och trimmade sen Lupin. Började sisådär med att det tog 10 min innan jag lyckades komma upp då det blåste som tusan vilket gör att det låter massor om taket. Lupin är verkligen jätte skygg för ljud, speciellt om de kommer uppifrån så han va helt galen. Tog mig iaf upp och efter en stund lyckades jag få kontakt med honom. Trodde aldrig att jag skulle få honom avspänd men jag jobbade bara på och rätt var det var så släppte det och han va verkligen super fin!! Känns riktigt bra att jag lyckades få honom att släppa det läskiga och jobba på super bra. Fina fina guling, behövde verkligen det ridpasset jag fick <3
Hej på er!
Ligger i Emelies säng och kollar på när hon städar, fett chill. Hade riktigt kul igår och det blev en bra debut på krogen. Blev lagom mkt sprit också så mår fett bra idag, är rätt seg men blev sent så inte så konstigt. Dagen blir lugn, sköönt!! Vi ska dra och käka och sen ska jag rida mina två hästar också. Galet nöjd med mitt liv! <3
Godmorgon! Känner mig fortfarande trött och seg men är på bättre humör idag iaf. Även denna dag bjuder på helt underbart väder vilket helt klart bidrar till det bra humöret. Som vanligt är det seg skoldag men kvällen blir inte som vanligt. Istället för stallet kör vi årsmöte och sen utgång. Blir krogdebuten idag alltså! Hoppas på en rolig kväll/natt ;) Sen är det ju heeeelg också, nu blev jag på ännu bättre humör!