För tillfället lägger jag ner bloggen nu. Hinner inte med den för fem öre och ah...
Ngt som man har fått lära sig efter att man börjat gymnasiet och fått mindre tid är att man måste prioritera. Det är fler läxor och det är mer prov, men tiden räcker bara man funderar över hur man ska använda den. Det handlar inte bara om hur man ska lägga skolarbetet utan ibland måste man prioritera hur man ska rida också. Vem ska ridas? Vem ska stå? Vem ska jag rida längst? Bara man lär sig detta så fungerar det.

Personligen kan jag inte förstå folk som säger att dom slutat rida bara för att skolan tagit så mkt tid. Okey om man har det svårt i skolan då kan jag förstå det, så det säger jag inget om. Men läser man ngt som man gillar och inte har så svårt för sig är det bara att prioritera. Ibland får man välja bort saker som man vill göra för ngt annat, but that´s life!!

Känns inte som ett Malin likt inlägg men men...


Everything for you <3
Idag blir det enda träningen på hästarna denna vecka. Lupin/jag ska jobba järnet för Maria Storm, hoppas att det går bra! Innan det är det ofc skola och så ska jag motionera Spotten också. Så blir nog kanske ingen mera blogg än detta idag för brukar vara ganska trött när jag kommer hem. Börjar träna 19.45 så kmr hem rätt sent och då ska man äta och allt. Ha´re bra alla blogglösare så hörs vi imorgon :)

Jag har verkligen kärat ner mig totalt i Kingsland. Dom kmr alltid med nya snygga saker som man bara önskar skulle flyga in i ens egen garderob. För tillfället har jag bara en KL-mössa som är gryyyym, men min KL-garderob ska bli större!

Kanske ngn av dessa två?


Är såååhääääär godissugen!! Inte blir det bättre av att jag ser från denna plats som jag sitter nu att Ica är öppet, hmm.... Undra om man skulle knalla över vägen och köpa sig lite godis och kanske ta tag i plugget sen. Har visst lite kemi-uppgifter som ska göras och då kan man ju behöva lite socker i kroppen, lr hur?! Ja, fyllde ju igår så kanske skulle unna mig det. ;)
Igår kväll drog jag hem till en klasskompis på tjejmiddag, vi va några stycken som ha skit trevligt. Inledde med tacos, massa prat och sedan blev det skräckfilm. Hahah, vi skreeeek! Var riktigt trevligt och jag kunde sova riktigt bra inatt trots skräckisen. Kollar aldrig på skräckfilmer annars. Hhahaha.

Idag gick jag upp hyfsat och cyklade iväg till stallet. Fixade hela stallet och hästarna hade haft party inatt för hela boxarna va tillstökade, kul jul! Tog iaf inte allt för lång tid och Linda va där så hade sällskap :)

Ridpasset Lupin:
Trimma fina hästen i ridhuset. Maria var där med sin halvgalna häst och den smitta av sig på Lupin. Så gick bara med honom först för at han skulle chilla ner sig lite. När jag väl hoppade upp var han riktigt riktigt fin!! Hade ett riktigt bra och jämt stöd i handen och hade ett fint tryck i bakkärran. Satt på volt och jobba med tempoväxlingar som blev riktigt grymma. Upptäckte också att han börjat förstå skänkel för skänkelvikning. Ska kanske fråga om vi kan träna på det på träningen imorgon? Han är så himla rolig att rida på för helt plötsligt så har bara saker trillat dit! Fina hästen som dock va lite hingstig idag när det va två andra hästar i ridhuset ;)

Ridpasset Spotlight:
Spotten har inte varit helt 100 så kollade bara hur han kändes idag. Idag va han iaf fin och fräsch, bara extremt oriden. Usch är så tråkigt när det blir så men det är nog snart ikapp jobbat. Jobbade iaf mest i skritt och trava en del också men tog det lugnt. Han tog i princip bara bettet och drog fram näsan så hade lite att jobba med, men på slutet acceptera han det jag sa grymt bra! Så är nöjd med min älskling också <3

Sleepy!! <3
1000 kr rikare och en parfym, känns helt okey för min del. ;) Snart blir det att rulla mot Kumla och tillbringa kvällen där med några tjejkompisar. Blir nog en bra men kanske lite flummig kväll!

Ska försöka skärpa mig med bloggen men får se hur det blir, beror lite på en sak.
Idag tänker jag glömma alla mina bekymmer som blossat upp och njuta utav min dag!

Idag blir man nämligen 17 år, helt sjukt känns det! Bara ett år kvar till 18.. Dagen ska tillbringas med chill på förmiddagen och på eftermiddagen kmr lite släkt och så och firar mig. På kvällen blir det att dra till en kompis på filmkväll och njuta järnet! Ha det gött folket för det tänker jag!!

.. <3<3<3
Snäll engelska lärare vi har som första skrivtiden efter lovet lägger in en engelska uppsats skrivning, för tränings skull! Kul faktiskt att få gå upp klockan 6 ytterligare en dag, lr?! Jag som verkligen verkligen ville ha den där sovmorgonen, men naeee...  Nästa vecka får vi nytt schema också med ytterligare en lektion på torsdagar, gött. Ska sluta klaga över vårat schema nu, bara att gilla läget när man är naturare.



Så när detta inlägg kmr upp sitter jag och får ett papper i näven med två oliken ämnen att skriva om!
Till denna dag då... "Halvsov" mig genom första lektionen och gjorde sdan alla mina läxor på långa håltimmen. När vi var klara satt jag och Mathilda och bara snacka skit, helt okey sätt att fördriva tiden. Sedan var det seg eftermiddag utan ngt jobb direkt, prata mest på alla lektioner. Tyskan va väll rätt seriös idag, för omväxlingsskull.

Låg i soffan och chilla lite innan jag åkte till stallet för skulle bara rida en häst och hade kvällsfodringen. Pga vissa omständigheter red jag aldrig utan satte mig och putsa Lupins träns för att få tiden att gå så att jag kunde fodra. Tränset blev fint men alla hade inte varit där så fick åka hem utan att ha fodrat, så känns inte som om jag uträttat så mkt idag.

Känns ju bra också att jag inte suttit vid dator 1 timme ens, men min rygg är inte min kompis ändå... Skulle behöva göra tidsinställda men tvek om jag orkar. :(


<3<3<3
Skolan började igår då.... -.- Var iaf trevligt att träffa alla kompisar och så, mindre trevligt att få reda på massa saker. Well well skoldagen var helt ok. :)
Skyndade mig sedan till stallet och hann trimma Lupin i ridhuset med hans nya skor runt om. Haha kändes att han hade skor runt om. Jobba mest i skritt och galopp då vi mest trava på träningen och han va fin, pigg men fin. Avslutade med lite tempoväxlingar i trav som gick helt okey. Så passet va bra :)

Hoppträning Spotlight:
I början gick han inte fram till bettet ordentligt och var rätt lat men när vi började jobba släppte det efter hand. Fick rida på ett förminskat fyrkantspår och antingen flytta rumpan lr framdelen i hörnen, funkade bra men i galoppen ville han bara göra galoppombyten på kortsidorna då det inte fanns ngn vägg. Jobba sedan över bommar med att dom verkligen skulle ta i och det gick skit bra, lyckades verkligen sätta det i väsntervarvet. Var lite svårare i höger. Hoppade lite linjer och banor sen och det gick också bra. Lr Spotten va fin och hoppa riktigt bra vissa språng men jag red skiiiiiit dåligt... Blir så besviken på mig själv men jag ryckte iaf upp mig och gjorde inte om dom största misstagen jag gjorde. Överlag är jag väll nöjd, såhär i efterand lix. <3

Trött tjej som gick och la sig tisdag kväll!

Sorry för att jag inte uppdaterat ngt men dom senaste dagarna har det hänt ngt hela tiden. Så tänkte skriva ihop lite om varje dag nu fast i olika inlägg så att ni har ngt att läsa! ;)

Måndag:
Njöt av min sista sovmorgon och tog sedan bussen hem till pappa och Ann-Sofie, där jag typ jämt är. Städade rummet medans jag väntade på att Mathilda skulle komma. Blev en grym eftermiddag med henne <3 Hon red på Spottis också vilket gick riktigt bra, dom gilla varandra. När hon åkte hem blev det dressyrträning på Lupin.

På träningen fick jag först jobba med övergångar, skritt-halt och trav-skritt. Fick även tips för hu jag ska få honom stadigare i formen och så. I mitten av passet jobba jag bara med min sits i princip, jag viker mig i insidan och sitter snett i sadeln. Lyckades få det lite bättre men inte alls så bra som jag vill få det, bara att jobba vidare! Vi tog även lite galoppjobb på slutet men då va han så trötter så han orka knappt galoppera. Fick även jobba med tempoväxlingar i trav och do satt riktigt bra. Super nöjd med träningen för Lupin va riktigt fin, dock var det riktigt jobbigt för mig...


Min mössa kom också, inte riktigt som jag trodde i färgen men gryyyyymt skön och snygg iaf! ;)
3½ år har vi haft tsm och fler ska det bli, min andra halva <333












Njuta utav sista lovdagen!! Usch känns bara jobbigt att ens skriva "sista lovdagen"... Det kmr iaf att bli en awesome dag, hoppas jag. ;) Ska ta min sista sovmorgon, här vänder vi inte tbx på dygnet inte. Sen blir det att chilla tills bussen till pappsi och Ann-Sofie går vid 12.05. Strax efter 1 kmr Mathilda och då blir det fullt ös medvetslös resten av dagen! Vi ska motionera Spotten och ha det allmänt bra är det tänkt, lr ngt. Sen på kvällen blir det dressyr-träning med Lupin.

Känns som om att det blev ett flummigt inlägg, sorry sorry. Kom på nu att jag inte tänkt ut några mål för hästarna... Hm, blir att tänka lite nu då. Ha´re bra!
Detta är drog tävlingsäsongen igång ovanligt tidigt! Säsongen drog väll kanske inte riktigt igång men första tävlingen i min närhet va nu denna helg. Första helgen i Januari lix, och vi som knappt hoppar på träningarna, hehe. Det är inte förens i februari-mars som det blir tätare med tävlingar så det är väll då den "riktiga" säsongen drar igång. Förra året starta jag min säsong första eller andra helgen i februari i Björkvik. Hoppade 90 cm och va nolla och i 100 cm fick jag ett pet på ett räcke ur högersväng... Haha minns det som igår.

Detta år vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Kommer inte åka och tävla förens vi känner och säkra på varandra så att det inte blir ngt mer tok. Vi har inte hoppat så mkt än men just nu har det känts riktigt bra så blir kanske att åka till Hagaby den 22 januari på deras Pay and Jump. Vore skönt att komma ut och "testa på" igen lix, har inte tävlat sen 28 augusti...

Pluttis <3 Var huuuuuuur varmt som helst men det var stilhoppning så ville ha kavajen iaf, spelade ingen roll iaf men men....
Arg jag blir på mig själv!! Jag skulle ju ta med mobilsladden till mamma så att jag kunde lägga in bilder på datorn men tror ni att jag kom ihåg den? Nej... Jag tänkte ju på den när vi åkte hem från M-berg. :@ Jaja, får väll se då när bilderna kmr upp.

Finaste <3
Som rubriken lyder blev dagen inte alls som jag tänkt. Började iaf med att dra till stallet men pappa hade redan mockat så jag red bara på Spotten. Blev en super mysig skrittur på ca 1 timme med en överladdad häst... Han höll på att dö när han råkade sparka en sten på sig själv <3 Får nog dra ner lite på maten igen! Åkte iaf hem och käka+duscha innan vi drog till Marieberg.

Skulle egentligen bara köpa en sak men blev mkt mer än vad jag planerat. Den planerade saken var en försenad "julklapp" till bästa Mathilda. Kan ju inte skriva vad jag köpt om hon skulle kika in lix! ;) Sen drog vi till Hööks för att vi behövde ett grimskaft och ludd till Spottens tyglar. JA han börjar få skav på halsen igen... Det blev dock en hel del grejer som följde med hem. Det är 50% på massor av grejer så jag köpte ett vitt schabrak, ett grå/orange schabrak, ett par lite fodrade ridhandskar(jätte kinkig vad det gäller handskar men dom ska nog funka) och ludd till tyglarna då. Red med blåa ludd hela förra vintern men köpte svarta nu!

Det vita ^^
Glömde säga att det inte gick att ladda in bilderna på datorn igår. Men åker till mamma i eftermiddag så hoppas att det funkar på min dator, så håll utkik under kvällen! Nu ska jag gå upp ur sängen och göra mig iordning för stallet. Ska mocka och rida Spotten en sväng, vet inte om det blir en skrittur lr jobb i ridhuset eftersom det blev lite så tokigt igår.
Vill köpa en ny hjälm, vet dock inte riktigt vilken. Jag har hittat en sida där man akn köpa hjälmarna från England, blir sjukt mkt billigare!

Är dessa tre som jag funderar på...


Charles Owen wellington classic


Charles Owen ayr8, isf en svart/guld skulle jag tro.


Charles Owen wellington professional, lutar minst mot denna.


Kollade även på denna, men har svårt att bestämma mig om jag verkligen gillar den! Vad tkr ni? 
 
På måndag ska Lupin börja träna igen för Maria Storm. Jag har ridit på honom för henne sen i somras och tkr att det funkar bra. Ska bli skönt att komma igång och träna så att man får ngt mer specifikt att träna på och för att få hjälp med problem som uppstått. Ngt som jag tänkt på att han gör är att han lägger huvudet på sne när jag ska ställa, speciellt i högervarvet. Antar att det är för att han inte är tillräckligt stark än men vill ha hjälp för att veta hur jag ska få bort det.

Måste tänka ut hur jag ska matcha till träningen också, ÄLSKAR att matcha med färger!! På hoppträningarna är det inte allt för många som gör det, inte lika mkt som i dressyren iaf. Men jag tkr att det är roligt och brukar lägga ner lite extra tankeverksamhet för att hitta på ngt fint.


NOTERA --->2009-07-19... Bild från en gång när jag skulle träna Spotten för Maria, det ÖS regna...
Sorry för att jag inte bloggat ngt tidigare men har varit i stallet hela dagen. Linda va i stallet så snacka med henne medans jag mocka åt hästarna. Dom hade blivit bortglömda imorse och kommit ut senare så det va lite att göra. Upptäckte också att Spotten antagligen blivit sur utan ngn mat så han hade sparkat sönder lite av en typ list... TOK hästen!

Ridpasset Spotlight:
Precis när jag skulle rida kom det några som skulle longera men bara en liten stund så jag va lite snäll och skrittade ut en sväng som framskrittning. Han ska ju ändå skritta i typ 20 min så det gjorde ju inget lixom, men dom va inte klara när jag kom tbx oh när jag väl kom in i ridhuset blev Spotten ännu spändare än vad han redan va... Kaos pass blev det iaf för Spottis va gaaaalet spänd! Helt sjukt... Glömmer detta pass! <3

Ridpasset Lupin:
Red honom i ridhuset tsm med hans hagkompis med Ulrika på ryggen, trevligt att kunna småprata lite medans man jobbar. Han va fin men kändes lite trött och så. Lyssnade bra iaf så han va duktig <3

Chillar ensam hemma så ska ladda in lite bilder som jag tog idag, dom kmr senare så håll utkik!


Seriöst när kmr min mössa?!

Imorgon blir det att ta reda på sista lördagen innan skolan börjar... Ska fixa stallet och rida båda hästarna, som vanligt dårå. Alla andra ska bort på eftermiddagen så har mkt tid för att kunna sitta vid datorn och blogga. Måste bara fixa några bra ideér så att det blir intressant att läsa om också! Usch känns inte alls bra att skolan snart börjar för då räcker ju tiden knappt till det som man måste göra... Men bäst att njuta nu utav dom sista dagarna som jag har ledigt. :)

Om ngn har ngt bloggförslag är det bara att langa in en kommentar med den!

Fick bli en bild på mitt underbara schema för nästa termin, har dock inte dom "vita" lektionerna förutom KLFTID då. ;)
Japp blonderade håret nu på eftermiddagen. Det tog sin lilla tid men jag tkr att det blev bra, är nöjd med det! Måste bara vänja mig vid det nu. Bjuder på en ful bild men man ser lite hur det blev iaf.

Vi åkte dit och hjälpte till att bygga bana, grejen var bara det att dom hade ingen bana så jag fick göra den. Så om ngn tkr att det va för svår lr ngt får ni skälla på mig! Strök iaf Spotten så han har vilat idag och Lupin fick hoppa 50-60 cm. Började skit bra med att han helt oprovoserat drog mig i backen så det small om det... Hoppade iaf upp sen men Ann-Sofie gick och höll i honom hela tiden.. Inne på banan skötte han sig bra och i 50 cm fick vi ett stopp på en grind men annrs hoppa han fint. I 60 cm fick jag ingen bra sväng på ett ställe så jg valde att lägga en volt för att ge honom en ärlig chans till ett bra språng.

Är nöjd med resultatet för han är med på dessa saker för att lära sig att vara bland mkt hästar och lära sig att vara ensam inne på banan. Han hade säkert hoppat hindret även om jag inte lagt en volt men som sagt, vill att han ska få ett bra flyt och en bra upplevelse.

På lägrena brukar vi alltid va teori och den kan handla om lite olika saker, just detta läger handlade det om att sätta mål. Jag brukar inte direkt tänka ut mål för året på det sättet utan jag har bara kortsiktiga mål för mig själv. T.ex. ngt som inte funkar just då som jag vill lösa. Vi fick även i "läxa" att skriva upp våra mål för 2012 på ett papper, det skulle vi sen hålla koll på och se om vi kmr närmare lr uppnår målen.

Jag ska fundera lite på vad jag vill uppnå detta år med hästarna. Tänker göra det till båda hästarna men inte super seriöst utan mest tänka över saken. Det kmr nog skilja lite också hurdana mål jag sätter för dom. Lupin får nog mera långsiktiga mål medans Spotten lite mera kortsiktiga. Jag gillar inte alls "resultatmål" utan sätter i princip bara "prestationsmål", visst lite "resultatmål" måste man väll ha en dom blir långsiktiga och realistiska. Nu vet ni lite hur jag tänker angående saken, hoppas att inte texten blev allt för förvirrad.
Tjejen med beslutsångest har lyckats ta ett beslut nu! Spotten får hoppa över P&J, hahaha "hoppa över", orkar inte... Nej men han får inte vara med, känns bara fett onödigt. Så Lupin går nog 50-60 istället, gulligt att sitta och hoppa plutthinder igen. Spotten får kanske åka till Hagaby för tror att dom skulle ha P&J snart. Vill lixom få oss två tajta igen och att vi litar på varandra <3 Sen efter att Lupin har hoppelihoppat ska mitt hår blonderas!

Spotlight och Lupin <3
Tänkte utvärdera varje pass men när jag började skriva kunde jag inte hålla isär vad vi gjorde på alla tre olika ridpass. Sammanfattar allting lite istället.

Det mesta har handlat om att spänna bågen lite till och fått dom att jobba ngt mera än vanligt. För att uppnå det har vi fått hålla ihop dom lite mera när vi jobbat på med skänkeln och gjort mkt övningar över bommar. Bommarna var både ensamma och flera efter varandra, på voltspår och rakt spår.
Första passet som vi red på tisdagen va Spotten skit fin och jobbade verkligen super. Kändes AWESOME!!
På onsdag förmiddag red vi ett markarbetspass och gjorde ungefär samma sak. Kändes inte super för han blev skit sur när jag krävde ännu mera av honom. Gick rätt dåligt på slutet så känslan efter passet va sådär...
Som avslutning körde vi ett hoppass och då red vi inte fram så mkt eftersom vi redan ridit ett pass. Då var han lite sur i början men när vi börja hoppa släppte han det. Gjorde lite övningar och så och Spotten gick skit bra! Lyssnade hyfsat men lyckades lägga honom rätt på ett mkt bättre sätt än vad jag gjort hitills. Han hoppade riktigt bra också så Spotten avslutade kursen med flaggan i topp! <3

Vi va ett grymt gäng så hade riktigt trevligt mellan allt ridande också. Bjuder på lite bilder som http://myyyyyyy.blogg.se/ fotat!
Kollade just upp schemat för nästa termin... Blääää på schemat och blääää på skolan. Fattar inte hur jag ska orka skolan och båda hästarna sen, men det ska nog gå! Vill alltid ha lov... Har iaf inte gjort så mkt ikväll, bara chillat och köpt blondering till mitt hår. Skulle ha blonderat det idag men det hanns inte med så får väll se när det blir av. Före bajs skolan börjar igen iaf.

Nu ska det bli ljust!
Shiiiit min kropp asså, har speciellt pain i ryggen. Hatart! Har iaf sovit 12 h<3 Åkte sen till stallet med Ann-Sofie och red båda pollarna och fixa maten åt alla tre.

Ridpasset Lupin:
Hoppade fina hästen i ridhuset. Har inte hoppat ngt på jätte länge och han ska hoppa P&J imorgon så tog lite språng. Han va jätte taggad men jobba ändå rätt bra på marken. När jag började hoppa var det bara wow. Han har aldrig hoppat så bra och aldrig varit så hoppglad. Riktigt nöjd med honom och han kan nog verkligen hävda sig bland andra kallblod. Fjord-sm woooppaaa!!

Ridpasset Spotlight:
Red markarbete i ridhuset och han va finis. Jobba med att han skulle ta stöd på bettet lika mkt hela tiden och mjuka honom. Han kändes bra men var lite seg i kroppen och det är inte konstigt alls då han verkligen fick jobba på lägret. Nöjd med passet iaf för jag kunde verkligen hålla ihop honom hela tiden utan gramanen, lr nästan iaf. ;) <3

Imorgon blir det alltså P&J, skulle ha hoppat båda hästarna men stryker nog Spotten eftersom det är så fruset i backen. Vill kunna rida fram honom ordentligt och det går ju inte om det är stenhårt. Är bättre då att jag bara kan fokusera på att värma upp Lupin, han kanske får gå två klasser istället för en då... Hahah, jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt!

Har som ni vet varit på träningsläger, det blev dock bara tis-ons. Vilket var en himlans tur! Är helt död så orkar inte skriva ngt alls. Men jag är nöjd... jo det är jag! Utvärderar alla passen imorgon.
Nu är designen fixad, har lite små grejer kvar att fixa bara. Tryck F5 om ni inte ser den!
Känner mig som en helt ny människa efter att ha sovit i lite drygt 11 timmar och legat i sängen i typ 13 timmar. SÅ skönt om ni frågar mig! Sitter i morgonrock och bara chillar järnet... Men ska ta tag i bloggdesignen nu för som det är nu kan jag ju inte ha det. Får se vad jag kan hitta på för roligt, lr hitta för roligt rättare sagt. Brukar ta färdiga designer och göra om litegranna som jag själv tkr och känner för. Ha´re så hörs vi senare! <3

You are amazing, how far can you really go?. <3
Måndag:
  • Sova tills jag inte orkar sova längre!
  • Rida Lupin och Spotlight
  • Kanske packa ihop grejer
Tisdag:
  • Kanske rida Lupin på morgonen(beror på hur dags vi måste åka)
  • Packa alla grejer, mat och mina saker
  • Rulla den korta biten till Örsta på träningsläger för Eva Koppfeldt
Onsdag:
  • Träningsläger för Eva Koppfeldt
Torsdag:
  • Träningsläger för Eva Koppfeldt
  • Packa in alla sakerna och rulla hemmåt igen, brukar alltid glömma ngt!!
  • Rida Lupin
  • SOVA!
Fredag:
  • Livet återgår till det vanliga...
Sov kasst inatt pga olika saker men släpade mig iväg till stallet, fick skjuss, och fixade typ allt+red båda hästarna. Drar ridpassen bara lite snabbt. Lupin jobba lite som igår men med mer frammåt tänk och så fick han öva på den förvända-galopp delen som finns i La-programmen. Stackars Spotten skaka så fruktansvärt när jag tog in honom så han fick stå och äta med dubbla täcken medans jag red Lupin. Sen red jag lite på honom i ridhuset. Stalde inga krav på honom utan lekte mest med galopombyten, han älskar det! Lyckades göra typ fyra i rad med byte vart tredje och sen vartannat. Det är faktiskt lite grymt! Nu är jag hemma hos mamma och chillar för orkar verkligen inget annat...



Ily <3
Dissa nyårsafton detta år men va iaf vaken och skåla med lite pommac vid midnatt. Istället för att gå in på vad jag gjorde, vilket jag inte gjorde drar jag dom underbara ridpassen dagen bjöd på!

Ridpasset Lupin:
Red i ridhuset och i början va han helt galen. Bara takta och slog med huvudet, lite kul att sitta på en fjording som håller på att explodera innan varje pass. Han fick trava av sig lite innan jag började jobba honom. Började med att mjuka honom genom att göra mkt åttvolter och serpentiner. Hamnade sedan på volten och gjorde övergångar från skritt till trav och skritt till galopp. Gud va fin han va säger jag bara, ah... Har inget mer att säga än att han va super fin verkligen! Avslutade med att rida genom Lc:1 programmet och det satt som ett smäck förutom ngn liten små miss för att han va trötter.

Ridpasset Spotlight<3:
Red i ridhuset och skutta lite med övertaggad häst. På marken växla jag mellan alla tre gångarter hela tiden och gjorde skolor för att hålla honom sysselsatt. Funkade verkligen att göra öppnor och slutor för annars drog han typ bara iväg. Jobbet med skolorna och övergångarna fick honom verkligen att komma bakifrån, snacka om påskjut! Skutta som sagt lite också och han hoppade helt amazing. Fortsätter han att va såhär fräsch är vi ostoppbara <3

Bjussar på två bilder från "mitt i natten", därför ser jag sjukt trött ut... :$
Håret är självlockigt, har inte rört det...