Örsta

0kommentarer

Tänkte utvärdera varje pass men när jag började skriva kunde jag inte hålla isär vad vi gjorde på alla tre olika ridpass. Sammanfattar allting lite istället.

Det mesta har handlat om att spänna bågen lite till och fått dom att jobba ngt mera än vanligt. För att uppnå det har vi fått hålla ihop dom lite mera när vi jobbat på med skänkeln och gjort mkt övningar över bommar. Bommarna var både ensamma och flera efter varandra, på voltspår och rakt spår.
Första passet som vi red på tisdagen va Spotten skit fin och jobbade verkligen super. Kändes AWESOME!!
På onsdag förmiddag red vi ett markarbetspass och gjorde ungefär samma sak. Kändes inte super för han blev skit sur när jag krävde ännu mera av honom. Gick rätt dåligt på slutet så känslan efter passet va sådär...
Som avslutning körde vi ett hoppass och då red vi inte fram så mkt eftersom vi redan ridit ett pass. Då var han lite sur i början men när vi börja hoppa släppte han det. Gjorde lite övningar och så och Spotten gick skit bra! Lyssnade hyfsat men lyckades lägga honom rätt på ett mkt bättre sätt än vad jag gjort hitills. Han hoppade riktigt bra också så Spotten avslutade kursen med flaggan i topp! <3

Vi va ett grymt gäng så hade riktigt trevligt mellan allt ridande också. Bjuder på lite bilder som http://myyyyyyy.blogg.se/ fotat!

Kommentera

Publiceras ej