Gårdagen

0kommentarer

Hade fullt upp hela dagen igår så hann aldrig ens fundera på att blogga... Skolan var iaf riktigt chill och kollade på film på både tyskan och So:n. So-filmen var Andra Världskriget i färg, mindre nice att se när folk blev hängda... Usch! Sista timmen var det hemkunskap som sööög...

Slutade lite tidigare så skyndade hem och drog till stallet på en gång. Mockade i hyper fart och red sedan en stund i paddoken. Gick helt okey men tror att han kanske kände lite i musklerna efter all galopp i måndags för han va lite"seg" lr vad man ska säga. Fick iaf genom traven i höger riktigt bra så det va super! Cyklade sedan hem och slängde i mig en macka innan jag åkte till Örsta och var funktionär.
Tillbringade alltså kvällen på Örsta och höll på att frysa ihjäl. Såg en del riktigt fina hästar och träffade trevligt folk så det var kul, fast gryyymt kallt som sagt..! När jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga till No-provet som vi hade idag. Skulle nog ha stannat på Örsta lite längre för att slippa plugga!

Kommentera

Publiceras ej