Ridning stod på schemat

1kommentarer

Har inte gjort så mkt mer än ridigt två hästar idag. Började iaf med att mocka åt Spotten och fixa mat åt båda hästarna.

Ridpasset Lupin:
Började med att kolla att han va mjuk och fin vilket han va. Red runt lite och försökte få honom att på trampa lite mera och red även över några bommar på böjt spår vilket han gjorde kanon. I början la han in små korta steg innan bommarna men sen vågade han sträcka ut steget och ta bort dom små stegen. Avslutade med att skutta lite idag med och han tycker det är så roligt! :D Han gjorde faktiskt ett riktigt språng idag så han börjar komma på det.

Ridpasset Spotten:
Tänkte att vi skulle hoppa lite med honom idag så jag red mest fram och kände genom honom. Han va fin som vanligt och va jätte pigg. I galoppen låg han på som en galning så jag hade mkt häst att hålla ordning på. Men överlag var han verkligen super fin! Började skutta lite och ah... Det va lixom bara skutt. Hade typ 50 cm först och höjde sedan till 70-80. Men han hoppade inte då heller! Bara hade race och galoppera över dom. Höjde då till 90-100 cm för att han iaf skulle få hoppa lite. Super fin va han och bjöd super mkt. Fick några stopp för att jag red som en kossa och la honom helt fel samtidigt som jag släppte allt. Inte konstigt att han stannar då lix?! Han tyckte iaf det va super kul och det va länge sen han bjöd så här ärligt så hade lite svårt att hitta ridningen. Men det blir nog bra det här! <3




Fin hest <3

1 kommentarer

emelie

29 May 2011 20:37

Tack malin du är så snäll! :) men fuck you kom på unghästhoppningen!!!!!!!! ;)

Kommentera

Publiceras ej