Skolan igen då....

0kommentarer

Hade sexualkunskap med Lasse första timmen. Lr fick börja med att läsa och sen hade vi genomgång, helt okey. Sen var det tyska och våran lärare hade NU sett att dom kommit med ett nytt nationellt prov för i år. Så vi fick göra ett till hörförståelseprov. Men vi kan inte bli sänkta för resultatet, men höjda kan vi bli! Haha, bra det iaf. Efter lunchen var det bild, svenska och syslöjd som va helt okey. Inte mera men iaf.

Drog hem och käkade innan jag åkte till stallet. Pappa hade mockat så skulle bara rida två hästar, gött!

Lina:
Red henne i paddoken och lösgjorde lite och checkade lite vart alla knappar satt. Är riktigt nöjd med passet och i galoppen tyckte jag att hon blev riktigt trevlig. Kollade lite gas och broms och det funkade super, även fast att hon blev lite pigg i höger galoppen. Kul med livsglädje! Eftersom det gick bra idag testar jag och är med på Eva-träningen imorgon. Hr aldrig hoppat hästen men det går ju som det går. Ska bli kul att träna på en annan häst!

Spottis <3:
Fick en lugn skrittrunda på ca 4-5 km. Han skötte sig fint och vågade tom gå mellan två vattenpölar precis bredvid trottoarkanten! Oj va nöjd han va med sig själv men gud va farligt det va först. Duktig hest som gjorde det iaf. ^^

Kommentera

Publiceras ej