Digga dagen

0kommentarer

Sov 13 timmar inatt, behövdes! Drog till stallet efter lite frukost och har putsat/tvättat ALLA grejor + lite till från helgen... Gosch vilken tid det tog men skönt att det är gjort. Allt läder var stenhårt från ösregnet igår så smörjde tom sadeln två gånger, sprick inte..! Ngn hade iaf mockat åt mig för hovslagarna var i stallet när jag sov och fixade nya skor åt Spottis. <3

Ridpasset Spotten:
Red ut på honom en sväng. Han va riktigt seg i kroppen men lunkade på i ett skönt tempo för omväxlings skull! Imorgon får han nog vila för att återhämta sig från helgen.

Ridpasset Lupin:
Skulle ha tränat idag för Maria men sköt på det tills på torsdag för har inte ridigt sen i onsdags. Lösgjorde honom, tränade lite på framdelsvändningar och jobba honom i galoppen idag. Han va riktigt mjuk och fin redan från början och han börjar lossna riktigt bra i vänstervarvet! Tränade som sagt på framdelsvändningar också men det är inte lätt när jag är själv, får be ngn vara med och putta på honom så att han fattar. Men han försöker iaf så gott han förstår! Känns att han musklar på sig mera för han orkade galoppera rätt bra på volterna idag. När han tycker att det är jobbigt saktar han gärna av men jag tkr att han är duktig iaf. Är nöjd med passet och är förvånad över att det gick så bra även fast att han haft lite semester.

Har bara chillat och varit tjock resten av kvällen och det är så skönt att slippa passa tider och stressa runt efter helgen..!

Kommentera

Publiceras ej