Som vanligt...

0kommentarer

...har jag varit i stallet. Började med att rida eftersom jag va tvungen att rida nu på dagen och det kanske är lite svalare på förmiddagen iaf. Lupin var först ut, Spotten därefter och sist mocka jag åt Spottis.

Ridpasset Lupin:
Han har vilat några dagar och får mer havrekross så i början var han lite crazy och hoppa och skutta för ingenting. Men lugnade snart ner sig och gick riktigt bra. Jobbade först med övergångar och bara väldigt basic runt fyrkantspåret. Gjorde även bågra volter för att lossa honom. Jobba honom sedan på volt ett litet tag och shit va fin han va! I skritten gjorde han allt rätt och han va jätte fin i traven också. Riktigt bra va han! Avslutade med att bara galoppera lite för han va rätt trött. Mkt nöjd med passet och det går verkligen frammåt. :)

Ridpasset Spotten:
Jobbade honom bara lösgörande i paddoken och han va också riktigt fin. Började med att bara skrittjobba honom ett bra tag med att han skulle va mjuk och söka sig ner i en djup form. Travade sedan och red lätt hela tiden. Hur chill är inte det?! Han jobbade på bra iaf och var med på allt, skänkel mm. I galoppen jobba jag honom lite mera och la ner lite extra tid på galoppombytena. Vilken skillnad det va på honom idag alltså! Även fast att jag inte satt ihop honom lr ngt gjorde han jätte fina luftiga byten och tog rätt varje gång. Tror att det va en gång som han bytte bak men inte fram... Lite konstigt för annars brukar han byta fram men inte bak. På slutet tyckte han att det blev lite väl kul och ökade väldigt mkt i bytet men avslutade istället för att börja bråka med honom. Duktig häst som va så fin! <3

Detta känns som en riktigt bra dag!


Kommentera

Publiceras ej